Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 04 Apr 2020, 18:54

Precum odinioara Pilat din Pont si pentru ca acum recomandarea de la cel mai inalt nivel este ... spalatul pe maini https://www.stiripesurse.ro/ludovic-orb ... 49083.html
:lol: :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Aurel1959 » 04 Apr 2020, 21:37

Daca inca nu ne iese cu privatizarea ,sa schimbam subordonarrea. :)
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Aurel1959 » 04 Apr 2020, 21:46

Paul, asta e atac la vrajeala.Testare pentru a vedea reactia fraierilor.Testari din astea s-au facut si de ministerul muncii de n ori si trebie inregistrate la OSIM,marca pdl, pardon am vrut sa zic pnl.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde paul » 09 Apr 2020, 19:17

Ce patesti cand nu te rogi de cine trebuie ... https://www.stiripesurse.ro/interzis-la ... 51460.html
:oops: :oops: :oops:
Rusine peneleprelor !!! :oops: :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 09 Apr 2020, 19:27

Parca marele uimit recomanda ... distantarea sociala, fie vorba intre noi, o expresie mai mult decat tampita, notiunea inseamna altceva . Ia priviti cum arata ... distantarea sociala La Cluj 8-) ... https://www.youtube.com/watch?v=EBgZ6Zl_24Y
paul

Mesajde paul » 09 Apr 2020, 20:02

Daca se mai poate spune ceva ... http://www.raintv.eu/actual/au-fost-int ... bata-acum/ :oops: :oops:
PeNeLepre !!! :oops:
LE ... cand n-ai copii nu stii ce inseamna, cum incerci sa faci tot posibilul sa-i pastrezi inocenta o perioada cat mai lunga ! :oops:
Ca sa concluzionam, peneleprele ataca valorile fundamentale ... familia si credinta ! :oops:
paul

Mesajde Vasile_Bucovineanu » 09 Apr 2020, 21:07

Daca imi aduc aminte parca cineva zicea pe aici sa lasam deoparte partizanatele politice in aceasta perioada..
Vasile_Bucovineanu

Mesajde paul » 09 Apr 2020, 21:21

Da, asa este ! Eu am propus !
Recititi va rog raspunsul pe care l-am primit de la dumneavoastra . Vi se pare lipsit de partizanat ? ;)
Recititi va rog si raspunsul unuia care pe aici se intituleaza ...feederman. Adica, a unuia care nu-si asuma identitatea ! :oops: Vi se pare lipsit de partizanat ?
Ok, am zis, faceti precum voiti, mingea este in terenul vostru si ... sa nu avem vorbe !
paul

Mesajde Vasile_Bucovineanu » 09 Apr 2020, 22:05

Am recitit acea postare si oricum nu prea poate comparata cu postare ta de mai sus. Prin acea postare vroiam sa arat ca se vrea specularea politica a nenorocirii prin care trecem. Nu am nici un partizanat politic. Am spus acest lucru de mai multe ori. Consider ca ar trebui sa fim consecventi in postari si atunci cand cerem ceva sa ne conformam noi insine.
Vasile_Bucovineanu

Mesajde paul » 09 Apr 2020, 22:59

Domnule Vasile, departe de mine intentia de a ma contra cu dumneavoastra !
Ca sa fim foarte exacti ... colegul Shrek a spus ca l-a vazut la tv pe fostul ministru al sanatatii care a facut afirmatia legata de testarea tuturor bucurestenilor. Dumneavoastra ati rectificat ... madam ( cu ghilimele) din Voluntari, la antena 3. Vi se pare ca ... sunteti neutru ? ;) Intamplator, v-am mai citit si pe celalalt forum si ... nu pareti asa neutru ! Poate m-am inselat eu si ... imi cer scuze !
Pana la urma partizanatul nu-i o chestie de acuzat. Ideea este, daca tot suntem partizani sa ne asumam si greselile si erorile ... alor nostri ! Spre ex. mie mi-a placut ALDE si Tariceanu . Dupa tot ce-au facut ii consider tradatori si oameni fara coloana vertebrala. N-am nicio problema sa recunosc atunci cand ma insel si mai ales n-am nicio problema sa recunosc atunci cand favoritii mei gresesc ! N-o tin langa ... Dragnia, Tariceanu, Viorica din Videle ! ;)
Consider ca sunt consecvent in postari, dar, cand propunerea de armistitiu nu este luata in considerare, nu ma refer la dumneavoastra, imi rezerv dreptul de a arata greselile facute de cei care ne guverneaza ! ;)
Vi se pare in regula ca un om sa fie destituit dintr-o functie din cauza libertatii de constiinta garantata de Constitutie ?
Vi se pare in regula ca 2000 de oameni sa stea ca sardelele in cutie pe un aeroport, in conditiile in care se recomanda ... distantarea sociala (sic) ? Unde era armata cu mitraliera in spate, unde era politia la care cad in genunchi persoanele in varsta ca sa nu fie amendate ca au iesit sa-si cumpere o paine si nu aveau foaia de parcurs la purtator ? ;) La Biserica nu-i voie ca-i ... covid, in aeroport nu-i covid ? :oops:
Vi se pare in regula ca in plina pandemie Presedintele sa promulge o lege care ataca psihic cele mai vulnerabile fiinte ?
paul

Mesajde Vasile_Bucovineanu » 09 Apr 2020, 23:23

Am spus-o si o repet: nu caut sa apar pe nimeni dintre politiceni. Cei care gresesc sa raspunda pentru greselile facute inclusiv in fata legii daca e cazul, indiferent daca sunt de dreapta sau de stanga. Pentru promisiunea facuta de respectiva ca va testa toti bucurestenii, ceea ce era o absurditate, o vor aprecia sau o vor sanctiona cei carora le-a facut promisiunea.
Vasile_Bucovineanu

Mesajde paul » 10 Apr 2020, 08:26

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul ... https://www.stiripesurse.ro/raluca-turc ... 51547.html
Privit in oglinda, cam ce tavaleala ar fi fost pe feisbucuri, pe forumuri, ca nah piata e inchisa, daca era ciuma rosie la guvernare si vreun potentat al ei ar fi declarat ca au umplut spitalele din Videle si din judetul Teleorman cu aparatura si masti si s-ar mai fi si laudat cu asta ! Nici nu vreau sa-mi imaginez . ;)
Nu inteleg de ce tuta suprema a peneleului n-a dat acest exemplu baronilor galbeni ! Problemele cele mai mari sunt in judetele pastorite de dansii! De fapt, inteleg ... lumina se ia de la Scornicesti iar ai nostri nu se pun in discutie ! :oops:
paul

Mesajde feederman » 10 Apr 2020, 09:06

https://adevarul.ro/news/societate/ordo ... index.html
Ma bucur deosebit de mult ca recunosc in aceasta ordonanta ideile, logica si chiar sintaxa petitiei adresate de mine catre... Fireste este o pura coincidenta.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 10 Apr 2020, 10:46

Pana cand ne mai luati de prosti? Intreb pentru un" precin".
Stati in casa! Nu veniti acasa( din strainatate)! Respectând regulile, vom trece cu bine prin aceasta încercare! Eu, de Paște......
Cam asa suna abureala pentru prosti ( dar multi), de la cel mai înalt pupitru al României! Eram gata sa credem ca chiar vrea binele plebei, her grosen Stumm, deși discursurile domniei sa erau citite de pe prompter iar un ochi cât de puțin atent , putea vedea ca sunt cadre din duble diferite. Mai ales, lipseste elementul cel mai important din fundal, oamenii! Semn ca domnia sa este președintele unei țări si nu al românilor!
Dar românii sunt un popor ascultător, asa ca au respectat îndemnul si au decis să nu facă sărbătorile pascale alături de părinți. Ba chiar, din exces de zel, unii au decis să le facă si fara restul familiei. Asa ca au strâns cateva lucruri in straita (acum ii zice pompos, troler)si si-au luat lumea in cap. Europa are nevoie de paori. Cine culege sparanghelul si legumele ( pe care le vom plăti tot noi prin " mall-uri) din ograda mătușii lui her Stumm? Evident, fraierii de români. Pentru ca la noi in tara, asa zișii întreprinzători , dau salarii de maxim 400 eu in mana , oamenii prefera sa meargă pe coate si genuchi( la propriu) , departe de casă, alegând să riște o contaminare cu virus decât să vadă cum...foamea-i bate in poarta. Pentru cateva sute de eu. Ei, nemtii nativi, nu lucra asa ceva. Disponibilizați din hor-re-ca, au refuzat muncile agricole, preferând un somaj care depășește cîteva sute de eu, salariul din agricultură. Dar pentru români ii bine! Vin alegerile si trebuie pescuit in ape tulburi. Ati vazut bah, fraierilor, ce-am făcut pentru " diaspora"?!, Le-am dat drumul sa plece la munca, deși granițele erau închise ( " decat" pentru prosti)! Votați hepatita! Psd-ul v-a alungat din țară! Noi, v-am lăsat să plecați! Acum înțelegeți diferenta?! Doar stiti ca in situatie de urgenta, nima n-are voie sa iasa din casa!
Si uite asa, neavând voie sa iesim din casa( unii, numa), trece primavara, trece gripa, vin alegerile si o sa votăm iarăși minciuna și impostura, ambalată în sloganuri bine ticluite de " consultanti" extrem de bine platiti, uitând că acum treizeci de ani, un alt lider important, strigă de la balcon : stati linistiti la locurile voastre.....Si atunci era stare de urgență!
Sa fiti iubiti si fericiti! Paste fericit celor de religie catolică! Nu va mai tzuc , ca nu " ie" voie!
Shrek

Mesajde feederman » 10 Apr 2020, 12:28

paul scrie:Daca se mai poate spune ceva ... http://www.raintv.eu/actual/au-fost-int ... bata-acum/ :oops: :oops:
PeNeLepre !!! :oops:
LE ... cand n-ai copii nu stii ce inseamna, cum incerci sa faci tot posibilul sa-i pastrezi inocenta o perioada cat mai lunga ! :oops:
Ca sa concluzionam, peneleprele ataca valorile fundamentale ... familia si credinta ! :oops:

paul scrie:
Recititi va rog si raspunsul unuia care pe aici se intituleaza ...feederman.

Jalnic!
De unde pana unde te apuci sa-i spargi capul unui pasnic trecator din cauza lui feederman care tulbura linistea publica? Reactia asta demonstreaza diagnosticul de comportament si apetitul pentru tovalul si cheresteaua cu scoarta, folosite pentru conservarea obrazului proprietate personala. Ceea ce anterior parea a fi o problema exclusiv de character, se demonstreaza a fi o grava tulburare obsesiv – compulsiva, centrata pe o persoana si manifestata prin neputinta de a argumenta o afirmatie.
Faptul ca feederman te bantuie si il citezi in cauze care nu-I apartin, indica faptul ca trebuie sa apelezi si la a doua opinie, eventual sa maresti doza. In acelasi timp numitul se simte foarte onorat pentru pozitia pe care i-ai rezervat-o alaturi de alti …ipocriti ai neamului. Ipocrizia fiind o problema de directie a privirii - spre sau dinspre - abstractie facand de faptul ca utilizezi en gros calchierea si preluarea de idei- ceea ce de asemenea este o dovada ca totusi va straduiti – se poate remarca un apetit deosebit pentru sursele care amplifica scaderi si esecuri ale obiectului discreditarii de catre grupul de neispraviti marca psd, intamplator preocupati de viata albinelor.
Epitetul de PeNeLepre demonstreaza fara tagada neutralitatea ipochimenului, care se bazeaza mult si pe indiferenta cititorilor, care ar putea lua de buna o trimitere spre sursele mai mult decat obscure lastarite din Sputnic, A3, DCNews toate servind unor interese straine de Romania. Mizeria pontist – pesedista cu copiii vaduti de Iohanis pentu a face pateu din ei, undeva pe aiurea, reincepe cu ceea ce se numaeste acum fake si se adreseaza partilor mizerabile din gaura care la tica-losi se numeste constiinta. La diagnosticul de tulburari o-c se poate adauga reaua credinta manifestă , evidentiata prin masluirea grosolana a datelor.
Oare intelectualul de trei parale, ce-l acuza pe iohanis de semnarea unei legi incriminate de catre… nu stiu de catre cine si nu stiu ce prevederi concrete are legea , nu are cunostiinta de faptul ca presedintele se afla sub incidenta constitutiei_ nu are cunostinta de faptul ca presedintele NU propune si NU face legi? nu stie ca de peste 7 ani toate legile din Romania se fac in parlamentul Romaniei, de catre MAJORITATEA PSD, ALDE, PRO?. Nu stie ca presedintele are drept de respingere a unei legi o singura data? Cum de este pomenita Germania ca fiind coautoare la acesta lege, care este tinta marsaviei, sasul care nu este de sangele si credinta noastra? Europa care ne pizmuieste pentru sarmalele cu varza murata si pentru fetitele noastre cele neprihanite, si neinhibate care isi fataie c…l si tatele in cluburi, in noaptea de Inviere? Daca ipochimenul stia aceste lucruri insemna ca este ipocrit si de maxima rea credinta. Daca ipochimenul nu stia de aceste lucruri inseamna ca este doar T : AMP _IT .
Scotand in evidenta scaderile si esecurile inerente unei situatii unice in istoria tarii, cu probleme teribile, care se rezolva din mers , indivizii acestia arata ca de fapt stau la panda si sunt purtatorii de mesaje ai unor dusmani ai Romaniei. In venalitatea lor ei sunt orbiti de ura contra normalitatii, a parcursului European si in mod deliberat ignora eforturile extraordinare si masurile pe care acesti , generic numiti Pe Ne Leprele , le fac pentru limitarea tragediei, eforturi de care beneficiaza si ei si familiile lor.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE