Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 09 Feb 2017, 11:15

Bambucha scrie:Cazi prada prea usor propagandei rusesti si Ideii ca la noi e razboi sau ca se intampla ceva grav iminent!
Nu va fi la noi nici un maidan pe care sa infloreasca urzici, desi seful senatului are vise umede in sensul asta. Nu atat timp cat este UE si Nato in zona, atat timp cat ne respectam si noi angajamentele noastre!

Oare sunteti orbi? Nu vedeti ca lupta imperiilor se da in zona noastra?
Razboiul a ajuns langa noi (Ucraina si Turcia) si daca nu suntem uniti ne asteapta un alt Diktat, poate mai grav, ce ar putea duce la ruperea Romaniei in provinciile istorice.
In loc sa ne vedem de interesul national noi ne luptam intre noi sustinand sau contestand o intitutie infiitata, platita si dotata de americani.
In loc sa "visam" la maidanul ucrainean ar trebui sa intelegem ce au facut polonezi si cum au reusit sa profite de criza mondiala pentru a-si relansa economia. Ar trebui sa vedem cum au reusit sa isi pastreze verticalitatea, sa critice (pe drept) actiunile si intentiile stapanilor Europei si cum au reusit infiintarea si ce urmaresc prin alianta de la Visegrad.

La draq, noi lansam pocnitori media, urmarim desfiintarea liderilor, iar persoana care ar trebui sa medieze iese in strada si incita!

P.S. - ieri am urmarit un reportaj referitor la liderul opozitiei ruse. Se relata cum i-a fost inscenat un proces si cum a fost condamnat pe nedrept la 2 ani inchisoare cu suspendare, prin asta fiind oprit sa mai candideze la functia de presedinte. Mare nenorocit Putin asta! Scenariul vi se pare cunoscut????
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 09 Feb 2017, 12:45

Da .... ce naspa situatie ... dupa ani de zile cand "favorizatii" isi faceau mendrele fara nici ce-a mai mica frica sau responsabilitate uite ca au venit americanii care au infiintat, platit si dotat o insitutie care aduce in fata legii pe cei care fura (fara pic de discernamant in ceea ce priveste notorietatea si relatiile).

A solicita in strada sa nu fie legiferat furtul tu numesti "lupta" intre conationali? ... iar daca se striga impotriva sefilor PSD tu numesti asta ca find "desfiintarea liderilor"? oare cat de "ticalos" trebuie sa fii ca sa-l consideri lider pe dragnea? ca de carpa de Grindeanu sunt convins ca nici macar tu nu-l vezi ca pe un lider.
Ca tot ai adus in discutie "alianta de la Visegard" ai idee de ce cerere de aderare a Romaniei a fost respinsa? (desi dpdv strategic si economic este evidenta necesitatea aderarii) ...

Ce anume ar trebui sa medieze Johanis? legiferarea hotiei? si acceptarea coruptiei ca mode de viata? ....

Liderul ala al opozitiei din Rusia (oricum simpatic la cine alegi tu sa te raportezi) impiedicat sa candideze la presedentie tot caracter de tipul Dragnea avea?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 09 Feb 2017, 13:38

Domnu Ionita ,pe jumatate are dreptate cssa .Marea majoritate a transilvanenilor si a banatenilor doresc un stat de drept fara coruptie . Daca se infiinteaza un partid populist in zona, si vor spune ca s-au saturat de dragnisti,pontisti si hoti, si doresc o autonomie pe suportul ca in Romania nu exista o democratie reala, s-ar putea sa nu se stie in contextul politic actual. Daca unii vor sa-i conduca hotii si incompetentii, treaba lor. dar altii nu mai suporta ticalosia si manipularea.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 09 Feb 2017, 13:54

Vorbesti prostii ca sa nu zic aberații! Este adevarat ca românii bănățeni si transilvăneni au un mod diferit de a raporta la politica zilelelor noastre dar este din cauza educației religioase, predominant catolică ( romano si greco deopotriva) precum a cultelor protestante care propovaduiesc pe langa credinta si respectul fata de proprietate. Dar ei au cunoscut si " binefacerile" unei alte administrații si de aceia nu solicita " autonomie teritoriala"! Ei vor doar ca liderii care ne conduc sa fie onesti si capabili sa dezvolte comunitățile nu se le indobitoceasca!
Asa zisele tendinta centrifuge din teritorii sunt stiri de presa care fac ca acestea sa fie vandabile ori " vizionate" ! Realitatea este cu totul alta.
PS. Nu sunt bănățean autentic, dar mai mult de un sfert de secol trăiți printre ei, m-a convins ca pe lumea este loc pentru toate natiile, de la rromi pana la sasi! Trebuie doar sa si-l găsească!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 09 Feb 2017, 15:59

gorjeanul scrie:Domnu Ionita ,pe jumatate are dreptate cssa .Marea majoritate a transilvanenilor si a banatenilor doresc un stat de drept fara coruptie . Daca se infiinteaza un partid populist in zona, si vor spune ca s-au saturat de dragnisti,pontisti si hoti, si doresc o autonomie pe suportul ca in Romania nu exista o democratie reala, s-ar putea sa nu se stie in contextul politic actual. Daca unii vor sa-i conduca hotii si incompetentii, treaba lor. dar altii nu mai suporta ticalosia si manipularea.

macar de-ar fi asa, sa fie o bucata de tara care sa nu suporte ticalosia si manipularea .... dar uite ca la alegerile libere si democratice si transilvanenii si banatetii au votat in majoritate ca si teleormanenii ... adica tot pentru hoti si incompetenti.

si chiar de ar fi asa .... eu nu accepta hotia si coruptia chiar si in premizele schindarii teritoriale
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 09 Feb 2017, 17:25

Cristian IONITA scrie:Da .... ce naspa situatie ... dupa ani de zile cand "favorizatii" isi faceau mendrele fara nici ce-a mai mica frica sau responsabilitate uite ca au venit americanii care au infiintat, platit si dotat o insitutie care aduce in fata legii pe cei care fura (fara pic de discernamant in ceea ce priveste notorietatea si relatiile).

A solicita in strada sa nu fie legiferat furtul tu numesti "lupta" intre conationali? ... iar daca se striga impotriva sefilor PSD tu numesti asta ca find "desfiintarea liderilor"? oare cat de "ticalos" trebuie sa fii ca sa-l consideri lider pe dragnea? ca de carpa de Grindeanu sunt convins ca nici macar tu nu-l vezi ca pe un lider.
Ca tot ai adus in discutie "alianta de la Visegard" ai idee de ce cerere de aderare a Romaniei a fost respinsa? (desi dpdv strategic si economic este evidenta necesitatea aderarii) ...

Ce anume ar trebui sa medieze Johanis? legiferarea hotiei? si acceptarea coruptiei ca mode de viata? ....

Liderul ala al opozitiei din Rusia (oricum simpatic la cine alegi tu sa te raportezi) impiedicat sa candideze la presedentie tot caracter de tipul Dragnea avea?

Acelasi discurs lipsit de argumente. Ce zic eu si ce draq intelegi tu!!!??? Nu ai in cap decat PSD, Dragnea, (acum a aparut si) Grindeanu! Ma mir ca nu apare si "Garcea". Aceiasi lozincaraie de tip Anna Pauker folosesti la fiecare postare.
KWJ ar trebui sa uneasca romanii, nu sa ii dezbine. Cine draq a spus ca trebuie sa accepte hotia si coruptia!!?? Asta ai inteles tu? De fapt nu ma mir, tu intelegi numai ce vrei, cand vrei si cat vrei in asa fel incat sa intri in discutii contradictorii. In rest ai mentalitate de oaie.
Rahatul ala de institutie la care m-am referit nu respecta nimic din ceea ce inseamna "justitie" sau "principii de drept". Dar de unde sa stii tu astea, tu reactionezi precum Newton (sau precum oaia!!) - daca nu te loveste in cap nu intelegi.
Am vorbit de rusul ala pentru ca toata lumea il compatimea si il arata cu degetul pe Putin (tu nici macar nu esti simpatic cand incerci sa faci niste insinuari). Cum PLM ma raportam eu la ala.....nu stiu! Doar tu ai inteles asta.
Ca sa intelegi(si tu) ce am vrut sa spun, iti mai explic odata: Romania trebuia sa se orienteze spre acea alianta de la Visegrad, sau sa incerce infiintarea unui alt Pact Balcanic (desi primul a fost un mare fas!), si nu sa alerge orbeste spre un spatiu Schengen muribund (Franta vrea sa denunte unilateral tratatul).

Ca tot suntem in poiana lui Iocan trebuia sa incep cu vorbele lui Cocosila: VEZI CA ESTI PROST!
Ultima oară modificat de csaa pe 09 Feb 2017, 17:31, modificat 1 dată în total.
csaa

Mesajde csaa » 09 Feb 2017, 17:30

Shrek scrie:Vorbesti prostii ca sa nu zic aberații! Este adevarat ca românii bănățeni si transilvăneni au un mod diferit de a raporta la politica zilelelor noastre dar este din cauza educației religioase, predominant catolică ( romano si greco deopotriva) precum a cultelor protestante care propovaduiesc pe langa credinta si respectul fata de proprietate. Dar ei au cunoscut si " binefacerile" unei alte administrații si de aceia nu solicita " autonomie teritoriala"! Ei vor doar ca liderii care ne conduc sa fie onesti si capabili sa dezvolte comunitățile nu se le indobitoceasca!
Asa zisele tendinta centrifuge din teritorii sunt stiri de presa care fac ca acestea sa fie vandabile ori " vizionate" ! Realitatea este cu totul alta.
PS. Nu sunt bănățean autentic, dar mai mult de un sfert de secol trăiți printre ei, m-a convins ca pe lumea este loc pentru toate natiile, de la rromi pana la sasi! Trebuie doar sa si-l găsească!

Stimate domn te rog sa ma scutesti de ardelenii aia cinstiti si corecti. Eu guvern mai corupt si mai prost pentru Romania decat guvernele Boc nu am vazut. Ministri de interne mai corupti decat "Falcosu" si "Branconaj" nu au existat de la Gavrila Marinescu incoace.
csaa

Mesajde feederman » 09 Feb 2017, 17:37

Cristian IONITA scrie: si doresc o autonomie pe suportul ca in Romania nu exista o democratie reala, s-ar putea sa nu se stie in contextul politic actual. Daca unii vor sa-i conduca hotii si incompetentii, treaba lor. dar altii nu mai suporta ticalosia si manipularea.

macar de-ar fi asa, sa fie o bucata de tara care sa nu suporte ticalosia si manipularea .... dar uite ca la alegerile libere si democratice si transilvanenii si banatetii au votat in majoritate ca si teleormanenii ... adica tot pentru hoti si incompetenti.si chiar de ar fi asa .... eu nu accepta hotia si coruptia chiar si in premizele schindarii teritoriale

Este o formulare improprie a ideii de victorie in alegeri, provenita din cutuma limbajului politic romanesc. In termeni aritmetici, PSD s-a situat pe primul loc, dar nu a obtinut majoritatea de 50% +1. Nicaieri in Transilvania, PSD nu a obtinut acest scor. Voturile anti PSD din Transilvania si chiar din toata tara, insumate depasesc 50% . Rezultatul acesta halucinant isi gaseste explicatia in asaltul intern, coordonat de Marele Urs, asupra unor oameni abrutizati de saracie, incultura si ura irationala. Cheia integritatii Romaniei se afla in mana lui Trump. Contrar declaratiilor sale marcate de originalitate, sunt convins ca nu se va abate de la linia traditionala a politicii americane fata de Europa. Este original, dar nu este iresponsabil. Cine a vrut sa-i afle intentiile referitoare la Europa, a aflat deja. In acest sens exista o declaratie ferma a ambasadoarei SUA la ONU. Ruperea este o idée draga a celor ce iubesc crivatul, ea a ajuns in Romania o data cu el. Triumful Romaniei cinstite este doar o chestiune de timp.
Eu am ales de mult: conationalii mei sunt la Gorj si la Cluj, in Bucuresti si in Bucovina. Drama tarii este ca multi dintre fii ei sunt gata s-o tradeze, s-o violeze si sa o lepede la azil.
[color=#4040BF]cssa[/color] Oare sunteti orbi? Nu vedeti ca lupta imperiilor se da in zona noastra?
Razboiul a ajuns langa noi (Ucraina si Turcia) si daca nu suntem uniti ne asteapta un alt Diktat, poate mai grav, ce ar putea duce la ruperea Romaniei in provinciile istorice.
In loc sa ne vedem de interesul national noi ne luptam intre noi sustinand sau contestand o intitutie infiitata, platita si dotata de americani.

Vedem imperiile. Vedem cine vrea sa smulga Romania din locul ei firesc: Europa. Vedem si ce imperiu nu ai ales. Vedem si ca nu suntem uniti. Vrei unitate de 99.99%? In jurul cui? Al PSD, avortonul PCR? Vrei sa confirmam eticheta de popor de hoti, uniti in jurul unui hot? Daca nu stii cine este hotul este vino in piata sa ne vezi si vei afla.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 09 Feb 2017, 18:00

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:Da .... ce naspa situatie ... dupa ani de zile cand "favorizatii" isi faceau mendrele fara nici ce-a mai mica frica sau responsabilitate uite ca au venit americanii care au infiintat, platit si dotat o insitutie care aduce in fata legii pe cei care fura (fara pic de discernamant in ceea ce priveste notorietatea si relatiile).

Acelasi discurs lipsit de argumente. Ce zic eu si ce draq intelegi tu!!!??? Nu ai in cap decat PSD, Dragnea, (acum a aparut si) Grindeanu! Ma mir ca nu apare si "Garcea". Aceiasi lozincaraie de tip Anna Pauker folosesti la fiecare postare.
KWJ ar trebui sa uneasca romanii, nu sa ii dezbine. Cine draq a spus ca trebuie sa accepte hotia si coruptia!!?? Asta ai inteles tu? De fapt nu ma mir, tu intelegi numai ce vrei, cand vrei si cat vrei in asa fel incat sa intri in discutii contradictorii. In rest ai mentalitate de oaie.
Rahatul ala de institutie la care m-am referit nu respecta nimic din ceea ce inseamna "justitie" sau "principii de drept". Dar de unde sa stii tu astea, tu reactionezi precum Newton (sau precum oaia!!) - daca nu te loveste in cap nu intelegi.
Am vorbit de rusul ala pentru ca toata lumea il compatimea si il arata cu degetul pe Putin (tu nici macar nu esti simpatic cand incerci sa faci niste insinuari). Cum PLM ma raportam eu la ala.....nu stiu! Doar tu ai inteles asta.
Ca sa intelegi(si tu) ce am vrut sa spun, iti mai explic odata: Romania trebuia sa se orienteze spre acea alianta de la Visegrad, sau sa incerce infiintarea unui alt Pact Balcanic (desi primul a fost un mare fas!), si nu sa alerge orbeste spre un spatiu Schengen muribund (Franta vrea sa denunte unilateral tratatul).

Ca tot suntem in poiana lui Iocan trebuia sa incep cu vorbele lui Cocosila: VEZI CA ESTI PROST!

Dragul meu ... regret ca nu ai regasit suficiente argumente in ceea ce am spus eu .... recunosc sincer ca niciodata nu am avut succes in a ma face inteles de cei mai putin inzestrati de la natura.
Referitor la Visegard ... te-am intrebat de ce nu a fost acceptata si Romania in cadrul pactului .... probabil ai ratat intrebare ... sau nu vrei sa-ti recunosti ignoranta.
Cand vorbesti de "pact balcanic" la ce anume tari te referi? .... cumva Bulgaria care ne priveste azi cu admiratie si au facut ochii rosii la cat nu le vine sa creada ca-n tara vecina lor corupti ajung la inchisoare (vedem ce-o fi in continuare), sau Serbia .... sora mai mica a Maretului Slav?? Ne place sau nu ... ce-l mai "prietens" vecin tot Marea Neagra ramane :)
KWJ este singul "ales" care se opune initiativelor PSD de a "indulci" legislatia cu privire la coruptie (si hotie) ... , personal nu dau un ban gaurit pe acest personaj (un om care se incapatneaza sa-si pastreze casele si beneficiile obtinute prin metode :dubioase" nu merita nici atat) ... dar in cazul de fata face ceea ce trebuie.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Feb 2017, 18:03

csaa scrie: ...
Stimate domn te rog sa ma scutesti de ardelenii aia cinstiti si corecti. Eu guvern mai corupt si mai prost pentru Romania decat guvernele Boc nu am vazut. Ministri de interne mai corupti decat "Falcosu" si "Branconaj" nu au existat de la Gavrila Marinescu incoace.

Adevarul este ca suita aceasta de ministri TeleGiurgiuCacacaleni sunt etaloane in ceea ce priveste cinstea si onestitatea
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 09 Feb 2017, 20:21

Shrek scrie:PS. Nu sunt bănățean autentic, dar mai mult de un sfert de secol trăiți printre ei,

Astfel se explica diversitatea si fascinatia Timisoarei. Daca ai 2-3 generatii de timisoreni in ascendenta , vei trai in spiritul Timisoarei. Cu 20 de ani, de CI timisoreana, vei ramane la stadiul de duh si al plimbarii cu vaporasul.. Asa cum spunea insignifiantul PŢ. Neamul meu s-a nascut in spirit, nu pot sa traiesc in duh.
csaa scrie:: Romania trebuia sa se orienteze spre acea alianta de la Visegrad, sau sa incerce infiintarea unui alt Pact Balcanic (desi primul a fost un mare fas!), si nu sa alerge orbeste spre un spatiu Schengen muribund (Franta vrea sa denunte unilateral tratatul).

Calea propasirii Romaniei . Limpede ca lumina zilei, cu mentiunea ca pentru a te atasa Visegradului , fost candva palat al capitalei jupuitorului de romanasi , multinationala ticaloasa numita Imperiul Habsburgic, ai nevoie de o invitatie si sa nu dai cu m… in fasole ca la Calarasi , Teleorman sau Caracal. Pe scurt, compatibilitate intre civilizatii, adica sa fi de-al lor. Intrarea nu este la gratis. La intrare stergi pantofii, arati batista si unghiile taiate.Stiu ca este greu de priceput, dar cu ajutor sper ca in 3-4 generatii sa fiti capabili. Acel KWJ tocmai incearca forma asta de meditatie intensiva. Repetati , repetati, repetati.
O alianta balcanica?! Asta da , ar fi posibila, data fiind compatibilitatea deplina in ganduri si-n simtiri cu aceste super civilizatii. Exista si aici o mica problema, tocmai incercam sa renuntam la acesti prieteni, scop pentru care am trimis cca 4 Mil de studenti prin Europa, iar alti 600000 refuza in cor prin piete sa stea in banca cu Grecia si Serbia. Acum se intelege disperarea colegului GJ.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde LYX » 09 Feb 2017, 21:00

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:

Dragul meu ... regret ca nu ai regasit suficiente argumente in ceea ce am spus eu .... recunosc sincer ca niciodata nu am avut succes in a ma face inteles de cei mai putin inzestrati de la natura.
Referitor la Visegard ... te-am intrebat de ce nu a fost acceptata si Romania in cadrul pactului .... probabil ai ratat intrebare ... sau nu vrei sa-ti recunosti ignoranta.
Cand vorbesti de "pact balcanic" la ce anume tari te referi? .... cumva Bulgaria care ne priveste azi cu admiratie si au facut ochii rosii la cat nu le vine sa creada ca-n tara vecina lor corupti ajung la inchisoare (vedem ce-o fi in continuare), sau Serbia .... sora mai mica a Maretului Slav?? Ne place sau nu ... ce-l mai "prietens" vecin tot Marea Neagra ramane :)
KWJ este singul "ales" care se opune initiativelor PSD de a "indulci" legislatia cu privire la coruptie (si hotie) ... , personal nu dau un ban gaurit pe acest personaj (un om care se incapatneaza sa-si pastreze casele si beneficiile obtinute prin metode :dubioase" nu merita nici atat) ... dar in cazul de fata face ceea ce trebuie.

Faci confuzie intre infractiunile de coruptie, care sunt 4 respectiv (darea de mita, luarea de mita, traficul de influenta si cumpararea de influenta) si abuzul in serviciu( care a vrut sa-l schimbe actualul guvern intrucit se specifica in abuzul in serviciu ca fapta este atunci cind in mod defectuos se creaza un prejudiciu, lasind la latitudinea procurorilor sa stabileasca acel DEFECTUOS. si au creat in mod arbitrar dosare politice. Si pe timpul lui Causescu se specifica in abuzul in serviciu ca este fapta care a produs u prejudiciu cu incalcarea unei norme legale adica LEGE. Citeste Ordonanata 13/2017 care a vrut sa o dea acest guvern si o sa-ti dai seama. Cu privire la prejudiciu care-l sstabilise in aceastaOrdonanta( dupa parerea mea aici este o problema) ca l-au stabilit cam ridicat.100.000 lei. Parerea mea pina in 10.000 lei contraventie( amenda) peste infractiune. Iar in TOATE CAZURILE procororii ar trebui sa urmareasca recuperarea prejudiciului sa ceara INSTANTEI aplicarea sechestrului, confiscarea BUNURILOR, pina la acoperirea PREJUDICIULUI. Trebuie sa se termine cu dosare politice, Justitie la TV, plimbarea cu catuse a unor oameni dovediti ulterior de INSTANTA nevinovati. Deasemene in puscariii stau mii de oameni care au comis infractiuni marunte de furt (cu prejudicii de 200-300 lei gen furturi de pasari, din curte, magazine etc. Acestia ar trebui condamnati la munca in FOLOSUL COMUNITATII, la primarile de domiciliu,iar politia locala sa-i supravegheze pina i-si termina pedeapsa, deoarece intretinerea unui detinut in penitenciar lunar costa peste 2000 lei. Daca este condmnat 3-4 ani pt un prejudiciu de 200 lei face-ti un calcul cit plateste SOCIETATEA intretinerea acestuia in penitenciar. Am vazut la TV o femeie avea condamnare in penitenciar 3,6 ani pt un prejudiciu de 60 lei. Nu este normal asa ceva. Munca in folosul CUMUNITATI se practica si in SUA.
Sunt total impotriva infractorilor care au comis infractiuni cu violenta, chiar daca prejudiciul este 1 leu, gen tilharii, omor, lipsire de libertate, pedofilie, proxenetism, trafic de droguri, loviri, Contracte politice, capusarea institutilor in orice mod etc.
LYX

Mesajde csaa » 09 Feb 2017, 21:23

feederman scrie:......
Vedem imperiile. Vedem cine vrea sa smulga Romania din locul ei firesc: Europa. Vedem si ce imperiu nu ai ales. Vedem si ca nu suntem uniti. Vrei unitate de 99.99%? In jurul cui? Al PSD, avortonul PCR? Vrei sa confirmam eticheta de popor de hoti, uniti in jurul unui hot? Daca nu stii cine este hotul este vino in piata sa ne vezi si vei afla.

???? Cum adica ”ce imperiu nu ai ales”???
Am fost de acord cu cei din piata pana la un punct si poate as fi venit si eu, dar am invatat ca nu voi obtine nimic urland. Oricum ii respect pe cei din piata Victoriei si sper sa nu se transforme in balciul care devenise piata Universitatii.
feederman scrie:.... cu mentiunea ca pentru a te atasa Visegradului , fost candva palat al capitalei jupuitorului de romanasi , multinationala ticaloasa numita Imperiul Habsburgic, ai nevoie de o invitatie si sa nu dai cu m… in fasole ca la Calarasi , Teleorman sau Caracal.......

Poate istoria cu mica Antanta ne-ar putea fi de folos. Cehii au o simpatie fata de romani, iar polonezii (din ce stiu eu) ne-au invitat sa participam macar ca observatori.

Cristian IONITA scrie:.....

Care draq sunt argumentele tale? Scrie-le cu caractere mai mari si numeroteaza-le.
Nu stiu ce parere au sarbi despre inchizitia romana, dar bulgarii au facut ochii mari din cauza ca se abtin sa nu rada. Fara sa vrei ai spus ceva adevarat (si din pacate foarte grav) care imi sustine teoria ca trebuie sa ne atasam cumva grupului de la Visegrad: Faptul ca Bulgaria si Serbia sunt orientate si datoare Rusiei, atat istoric cat si moral (din pacate au motive foarte actuale). Inca odata, nu stiu ce parere au sarbii, dar bulgarii nici nu concep sa ii supere cumva pe rusi.
In ce-l priveste pe KWJ avea instrumente legale si democratice care le putea opune initiativelor Guvernului. Iesirea in piata si instigarea exced rolului functiei.
Nu am ratat intrebarea, dar nu stiu ca Romania sa fi cerut intrarea in grupul de la Visegrad si, in consecinta, ma declar "incompetent" la acest subiect.
PS- in ce priveste "inzestrarea".....sa fim seriosi, nu te banuieste nimeni ca ai poseda ceva mai multa inteligenta decat un ciobanesc geman.
csaa

Mesajde Shrek » 09 Feb 2017, 22:01

Poti ai CI ( carte de identitate presupun) timisoreana si o suta de ani daca nu ai capacitatea sa intelegi spiritul Timisoara! Bine , unii au sa sară acum cu texte de genul ca " țiganii au cumparat tot centrul"ca si acolo este coruptie, bla, bla!!
Revenind la piata si proteste, oare câți dintre voi isi mai aduc aminte de Piata Universității? Refrenele cu " mai bine golan...."? Va mai aduceți aminte si de simbolul Pietei Universității, luptei anticomuniste, bla, bla ....Marian Munteanu? Era ca un guru in acele zile , tinerii ii ascultau discursurile ca hipnotizati! Acu' aflam ca de fapt era un parlit de informator al fostei securități si preluat de mai nou înființată sri.
Peste 25 de ani, tinerii de azi vor afla si ei cu dezgust ca actuala miscare de fapt a fost pusa la cale de nus' ce " acoperit" pentru a justifica nus' ce magarie .
O remarcă sa impune a fi făcută! Noua generație este net mai educata si mai de bun simt decat cea de atunci! Faptul ca nu mai raman tone de gunoaie si încă nu s-au dedat la violențe spune totul!
Shrek

Mesajde csaa » 09 Feb 2017, 22:34

Ca un comentariu la postul dumitale anterior, constat ca "onorata" Curtea Constitutionala a dezincriminat abuzul in serviciu. De aici intreaga pleiada de consecinte.
PS - care aveti rabdare desenatii si lui Ionita
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE