Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 03 Mar 2022, 23:32

Da?! Mai pune-l odată! Sa vada lumea cat de negustor esti! Nu înțelegeam de ce esti constipat! O fi de la conserva? Sau iti place shaorma? Tu ala care nu înțelege de ce copiii au dreptul să învețe in limba maternă. Numa atâta poti?!
Shrek

Mesajde yuonyuon » 03 Mar 2022, 23:34

jonny_it scrie:
yuonyuon scrie:
jonny_it scrie:
Bezna Zorilor scrie:Maine se fac 14 Ani de cind Sirbilor le a fost juridic distrusa Tara.

In Serbia era razboi civil. Stii cati copii si civili au gasit inclusiv ai nostri aruncati prin fantani si gropi comune?
jony hai sa o luam babeste....de ce era razboi civil? ce motiv ?..cine cu cine?

unde in istoria a existat razboi civil sau revolute!!???...adika deadevaratelea

Vezi ca a completat Shrek mai jos. Nu le caut scuze la americani, nu sunt fanul lor, dar cu Serbia este alta poveste fata de Irak de unde americanii au avut motive inventate pentru invazie.
shrek vorbeste de inainte de al 2 lea razboi mondial.....treaba cu serbia este din 80

cand vestu a inceput sa se extinda in est ocupand rand pe rand ..tara dupa tara prin destabilizari("ravboi civil") sau "revolutii"...si a continuat cu aceasi metoda si tactica pana in orientul mijlociu si africa ,....si acum ce sa vezi ...a venit randul Ucrainei...

totul e pregatit de cand sa format NATO si UE...
Ucraina tara cu resurse (nu doar gaz) in ultiimi ani vestici sau infiltrat masiv ba chiar au si presedinte pus de ei ...harnicu si luptatorul ...ce sa mai eroul national care va ruina proprul popor...

rusia e ultima tara ce mai se mentine pe economie reala...si tot ea e raul absolut....
yuonyuon

Mesajde RILEY » 03 Mar 2022, 23:41

Bezna Zorilor scrie:Ok deci... propaganda din vest e buna si din est nu?

Nu am nimic cu postura ta de JEANNE D'ARC, dar se vede de la o posta ca nu esti nascuta nici la timpul, nici in locul potrivit pt a sti cum vine treaba cu acest est sau rasarit, de unde venea pe vremuri lumina.
RILEY

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Mar 2022, 23:49

RILEY scrie:

Nu am nimic cu postura ta de JEANNE D'ARC, dar se vede de la o posta ca nu esti nascuta nici la timpul, nici in locul potrivit pt a sti cum vine treaba cu acest est sau rasarit, de unde venea pe vremuri lumina.

ce maaaa? vezi ca m'au mai numit unii pe aici "nascuta tarziu" ca sa indraznesc sa imi dau cu parerea despre comunism...pe care cica l'am si readus... hai pa
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde RILEY » 04 Mar 2022, 00:01

Bezna Zorilor scrie:
RILEY scrie:

ce maaaa? vezi ca m'au mai numit unii pe aici "nascuta tarziu" ca sa indraznesc sa imi dau cu parerea despre comunism...pe care cica l'am si readus... hai pa

Poate cei numiti voiau sa spuna "intarziata" ;)
RILEY

Mesajde jr1 » 04 Mar 2022, 01:22

Shrek scrie:Da?! Mai pune-l odată! Sa vada lumea cat de negustor esti! Nu înțelegeam de ce esti constipat! O fi de la conserva? Sau iti place shaorma? Tu ala care nu înțelege de ce copiii au dreptul să învețe in limba maternă. Numa atâta poti?!

Ti-am spus ca nu e de tine subiectul.
doar la balarii esti bun, dar nu te lasi si iti dai cu parerea la orice, indiferent daca te pricepi sau nu, ca un adeva ratid otuti l.
dar am sa-ti desenez, ca poate intelegi si tu.
un copil care este instruit in limba materna intr-un stat al carui cetatean este si limba materna este diferita de limba oficiala a statului respectiv, la absolvirea studiilor in limba materna, va fi surd si mut, cand va intra in contact cu restul populatiei de alta/alte etnii, cu autoritatile statului respectiv; loc de munca nu va gasi decit in comunitatea din care provine.
cat despre anunt, nu il mai gasesc in arhiva ca sa arat comentariile tale de prostovan util
jr1

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2022, 01:48

mars mai la scoala. un viitor adult care vrea sa intre in contact cu o noua lume trebuie sa stea bine la nivel de individ, am spus mai devreme, dar iti desenez eu tie, lasa'i pe altii. si ca sa stai bine individual trebuie sa inveti in limba materna. altfel esti doar un darapanat mental - tinta globalistilor...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 04 Mar 2022, 02:08

Bezna Zorilor scrie: Asa, semnez...agenta Rusiei!

:lol:
Te dezmierzi şi te dai mare fară rost.
Nu e interzis să faci asta, e democraţie, trăim într-o ţară liberă unde fiecare, oricine, altfel spus, are dreptul să se exprime liber, sinceritatea nu e o condiţie, minciuna e şi ea vorbă.
Asta cu ... troll rus, conservă, etc... astea sunt nişte şabloane aplicate cu uşurinţă şi greşit de multe ori. Ca în cazul tău.
Mult teribilism acolo, in textele tale, amestecat cu ceva cinism, puţina agresivitate şi altele. O reţeta pe care am văzut-o deja la tine de multe ori.
Ceva care să şocheze şi să-ţi aducă puţină atenţie. Ei bine, ai obţinut-o. Un gest frumos din partea colegilor pentru cineva aflat într-o nevoie.

Cam atât si de la mine dar ... mai mult, nu cred. Nu te pot lua în serios.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 04 Mar 2022, 02:16

Văd toate teoriile care se dezbat aici şi nu înteleg alunecarea asta în istorie când prezentul pe care îl trăim este încărcat de evnimente.

Va prezint un comentariu asupra prezentului facut de catre un rus:
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2022, 02:16

ioanpuiu scrie:
Bezna Zorilor scrie: Asa, semnez...agenta Rusiei!

:lol:
Te dezmierzi şi te dai mare fară rost.
Nu e interzis să faci asta, e democraţie, trăim într-o ţară liberă unde fiecare, oricine, altfel spus, are dreptul să se exprime liber, sinceritatea nu e o condiţie, minciuna e şi ea vorbă.
Asta cu ... troll rus, conservă, etc... astea sunt nişte şabloane aplicate cu uşurinţă şi greşit de multe ori. Ca în cazul tău.
Mult teribilism acolo, in textele tale, amestecat cu ceva cinism, puţina agresivitate şi altele. O reţeta pe care am văzut-o deja la tine de multe ori.
Ceva care să şocheze şi să-ţi aducă puţină atenţie. Ei bine, ai obţinut-o. Un gest frumos din partea colegilor pentru cineva aflat într-o nevoie.

Cam atât si de la mine dar ... mai mult, nu cred. Nu te pot lua în serios.

PASTILE PENTRU SENILITATE AVETI? PSIHOLOGIA CAM PE WC ATI CITIT'O, LA CONSTIPATIE.
FORUMUL ASTA E PLIN DE SCURSURI DE LA UN CAPAT LA ALTUL... SCURSURI DE PE NEVESTE. NU AM CE SA ZIC ALTCEVA CAND VAD CU CATA ISCUSINTA MI'ATI DESCOMPUS PROFILUL...
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 04 Mar 2022, 02:27

E opinia ta, fii fericită cu ea!
;)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 04 Mar 2022, 03:03

Din lipsă de exerciţiu mi-am cam pierdut îndemânarea.
Clipul de mai sus a intrat fără subtitrare în limba română dar o puteţi afişa actionând butonul marcat cu săgeată:
Subtitrari.png
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2022, 03:16

Prezentul este trecut, dar incapabili mental ca tine nu au cum sa accepte asta. Ce argumente de ca...cat!
A scris Jung degeaba pentru omenire, n'a inteles nici dreacu'!
Sunteti o rusineeeee!
Bezna Zorilor

Mesajde jr1 » 04 Mar 2022, 04:11

Bezna Zorilor scrie:mars mai la scoala. un viitor adult care vrea sa intre in contact cu o noua lume trebuie sa stea bine la nivel de individ, am spus mai devreme, dar iti desenez eu tie, lasa'i pe altii. si ca sa stai bine individual trebuie sa inveti in limba materna. altfel esti doar un darapanat mental - tinta globalistilor...

im cer iertare ca te-am considerat si tratat ca pe un om normal.
esti plecat/a rau, rau cu capu.
ti-ai dat arama pe fata, adica ti-ai ridicat poalele-n cap.
prost, agresiv, tupeist,cu idei putine dar fixe, un adevarat propagandist rus, cu mult maro pe creier.
nu stiu daca asta este starea ta normala sau ai asa, doar episoade.
jr1

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2022, 04:40

Atat? M'ai dat in fapt... bine, acum chiar pot sa pun poza cu Petru cel Mare! Haidepa! Auzi, sa mai treci pe la scoala totusi...

Ia cu altu'

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... Volkov.jpg

Mwah!
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 04 Mar 2022, 09:59

jr1 scrie:....
cat despre anunt, nu il mai gasesc in arhiva ca sa arat comentariile tale de prostovan util

Olecuta de decență in limbaj nu ti-ar strica. De fapt, la orizontul inteligenței dumitale, ce nu depășește genunchiul broaștei si nici muntele de rahat pe care îl debitezi, nu se pot ridica pretenții!
Poate daca ai citi despre educația ( primara) a copiilor, ai intelege( daca ai cu ce) de ce se recomanda sa se faca ( acolo unde este cazul) in limba maternă. Astfel de învățământ, preșcolar ,primar, până la colegiu, este peste tot în eu civilizată. Discuția separată este daca el( invatamantul in limba materns) este susținut de stat sau de comunitate. Greșeală pleacă de la politicieni care, în dorința de a păstra bazinul electoral induc ideea de " neadaptati" fata de majoritari.
Si, cum ii? Te-a recrutat maestru' federmann pentru postul de trompeta? Erai candidatul ideal! Ai fost desemnat mana sa...dreapta ( stii dumneata ce poti sa faci cu mana dreapta?!)? A îmbătrânit cumva , ii tremura mana?
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE