Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 21 Apr 2020, 16:05

Feedere, Hristos a inviat !
Daca tu ai impresia ca soaita care semna note informative sub pseudonimul Petru sau Sidorovici l-a invitat cu de la sine putere si dupa capul lui pe Regele Mihai la Putna,inseamna ca esti ... praf !
Daca-mi amintesc bine, si-mi amintesc ... tot sub domnia lui Iliescu ! Despre ce vorbim ? Un turnator imbracat in odajdii a avut misiunea de a-l invita pe Rege si apoi statul roman a restabilit legatura cu Casa Regala ! E atat de simplu ! ;)
Daca tot ma provoci, intreb si eu, de ce n-a avut parte de-un asemenea tratament, deplasare cu elicopterul la cel mai bun spital de boli infectioase din Romania, un medic sau o asistenta care s-au infectat in linia intai ?
Dupa cum l-am vazut, Petru sau Sidorovici a slujit ieri Sf. Liturghie in a doua zi de Pasti si nu parea prea afectat de boala. Era chiar asa un caz grav care necesita ingrijire la cel mai inalt nivel ? :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde jr1 » 21 Apr 2020, 22:12

[quote="feederman"][quote="paul"]Voi ce intelegeti ?
https://www.mediafax.ro/social/planul-l ... t-19085159
Situatia de urgenta consemneaza cetatenii in casa, si elbereaza nebunii de constrangeri. Consumul excesiv de Fierea produce halucinatii si hipertrofierea egoului,iar atunci musai sa faci ceva pentru a te afirma si a aduce la cunostinta targului cat de mare, cat de tare, cat de unic, cat de valoros si cat de indispensabil esti tu- alesul - prostimii. Si daca nu poti bate niste politai , precum “Spartacus visul femeilor “ din Rahova singura solutie este sa dai o proclamatie catre bobor. Nu este surprizator deci, ca individul a preluat si continua traditia unor binefacatori ai omenirii, cu adaptari la timpurile modern pe care incercam sa le mai traim. Solutia propusa de acest frumos nebun al neamului, ii face sa se ingalbeneasaca de invidie - acolo unde sunt – pe aceia ce au esuat in aplicarea solutiei finale.
Stalin , Hitler, Himmler, Ana Pauker, Pol Pot ar fi fost mandri sa aiba un asemenea consilier.

ce fumezi de delirezi in asemenea hal?
ia d'acolea ca poate-ti trece:
https://www.mediafax.ro/externe/ursula- ... i-19066637
jr1

Mesajde Shrek » 22 Apr 2020, 17:37

O nouă zi, o nouă fenta! Sau, suceala săptămânii!
După ce plebea a fost ținută în casă și hrănită cu circ ca pita nu prea mai este ( " decat" congelata si coapta prin magazine si nu brutarii), pe timpul sărbătorilor pascale, un nene cam ...strain si cu un singur cercel, a scăpat in presa un plan de trimitere forțată a celor peste 65, de ani, mai tineri dar beteji, nah, oricine n-are de lucru si nici nu dorește să își caute, în vacanță timp de trei luni. Pe banii statului evident. Astfel, virusul o sa crape de ciuda, si noi o sa ne reluăm viata pisce tri luni! Obisnuita cu ieșirile străinului in presa, asemeni cetățeanului turmentat ( vezi faza " testarii" tuturor bucureștenilor), dar și a faptului că o fi el nebun dar nu si prost, lumea a intrat în panică. Nu neaparat de grija bătrânilor dar, asa cum am spus si cu alta ocazie, ei ( batranii) reprezinta ori vor reprezenta in curând unică sursa de venit în foarte multe familii. Si atunci cum sa dai din mana cloșca cu puii de aur. Adică ei sa huzureasca tri luni si tineretu' sa lucre? Asa ceva nu se poate! Sondajele auluat-o razna! Pnl, se duce in cap! "Guvernul meu "este varza! Cota de încredere a președintelui este mai mica decat a lu' manivelă! Dezastru!
Trebui luate urgent măsuri! Si au luat!
Întâi a iesit mutu și o zas ca nu este adevarata faza cu bătrânii, ca asa ceva este nedemocratic, anticrestin, bla, bla bla! Lucovidu' o iesit si el si in timp ce se bataia pe scaun, se declară adeptul lasarii in libertate a bătrânilor, ca ce au făcut ei , n-o făcut nima, si d-aia nu sunt atat de multi bolnavi, ca ei ( guvernu), sunt cei mai buni, dar nu-i lauda plebea, bla, bla, bla!
Acu, io stau si ma intreb: can' o fo nebun streinu cela: cand o zas prin iarna ca virusul nu este decât o banală răceală( interesant ca si presu' zacea la fel) si trece (cu tamaie si lut galben) de la sine, deci nu este momentul să ne ingijoram, ori acum cand zace ca pentru a scapa de virus trebuie izolate categoria cea mai vulnerabile, în speță bătrânii? Imi este greu sa cred ca nu a vorbit cu sefimea tarii înainte de a da drumu la fenta! Nu este chiar nima in drum! El este cel care a cerut imunitate pentru achizițiile făcute în timpul pandemiei! El este un fel de tobas al actualei guvernări. Nu am nici cea mai mica îndoială că la al doilea val, daca va fi în toamna, bătrânii vor fi " deportati" in hoteluri unde vor fi tratati cu foarte multa indiferență iar statul va deconta sejururi de 5 stele! Numa sa treaca alegerile si vom vedea filmul vacanta mare!
Cică din 15 mai se ridică restricțiile! Asa o zas dom' saf! Adica de ce din 15 mai și nu din 14 sau din 16? Ca sa fiu carcotas, merg pe ramasagul lui Carstoiu, care spunea ca el pariaza ca restricțiile se vor ridica imediat după 1 mai! Ca nah, " ei" iubesc poporul si mai slăbesc oleacă surubu'! Acu înțelegeți șmecheria? Întâi va sperie ca va luam " banca" din casa/ gospodărie si apoi zicem: hai ba, ce dracu , am glumit si noi! Votati-ne ca sa fie bine( sa nu fie rau)!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 22 Apr 2020, 21:17

Shrekule .... am lamurit misteru ... tu esti Cercel sub acoperire ... tot felul de i.mbecilitati spuneti amandoi
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde anamaria » 23 Apr 2020, 11:04

nu s-a rasturnat vre-un tir cu miere pentru a iesi la iveala mafia politico-sri-sta a mierii de albine?, ce mafioti sunt aia de la Romapis, am criticat nitel situatia generala a apiculturii si achizitiei de miere si m-au interzis pe- pagina- lor, se pot trage concluzii, vor membri usor manipulabili si nu accepta critici, isi respecta blazonul de entitate mafioto- politico-securista
anamaria

Mesajde anamaria » 23 Apr 2020, 11:07

ai dreptate paule
anamaria

Mesajde anamaria » 23 Apr 2020, 12:49

bravo shrek, un fel de a comenta situatia politico-securisto-mafioto la zi, oricum nu fac decat nimic, joaca sah cu banii romanilor si dau de lucru la contabili, cu ce au garantat imprumuturile de la FMi? cu padurile fratilor, alte valori de o asemenea enormitate nu au avut, le vor devaloriza(falimenta) la maxim, urmand sa le dea in administrare la entitati private gen Ikea ca ei stiu ce sa faca cu padurea, si asa ne-au distrus definitiv, milioanele de metri cubi de lemn daca le exploatam noi si le puneam in valoare aveam de lucru pe o suta de ani si nepotii nostri, s-au mafiotizat toate institutiile prin oameni -cheie, care recurg la santaj, numiti politic,manipuleaza angajatii, ii tin sub teroare(gen suceava, relatia flutur-administrator-medici), politizeaza si ultima musculita si tin in mana functia cu orice pret, pentru ce? pentru voturi care aduc functii ce aduc influenta, putere, si in final bani, omenie ?!, nu mai exista.
anamaria

Mesajde Shrek » 23 Apr 2020, 15:14

anamaria scrie:......... un fel de a comenta situatia politico-securisto-mafioto la zi, oricum nu fac decat nimic, joaca sah cu banii romanilor si dau de lucru la contabili, cu ce au garantat imprumuturile de la FMi? cu padurile fratilor, alte valori de o asemenea enormitate nu au avut, le vor devaloriza(falimenta) la maxim, urmand sa le dea .........

Bun venit in...iad!
Tanti, fumatul dauneaza grav sănătății! Matale ce fumezi? La talentul scriitoricesc al dumitale, io iti recomand sa scrii niste lacramatii la instituțiile statului! Si asa nu prea au de lucru! Asta daca nu esti f'un "n****derer " travestit!
Shrek

Mesajde Vasile_Bucovineanu » 23 Apr 2020, 19:19

Vasile_Bucovineanu

Mesajde Shrek » 23 Apr 2020, 23:16

Păi sa aflam si punctul de vedere al celui demis! Nu ca ar fi de neînlocuit, dar ar trebui să fi învățat până acum, neica cercel, ca atunci când de bagi in cocina ( politica) ai toate sansele sa fii mâncat de....porci!
https://adevarul.ro/news/societate/reac ... index.html
Shrek

Mesajde Vasile_Bucovineanu » 23 Apr 2020, 23:35

Am mai spus acest lucru si il repet inca odata: medicii sa aiba grija de sanatatea oamenilor si sa lase politica in seama politicenilor. Fiecare sa faca lucrul pentru care e platit. Daca isi inverseaza atributiile iese prost. :)
Vasile_Bucovineanu

Mesajde Aurel1959 » 23 Apr 2020, 23:42

Vasile_Bucovineanu scrie:Cercel a fost demis. Ghiciti cine ii sare in aparare:
http://www.ziare.com/gabriela-firea/pri ... id-1608179
http://www.ziare.com/marcel-ciolacu/pre ... el-1608172

Domnul Vasile,alo, santeti intr-o mare eroare.Au sarit in ajutor nult mai multi oameni decat stii sau vrei sa stii dumitale. :D .Din ce am vazut eu, nu sant oameni de teapa mea, sant oameni mult mai pregatiti care cred ca stiu ce vorbesc.Multa sanatate si sa dea domnul sa nu ai nevoe niciodata de vreun doctor mai ales de teapa lui Cercel!
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Vasile_Bucovineanu » 24 Apr 2020, 11:10

Eu nu contest profesionalismul doctorului Cercel, dar asa cum am zis in postarea de mai sus medicii trebuie sa-si indeplineasca atributiile care le revin in spitale si sa lase politica in seama politicienilor.
Vasile_Bucovineanu

Mesajde feederman » 24 Apr 2020, 13:14

De la goofy citire:
quote]
Stalin , Hitler, Himmler, Ana Pauker, Pol Pot ar fi fost mandri sa aiba un asemenea consilier.

ce fumezi de delirezi in asemenea hal?
ia d'acolea ca poate-ti trece:
[/quote]
Am si eu doua 2; 3 intrebari : Cum ai ales cariera de ax handle,? A fost o vocatie sau este o traditie familiala? Nu este nevoie de raspuns; sunt sigur ca te simti bine cand o practici.
Btw, Take that goof!
https://romania.europalibera.org/a/esti ... 68442.html
Si asta delireaza yo-yo?
https://romania.europalibera.org/a/ioha ... 67906.html
Dar asta?
https://www.mediafax.ro/coronavirus/lud ... 0-19092119
Cat valoreaza cele 30 de carboave acolo unde esti? Te lasa sa dormi linistit?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 24 Apr 2020, 13:37

anamaria scrie:bravo shrek, un fel de a comenta situatia politico-securisto-mafioto la zi, oricum nu fac decat nimic, joaca sah cu banii romanilor si dau de lucru la contabili, cu ce au garantat imprumuturile de la FMi? cu padurile fratilor, alte valori de o asemenea enormitate nu au avut, le vor devaloriza(falimenta) la maxim, urmand sa le dea in administrare la entitati private gen Ikea ca ei stiu ce sa faca cu padurea, si asa ne-au distrus definitiv, milioanele de metri cubi de lemn daca le exploatam noi si le puneam in valoare aveam de lucru pe o suta de ani si nepotii nostri, s-au mafiotizat toate institutiile prin oameni -cheie, care recurg la santaj, numiti politic,manipuleaza angajatii, ii tin sub teroare(gen suceava, relatia flutur-administrator-medici), politizeaza si ultima musculita si tin in mana functia cu orice pret, pentru ce? pentru voturi care aduc functii ce aduc influenta, putere, si in final bani, omenie ?!, nu mai exista.

Draga Mărie! Faină, faină de tot! Denota profunzime. Cugetarile astea arata cat de profund patrunde procter @ gambler atunci cand te speli cu el pe cap, patrunde adanc sub radacina parului si sterge orice circumvolutiune. Totul devine neted. Ca urmare nu mai stii cine au fost primii ministri, ministrii mediului, ai apelor si padurilor, incepand din 2012 incoace? Ia incearca sa afli si nominalizeaza-I, ca sa stim si noi cine a pazit padurea si cine a anulat programul gardianul padurilor. Toate bune si schimba samponul. Si tot BTW: Ikea isi adduce toate produsele din PRC, numita de obicei China.
Shrek scrie
....Cocina .... porcii...

Aproape ca nu pot comenta. Sunt total de accord, nu am nimic de comentat. Asa e! cad te bagi in troaca te poate manca Fierea colega de troaca. Si mai grav este daca te bagi in cocina cu “buchet “ din trei trandafiri. In cazul acesta curiosii ajung sa se identifice cu locatarii ce au domiciliul stabil in imobil, si troaca la comun, sa grohaie ca ei, iar finalul este inexorabil in afumatoare.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 24 Apr 2020, 14:08

Aurel1959 scrie:
Vasile_Bucovineanu scrie:Cercel a fost demis. Ghiciti cine ii sare in aparare:
http://www.ziare.com/gabriela-firea/pri ... id-1608179
http://www.ziare.com/marcel-ciolacu/pre ... el-1608172

Domnul Vasile,alo, santeti intr-o mare eroare.Au sarit in ajutor nult mai multi oameni decat stii sau vrei sa stii dumitale. :D .Din ce am vazut eu, nu sant oameni de teapa mea, sant oameni mult mai pregatiti care cred ca stiu ce vorbesc.Multa sanatate si sa dea domnul sa nu ai nevoe niciodata de vreun doctor mai ales de teapa lui Cercel!

Un carierist feroce si fudul care a calcat pe cadavre pentru a parveni. Opera lui " stiintifica" se bazeaza pe munca anonimilor din "institutul" sau. In aroganta lui , cu un dispret profund fata de oamenii obisnuiti, a uitat care-i este locul si care sunt regulile de functionare ale statului democratic Romania. Aprecierile fata de el vin din partea unora deaceeasi teapa sau chiar mai rai. Cine se aseamana se aduna.
Citeste asta cu atentie.
https://romania.europalibera.org/a/esti ... 68442.html
Ultima oară modificat de feederman pe 24 Apr 2020, 14:12, modificat de 2 ori în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE