Prima pagină BAZAR STUPARITUL VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC

Familii albine, roiuri, matci

Re: Regine buckfast - Comenzi pentru 2021

Mesajde cristi_vidican » 13 Noi 2020, 21:45

jonny_it scrie:Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole :lol:

Grupul acela e închis. Dacă mai vrei pe cineva pe aproape, va trebui să faci altul. :lol:
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 21:47

Shrek scrie:Ba putea! Putea de altfel sa puna ca a sunat dar ca nu a răspuns nimeni, i-a scapat telefonul si a trebuit sa-l formateze din nou, sau orice alta scuza, neverificabila. Dar stiti ce cred eu până la urmă? Cred sa sunteti înțeleși sa faceti oleacă de tărăboi. Si reclama negativă este tot reclama. Cu atât mai mult cât nu se face absolut nici o referire la calitatea matcilor. Am dreptate?

Cu dl PVC am vorbit de 2 ori din ce imi aduc aminte. Odata m-a sunat sa intrebe daca pot sa inseminez si inca odata cand a inceput sa transvazeze, sau ceva de genul. Apoi am asteptat. Probabil sa ma fi sunat si eu nu am raspuns .. nu a mai insistat, eu nici atat.
Cat despre "taraboi" - ai fumat ceva verde?
jonny_it

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 21:48

cristi_vidican scrie:
jonny_it scrie:Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole :lol:

Grupul acela e închis. Dacă mai vrei pe cineva pe aproape, va trebui să faci altul. :lol:

Nu, imi este suficient.
jonny_it

Mesajde Shrek » 13 Noi 2020, 21:52

Nu's de ce am sentimentul ca ne-am intalnit? Țineți cumva ...prelegeri despre albine prin sud? Sau ati ținut? Cred ca asta este si nu am de gand sa dezvolt! Cu CV, incerc sa vorbesc. O seara buna!
Shrek

Mesajde cristi_vidican » 13 Noi 2020, 21:56

Shrek scrie:Nu's de ce am sentimentul ca ne-am intalnit? Țineți cumva ...prelegeri despre albine prin sud? Sau ati ținut? Cred ca asta este si nu am de gand sa dezvolt! Cu CV, incerc sa vorbesc. O seara buna!

Să înțeleg că CV aș fi eu?
Dacă da, atunci răspunsul este, nu, nu am ținut prelegeri prin sud despre albine. Și nu știu să ne fi întâlnit. Nu cunosc pe nimeni cu numele Shrek. :lol:
cristi_vidican

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 22:02

cristi_vidican scrie:Să înțeleg că CV aș fi eu?
Dacă da, atunci răspunsul este, nu, nu am ținut prelegeri prin sud despre albine. Și nu știu să ne fi întâlnit. Nu cunosc pe nimeni cu numele Shrek. :lol:

Te confunda cu celalalt Cristi care tine prelegeri despre albine. :)
jonny_it

Mesajde cristi_vidican » 13 Noi 2020, 22:55

jonny_it scrie:
Te confunda cu celalalt Cristi care tine prelegeri despre albine. :)

E o cinste pentru mine să fiu confundat cu Cristi Bratu.

Apropo de confuzie. Eram la ordinarea unui coleg pastor (ordinarea e punerea în funcție a unui pastor neoprotestant). Și unul dintre predicatori mă confunda cu colegul pentru care eram adunați. Și vorbea el de la amvon și se tot uita la mine. Era deja evident pentru toată lumea că predicatorul e într-o foarte mare confuzie. Unul dintre colegi îmi șoptește: ieși puțin afară până se prinde predicatorul nu tu ești cel care va fi ordinat. (semănam puțin) :lol:

Trebuie să-mi las barbă și să mă pun puțin pe citit. Ca să par mai a Cristi Bratu.

Jonny, hai că s-a făcut ceva mișcare pe aici. În final cred că o să-ți prindă bine. Doar că pe forum au mai rămas 3, Luca și Matei, unul dintre ei.
cristi_vidican

Mesajde Shrek » 13 Noi 2020, 23:26

cristi_vidican scrie:......
Să înțeleg că CV aș fi eu?

Normal ca la dumneata m-am referit, dor nu era sa depun cv-ul...de angajare la Jonny nost'!
Poate nu vorbesc dialectul din Crisana si am dorit să par cata mai ...educat, sa ma vada si altii care au studii superioare. Dar in sud, formularea corecta este " ati ținut......de vorba oamenii despre albine"? Nu stiu daca numele monstrului va spune ceva, dar daca mai scoateți două consoane......., cine stie! Doar ca vara nu port laibar, în rest arăt cam la fel ca în poza!
Glumesc! Daca v-am necăjit, imi cer scuze!
Shrek

Mesajde pvc » 13 Noi 2020, 23:32

jonny_it scrie:
Shrek scrie:Ba putea! Putea de altfel sa puna ca a sunat dar ca nu a răspuns nimeni, i-a scapat telefonul si a trebuit sa-l formateze din nou, sau orice alta scuza, neverificabila. Dar stiti ce cred eu până la urmă? Cred sa sunteti înțeleși sa faceti oleacă de tărăboi. Si reclama negativă este tot reclama. Cu atât mai mult cât nu se face absolut nici o referire la calitatea matcilor. Am dreptate?

Cu dl PVC am vorbit de 2 ori din ce imi aduc aminte. Odata m-a sunat sa intrebe daca pot sa inseminez si inca odata cand a inceput sa transvazeze, sau ceva de genul. Apoi am asteptat. Probabil sa ma fi sunat si eu nu am raspuns .. nu a mai insistat, eu nici atat.
Cat despre "taraboi" - ai fumat ceva verde?[/quote

Partial corect. Am vb de 3 ori. Si am schimbat mai multe mesaje. Si cateva emailuri. Acum este tarziu. Dar zilele urmatoare o sa incerc (nu stiu daca se poate) sa scot desfasuratorul pe august de la vodafone. Si daca cineva este in Bucuresti, sau trece prin Bucuresti, sunt disponibil sa ma intalnesc si sa arat mesajul SMS si mailul trimis in urma apelurilor la care dl nu a raspun.
pvc

Mesajde mausica » 14 Noi 2020, 02:35

Si eu colaborez cu Jony nost de vreo 3 ani insa nu pot zice nimic de rau. Ca a mai decalat el ziua trimiterii.....nu e stres, se mai intampla la toti, insa a sunat si mi-a explicat.
Am primit tot timpul marfa ceruta.
Nu am scris mesaju sa tin partea cuiva ci pur si simplu am scris experienta mea cu el
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde ignatov andrei » 15 Noi 2020, 09:37

pvc scrie:
jonny_it scrie:
pvc scrie:Nu circul este scopul meu. Vreau ca lumea sa fie informata si sa nu se panicheze cand
vanzatorul nu mai raspunde la telefon. Si sa aibe si varianta de rezerva pregatita. Adica in conditiile de piata actuale fiecare cumparator sa aibe comenzi la 2-3 crescatori si sa cumpere de la cel care scoate primul marfa la vanzare. Care intarzie cu livrarea sa ramana cu ochii-n soare. Si sa nu mai fie asa ocupat incat sa nu aibe timp sa raspunda la telefon.

Multumesc pentru clarificare.
Deci, comandati la 2 crescatori de regine diferiti inainte sa comandati la mine! Toata lumea este avertizata acum, puteti dormi linistit.

Din pacate pt dv nu sunt cumparator de F1. Doar F0 de afara. Am incercat in Romania dar n-ai de unde.

Parca erai un patriot, un roman ce sareai la gatul meu, eu fiind un rus (de prin Siberia, parca...), iar acum trimiti la gunoi toata floarea apiculturii din Romania...! :lol:
Se cheama ca esti COSMOPOLIT, nu...?!? :o
Ce frumos suna...! :lol:
ignatov andrei

Mesajde Balian » 15 Noi 2020, 10:58

mausica scrie:Si eu colaborez cu Jony nost de vreo 3 ani insa nu pot zice nimic de rau. Ca a mai decalat el ziua trimiterii.....nu e stres, se mai intampla la toti, insa a sunat si mi-a explicat.
Nu am scris mesaju sa tin partea cuiva ci pur si simplu am scris experienta mea cu el

Depinde când. Dacă mătcile au destinație în roiuri pachet, contează ziua, că doar nu poți
băga înapoi albina de unde ai scos.
MER. Iernare pe 3 corpuri. Gratie aprilie-stoarcere FS. 1-3 caturi pentru miere.
Balian

Mesajde pvc » 15 Noi 2020, 11:08

ignatov andrei scrie:
pvc scrie:
jonny_it scrie:
pvc scrie:Nu circul este scopul meu. Vreau ca lumea sa fie informata si sa nu se panicheze cand
vanzatorul nu mai raspunde la telefon. Si sa aibe si varianta de rezerva pregatita. Adica in conditiile de piata actuale fiecare cumparator sa aibe comenzi la 2-3 crescatori si sa cumpere de la cel care scoate primul marfa la vanzare. Care intarzie cu livrarea sa ramana cu ochii-n soare. Si sa nu mai fie asa ocupat incat sa nu aibe timp sa raspunda la telefon.

Multumesc pentru clarificare.
Deci, comandati la 2 crescatori de regine diferiti inainte sa comandati la mine! Toata lumea este avertizata acum, puteti dormi linistit.

Din pacate pt dv nu sunt cumparator de F1. Doar F0 de afara. Am incercat in Romania dar n-ai de unde.

Parca erai un patriot, un roman ce sareai la gatul meu, eu fiind un rus (de prin Siberia, parca...), iar acum trimiti la gunoi toata floarea apiculturii din Romania...! :lol:
Se cheama ca esti COSMOPOLIT, nu...?!? :o
Ce frumos suna...! :lol:

Eu imi aduc aminte altfel cara dintre noi. A inceput cand ati zis ceva de genul romani prosti sau prostii de romani. Si nationalist sunt. Dar asta nu inseamna ca urasc tiganii, ungurii sau rusii. Sau sa ma chinui cu carpatina doar ca sunt eu nationalis.
pvc

Mesajde mausica » 15 Noi 2020, 22:24

Balian scrie:
mausica scrie:Si eu colaborez cu Jony nost de vreo 3 ani insa nu pot zice nimic de rau. Ca a mai decalat el ziua trimiterii.....nu e stres, se mai intampla la toti, insa a sunat si mi-a explicat.

Depinde când. Dacă mătcile au destinație în roiuri pachet, contează ziua, că doar nu poți

Nu a fost cazu la mine de roiuri la pachet. A fost simplu. Erau roiuri in asteptare de matca. Atat
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde pvc » 16 Noi 2020, 19:53

mausica scrie:
Balian scrie:

Nu a fost cazu la mine de roiuri la pachet. A fost simplu. Erau roiuri in asteptare de matca. Atat

A vinde matci imperecheate nu-i usor. Este greu sa te incadrezi in grafic. Prinzi o saptamana de ploaie si ai pierdut o serie. Un apicultor stie ca imperecherea matcii este o loterie. In caz de avarie vanzatorul ar trebuii sa puna mana pe telefon sa reprogrameze. Sa nu ajunga clientul sa sune. Si cel mai urat lucru este sa nu raspunzi la telefon.
pvc

Mesajde Balian » 16 Noi 2020, 20:40

În urmă cu 8 ani am ales furnizor de mătci găsind primul la care nu robotul a răspuns. Eu cu om vreau să vorbesc nu cu robot.
De atunci în fiecare an la zi mă servește. Un an era cam 2014 sau 15 când m-a sunat că îi pare rău dar nu-mi poate onora comanda.
Mă țin la el. :)
MER. Iernare pe 3 corpuri. Gratie aprilie-stoarcere FS. 1-3 caturi pentru miere.
Balian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC