Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:00

mircea scrie:
eduard.rotaru scrie:Voi arata tuturor la momentul oportun cum sta treaba. Insa va rog sa aveti putina rabdare. Credeti-ma ca de foarte multe ori am avut intentia de a intra pe forum-uri si de a posta pe youtube toate dovezile necesare pentru a arata adevarul (si asta poate ca impins de multe ori de dorinta de razbunare si mai ales ca reactii la toate fabulele si denigrarile pe care mi le-a adus prin filmele postate).
Asa cum ii spuneam candva unui moderator (un anume domn Mircea daca retin bine) care a fost primul om care m-a sunat dupa ce a vazut primele postari in care ma denigreaza, asa va spun si celorlati sa aveti putina rabdare pentru ca tot adevarul despre dl Ursu va iesi cat de curand la iveala.

Hai ca acum m-ai facut curios pe mine.
Unde era Mircea asta moderator ?
Da mai multe detalii, ....
Si ce anume ti-a spus ?

Scuze daca am retinut gresit numele...atunci sa ma exprim corespunzator: s-a recomandat ca fiind unul din moderatorii celui mai mare forum de apicultura din Romania (eu am retinut ca nume Mirce dar probabil ca am retinut gresit); si acel forum l-a numit ca fiind stuparitul.com, si chiar m-a rugat sa imi fac un cont si sa incerc sa nu mai stau in umbra pentru ca acest domn Ursu incearca sa imi pateze imaginea. Mi-a mai pus cateva intrebari legate de tehnologia minune, de regia filmelor; si mai retin faptul ca discutam de excluderea lui din invatamant la care acel domn/moderator imi spunea ca mai cunoaste si el cum sta treaba in invatamant datorita faptului ca sotia lui este cadru didactic. Nu stiu ce alte detalii sa mai dau referitor la acest aspect. Scuze inca o data daca am retinut gresit numele. Nu am vrut sa deranjez pe nimeni.
eduard.rotaru

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:06

Dl Daniel tot ce pot sa va spun e ca albinele au fot foarte bine si ca ce vedeti dumneavoastra in filme legat de faptul ca albinele au avut de suferit si ca stupii lui sunt devastati este de fapt o intreaga regie asa cum sunt toate filmele acestuia.
eduard.rotaru

Mesajde lucky5strike » 01 Feb 2013, 22:17

Acuma eu-s si mai curios ca Mircea, ca nevasta-mea e cadru didactic... si prin prisma incropeliilor de mai sus deja incep sa ma regasesc in compozitia asta. :lol: :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 01 Feb 2013, 22:19

Strict procedural, ca sa incheiati afacerea aceea, era corect sa cautati arbitru o institutie, POLITIA...

Nu sa ne facem dreptate personal. Suna a golaneala treaba asta.

Ati incercat?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde XXL » 01 Feb 2013, 22:22

cat o fi profu online de nebun acum si-a gasit nasu
..baieti sau spurcat la miere si au inceput sa indrageasca albina
...in cazul acesta au indragito intratat incat nu au mai vrut sa se desparta de ea...o poveste cu iz penal
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:24

Nu cunoasteti deloc imprejurarile de aceea sustineti acest lucru. In fine, nu vreau sa intru in detalii acum. Voi desconspira totul la momentul oportun.
eduard.rotaru

Mesajde XXL » 01 Feb 2013, 22:25

intre timp cauta un avocat
insusirea de bunuri straine nu este legala in romania
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde lucky5strike » 01 Feb 2013, 22:26

eduard.rotaru scrie:Nu cunoasteti deloc imprejurarile,de aceea sustineti acest lucru. In fine, nu vreau sa intru in detalii acum. Voi desconspira totul la momentul oportun.

http://dexonline.ro/definitie/deconspira
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mircea » 01 Feb 2013, 22:26

lucky5strike scrie:Acuma eu-s si mai curios ca Mircea, ca nevasta-mea e cadru didactic... si prin prisma incropeliilor de mai sus deja incep sa ma regasesc in compozitia asta. :lol: :lol:

Marlboro, pai ce facem noi aici ?
Tu esti Cristi....eu sunt Mircea.... plus ca sunt din Bacau ca Profu de albine .
Si eu ma regasesc , mai abitir decat tine. :lol:
----------------------------------------------

Mai moldovene...ia zi dumneata , daca tot v-ati impartasit impresii cu respectivul . De unde zicea ca e ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:29

mircea scrie:
lucky5strike scrie:Acuma eu-s si mai curios ca Mircea, ca nevasta-mea e cadru didactic... si prin prisma incropeliilor de mai sus deja incep sa ma regasesc in compozitia asta. :lol: :lol:

Marlboro, pai ce facem noi aici ?
Tu esti Cristi....eu sunt Mircea.... plus ca sunt din Bacau ca Profu de albine .
Si eu ma regasesc , mai abitir decat tine. :lol:
----------------------------------------------

Mai moldovene...ia zi dumneata , daca tot v-ati impartasit impresii cu respectivul . De unde zicea ca e ?

Sincer asta nu mai retin. Oricum va multumesc pentru tonul ironic cu care va adresati.
eduard.rotaru

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:33

@Dl lucky5strike cunosc foarte bine notiunea de a "desconspira" si stiu foarte bine ce spun cand ma exprim astfel.
eduard.rotaru

Mesajde Ruben » 01 Feb 2013, 22:34

XXL scrie:intre timp cauta un avocat
insusirea de bunuri straine nu este legala in romania

:D
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:37

@Dl lucky5strike scuze...acum am vazut ca faci referire la scrierea corecta a cuvantului...mi-a scapat
eduard.rotaru

Mesajde mircea » 01 Feb 2013, 22:41

eduard.rotaru scrie:Sincer asta nu mai retin. Oricum va multumesc pentru tonul ironic cu care va adresati.

Sincer iti spun si eu....ca pute rau ceva in afirmatiile lu` matali.
Rau di tat.

Moldovene, zau....nu ma intereseaza ce matrapazlacuri ati facut voi (tu si asta de se crede inventatorul lu` peste), dar va meritati amandoi soarta. Si va meritati unul pe altul .

Plagiez un stimabil coleg.
PUNCT !!!
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 22:49

mircea scrie:
eduard.rotaru scrie:Sincer asta nu mai retin. Oricum va multumesc pentru tonul ironic cu care va adresati.

Sincer iti spun si eu....ca pute rau ceva in afirmatiile lu` matali.
Rau di tat.

Moldovene, zau....nu ma intereseaza ce matrapazlacuri ati facut voi (tu si asta de se crede inventatorul lu` peste), dar va meritati amandoi soarta. Si va meritati unul pe altul .

Plagiez un stimabil coleg.
PUNCT !!!

Multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tratat. Probabil ca a fost o eroare sa intru aici si sa relatez cateva aspecte care "put".
Acum ca incep sa inteleg si mai bine cum sta treaba pe aceste forum-uri cred ca mi-a fost de ajuns.

Salut pe toata lumea de aici ca fiind ultimele cuvinte pe care le scriu.
Rog moderatorii sa imi stearga contul.

Multumesc,
eduard.rotaru

Mesajde lucky5strike » 01 Feb 2013, 22:52

Ai pierdut ... ridica-te si lupta ! Ai castigat .... mare atentie !

Problema e creditul si atentia nemijlocita acordata d-lui Ursu. Pacatul lui e ca tot impleteste apicultura cu constatari luate de pe Marte.

Si pentru apicultori incepatori, care vor gusta amarul mierii pe pielea si buzunarul lor.
Si pentru apicultorii mai vechi, care stiu clar ca meseria asta pentru a asigura un trai decent, cere foarte multe sacrificii.

Sa fie clar, pe apicultor nu-l dau banii afara din casa, iar mierea o fi dulce la gust si aurie la culoare... dar daca punem in balanta munca si priceperea necesara s-o obtii...

Atunci vom vedea ca pentru apicultor e cam amara.
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE