de Shrek » 22 Apr 2020, 17:37
O nouă zi, o nouă fenta! Sau, suceala săptămânii!
După ce plebea a fost ținută în casă și hrănită cu circ ca pita nu prea mai este ( " decat" congelata si coapta prin magazine si nu brutarii), pe timpul sărbătorilor pascale, un nene cam ...strain si cu un singur cercel, a scăpat in presa un plan de trimitere forțată a celor peste 65, de ani, mai tineri dar beteji, nah, oricine n-are de lucru si nici nu dorește să își caute, în vacanță timp de trei luni. Pe banii statului evident. Astfel, virusul o sa crape de ciuda, si noi o sa ne reluăm viata pisce tri luni! Obisnuita cu ieșirile străinului in presa, asemeni cetățeanului turmentat ( vezi faza " testarii" tuturor bucureștenilor), dar și a faptului că o fi el nebun dar nu si prost, lumea a intrat în panică. Nu neaparat de grija bătrânilor dar, asa cum am spus si cu alta ocazie, ei ( batranii) reprezinta ori vor reprezenta in curând unică sursa de venit în foarte multe familii. Si atunci cum sa dai din mana cloșca cu puii de aur. Adică ei sa huzureasca tri luni si tineretu' sa lucre? Asa ceva nu se poate! Sondajele auluat-o razna! Pnl, se duce in cap! "Guvernul meu "este varza! Cota de încredere a președintelui este mai mica decat a lu' manivelă! Dezastru!
Trebui luate urgent măsuri! Si au luat!
Întâi a iesit mutu și o zas ca nu este adevarata faza cu bătrânii, ca asa ceva este nedemocratic, anticrestin, bla, bla bla! Lucovidu' o iesit si el si in timp ce se bataia pe scaun, se declară adeptul lasarii in libertate a bătrânilor, ca ce au făcut ei , n-o făcut nima, si d-aia nu sunt atat de multi bolnavi, ca ei ( guvernu), sunt cei mai buni, dar nu-i lauda plebea, bla, bla, bla!
Acu, io stau si ma intreb: can' o fo nebun streinu cela: cand o zas prin iarna ca virusul nu este decât o banală răceală( interesant ca si presu' zacea la fel) si trece (cu tamaie si lut galben) de la sine, deci nu este momentul să ne ingijoram, ori acum cand zace ca pentru a scapa de virus trebuie izolate categoria cea mai vulnerabile, în speță bătrânii? Imi este greu sa cred ca nu a vorbit cu sefimea tarii înainte de a da drumu la fenta! Nu este chiar nima in drum! El este cel care a cerut imunitate pentru achizițiile făcute în timpul pandemiei! El este un fel de tobas al actualei guvernări. Nu am nici cea mai mica îndoială că la al doilea val, daca va fi în toamna, bătrânii vor fi " deportati" in hoteluri unde vor fi tratati cu foarte multa indiferență iar statul va deconta sejururi de 5 stele! Numa sa treaca alegerile si vom vedea filmul vacanta mare!
Cică din 15 mai se ridică restricțiile! Asa o zas dom' saf! Adica de ce din 15 mai și nu din 14 sau din 16? Ca sa fiu carcotas, merg pe ramasagul lui Carstoiu, care spunea ca el pariaza ca restricțiile se vor ridica imediat după 1 mai! Ca nah, " ei" iubesc poporul si mai slăbesc oleacă surubu'! Acu înțelegeți șmecheria? Întâi va sperie ca va luam " banca" din casa/ gospodărie si apoi zicem: hai ba, ce dracu , am glumit si noi! Votati-ne ca sa fie bine( sa nu fie rau)!