Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Targ Apicol IASI 2012

Mesajde LUCIAN AVRAM » 10 Mar 2012, 21:48

reformistul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
liviu1965 scrie:Subscriu la ceea ce a postat colegul Alecs.

Un targ reusit, muuuuuulta lume si care nu cumparau produsele albinei ci.... " scule ".

Daca conteaza,o nota: 10 cu felicitari.

subscrii , ok , dar la fata nu te-am vazut :(

ai stat mai pe la marginea targului ? :lol:

Domnu' Lucian nici peste mata nu am dat... :lol: Acum, lasand gluma la o parte pe langa ce firma sunteti amplasat cu marfa (daca sunteti). Ca vin maine iarasi si as vrea sa schimbam cateva vorbe pentru o comanda mai serioasa.

maine nu suntem la targ , sunati la nr din anunturi si vorbim , seara buna !

noi nu prea ne cunoastem intre noi , de asta nu ne intalnim :lol:
am fost la restaurant am stat vreo ora cu Sebi, cu Livas , cu Doruuu , dar cam atat :(
LUCIAN AVRAM

Mesajde mavro » 10 Mar 2012, 22:41

INTRADEVAR UN TARG REUSIT ,PARCA MAI BOGAT CA ANUL TRECUT.. FELICITARI ORGANIZATORULUI( CIOCAN SEBI) SI MA BUCUR CA AM AVUT ONOAREA SA-I STRANG MANA..
Fişiere ataşate
10032012518.jpg
NOI
ALBINA E CUMINTE CÎT AI MINTE
mavro

Mesajde mavro » 10 Mar 2012, 22:44

mavro scrie:INTRADEVAR UN TARG REUSIT ,PARCA MAI BOGAT CA ANUL TRECUT.. FELICITARI ORGANIZATORULUI( CIOCAN SEBI) SI MA BUCUR CA AM AVUT ONOAREA SA-I STRANG MANA..

LUME MULTA.. SI MARFA DIN BELSUG...PENTRU TOATE BUZUNARELE...
Fişiere ataşate
10032012493.jpg
ALBINA E CUMINTE CÎT AI MINTE
mavro

Mesajde manu8388 » 10 Mar 2012, 22:52

Foarte reusit targul! Nu am mai fost niciodata la un targ apicol dar pot sa spun ca mi-a placut foarte mult! Spre deosebire forum unde poti sa postezi si sa scrii eu azi nu am recunoscut mai pe nimeni de pe aici de pe forum:) asa ca am stat intr-o ceata totala si mi-am cumparat ce am avut nevoie:) dupa care am plecat linistit acasa. felicitari organizatorilor si la mai mare! La anul in parcarea mare!:)
Singurul aspect negativ care l-am observat , DAR NU TINE DE ORGANIZATORI, este reticenta comerciantilor de a oferi facturi. pe mine nu m-a interesat aspectul asta, dar erau multi oameni care cereau si se loveau de chestii de genu "tre sa luati de mai mult de 100 sau chiar 200 de lei" sau" bineinteles, adaugam tva s.a.m.d." .
manu8388

Mesajde reformistul » 10 Mar 2012, 23:08

LUCIAN AVRAM scrie:
reformistul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:

Un targ reusit, muuuuuulta lume si care nu cumparau produsele albinei ci.... " scule ".

subscrii , ok , dar la fata nu te-am vazut

Domnu' Lucian nici peste mata nu am dat... :lol: Acum, lasand gluma la o parte pe langa ce firma sunteti amplasat cu marfa (daca sunteti). Ca vin maine iarasi si as vrea sa schimbam cateva vorbe pentru o comanda mai serioasa.

noi nu prea ne cunoastem intre noi , de asta nu ne intalnim :lol:
am fost la restaurant am stat vreo ora cu Sebi, cu Livas , cu Doruuu , dar cam atat :(

Eu va stiu si cred ca in procent de 99% e foarte probabil sa ma stiti de pe undeva :lol:
Poate ca ati fost la restaurant, dar sigur a fost dupa ora 11:15 ca eu am fost atunci si era doar o doamna la o masa, in rest gol restaurantul.
Am sa va caut maine dimineata la un telefon.
reformistul

Mesajde LUCIAN AVRAM » 10 Mar 2012, 23:11

reformistul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
reformistul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:

noi nu prea ne cunoastem intre noi , de asta nu ne intalnim am fost la restaurant am stat vreo ora cu Sebi, cu Livas , cu Doruuu , dar cam atat :(

Eu va stiu si cred ca in procent de 99% e foarte probabil sa ma stiti de pe undeva :lol:
Poate ca ati fost la restaurant, dar sigur a fost dupa ora 11:15 ca eu am fost atunci si era doar o doamna la o masa, in rest gol restaurantul.

valeu , gata m-am prins , ai fost la mine , la ferma ( cred ) , asa-i ? :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde reformistul » 10 Mar 2012, 23:17

LUCIAN AVRAM scrie:
reformistul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
reformistul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:

noi nu prea ne cunoastem intre noi , de asta nu ne intalnim am fost la restaurant am stat vreo ora cu Sebi, cu Livas , cu Doruuu , dar cam atat

valeu , gata m-am prins , ai fost la mine , la ferma ( cred ) , asa-i ? :)

Eu nu am fost, dar am avut un trimis (un sol) la Dan si cred ca apoi a trecut si pe acolo sa ceara niste detalii. Dar si asa tot cred ca exista o probabilitate mare sa ma cunosti din vedere :lol:
reformistul

Mesajde LUCIAN AVRAM » 10 Mar 2012, 23:20

pune o poza ceva , ca nu mai dorm la noapte , visez numai reformisti :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde reformistul » 10 Mar 2012, 23:28

LUCIAN AVRAM scrie:pune o poza ceva , ca nu mai dorm la noapte , visez numai reformisti :lol:

Cu masca pe figura, la costum si cravata , sport? :lol:
reformistul

Mesajde catalin.profiri » 11 Mar 2012, 08:32

Luciane !!!
voi ati mers pe blat ;) . ca ati fost la Cornelius pe la 12.
La 11 eram eu la cornelius, si nu era nimeni prin fatza. M-am intors la targ.
Las ca la anu nu mai scapati de astia mici:). Promit.
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde liviu1965 » 11 Mar 2012, 09:09

Referitor ca am mers pe " sestaki"...
Eram cu masina, am incercat o parcare la Mall dar.... full.Am iesit prin fata la Cornelius, bara la bara, am stat la semafor,m-am uitat luuuung la intrarea restaurantului si nu am vazut pe nimeni. Era 11,10.
Am reusit o parcare pe malul celalalt al Bahluiului.Am intrat in targ si.....aglomeratie mare.M-am tot uitat dupa o masina de VS cu stupi crezand ca dau de Lucian...... N-am vazut nimic, mi-am luat cu 25ron o costina, am incercat sa-mi cumpar niste manere cu 2,5ron dar era un MARE balamuc.
Incerc azi din nou, pe la vreo 10...Poate e mai liber....

Luciane, ti-ai facut plinul ca nu mai vii si azi?
liviu1965

Mesajde amadeusmbi » 11 Mar 2012, 09:46

Buna treaba targul! Felicitari organizatorilor!
Habar nu aveam de firmele de pe langa Iasi care fac stupi. As fi vrut sa raman si eu la intilnire insa a aparut o urgenta la un prieten si a trebuit sa fug.
Cred ca mai trec si azi o data.
1< MEA stationar < 1Bals
amadeusmbi

Mesajde LUCIAN AVRAM » 11 Mar 2012, 12:48

liviu1965 scrie:Referitor ca am mers pe " sestaki"...
Eram cu masina, am incercat o parcare la Mall dar.... full.Am iesit prin fata la Cornelius, bara la bara, am stat la semafor,m-am uitat luuuung la intrarea restaurantului si nu am vazut pe nimeni. Era 11,10.
Am reusit o parcare pe malul celalalt al Bahluiului.Am intrat in targ si.....aglomeratie mare.M-am tot uitat dupa o masina de VS cu stupi crezand ca dau de Lucian...... N-am vazut nimic, mi-am luat cu 25ron o costina, am incercat sa-mi cumpar niste manere cu 2,5ron dar era un MARE balamuc.

pai noi am fost doar vizitatori , nu am prezentat nimic , nu am avut ce , toti stupii si toate ramele sunt vandute :) , poate la anul

sau pana atunci poate organizam o intalnire ceva , pe undeva ;)
LUCIAN AVRAM

Mesajde livas » 11 Mar 2012, 17:28

sal Reformistule, i-mi pare rau si mie ca nu ne-am gasit, da sa stii ca si eu am fost la 11.05 sau maxim 11.10 in fatza la Cornelius, da ori am fost eu chior ori ai fost tu la o pishare :lol:, ca uite , nu ne-am gasit!!!!!!!!!!!
Dupa aia recunosc ca m-am dus si m-am intalnit cu LU AVRAM, D NICK, DORUUU si inca vreo catziva forumishti si ne-am intors cei drept pe la vreo 12!!!!!!!!
Daca aveam totzi fatzaul pus la avatar sa vezi ce ne trageam de maneca unul pe altul :lol:
...da nu-i nimic tot raul spre bine, vorba luiLucian, ii luam carnatzul din fasole lu' Sebi Ciocan( sa traieshti nene Sebi) si ne mai dam o bushala undeva, candva !!!!!!!!! :mrgreen:
livas

Mesajde m.gabor » 11 Mar 2012, 21:01

Felicitari pt organizare. S au gasit de toate pentru toate buzunarele,nevoile si calitatile.Pacat ca marfa buna sa epuizat repede sambata.
m.gabor

Mesajde liviu1965 » 11 Mar 2012, 21:21

LUCIAN AVRAM scrie:
liviu1965 scrie:Referitor ca am mers pe " sestaki"...

pai noi am fost doar vizitatori , nu am prezentat nimic , nu am avut ce , toti stupii si toate ramele sunt vandute :) , poate la anul

sau pana atunci poate organizam o intalnire ceva , pe undeva ;)

Se pare ca anul viitor are sa fie ltfel.... in ceea ce priveste " o bere " bauta intre forumisti.
liviu1965

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE