mircea scrie:eduard.rotaru scrie:Voi arata tuturor la momentul oportun cum sta treaba. Insa va rog sa aveti putina rabdare. Credeti-ma ca de foarte multe ori am avut intentia de a intra pe forum-uri si de a posta pe youtube toate dovezile necesare pentru a arata adevarul (si asta poate ca impins de multe ori de dorinta de razbunare si mai ales ca reactii la toate fabulele si denigrarile pe care mi le-a adus prin filmele postate).
Asa cum ii spuneam candva unui moderator (un anume domn Mircea daca retin bine) care a fost primul om care m-a sunat dupa ce a vazut primele postari in care ma denigreaza, asa va spun si celorlati sa aveti putina rabdare pentru ca tot adevarul despre dl Ursu va iesi cat de curand la iveala.
Hai ca acum m-ai facut curios pe mine.
Unde era Mircea asta moderator ?
Da mai multe detalii, ....
Si ce anume ti-a spus ?
Scuze daca am retinut gresit numele...atunci sa ma exprim corespunzator: s-a recomandat ca fiind unul din moderatorii celui mai mare forum de apicultura din Romania (eu am retinut ca nume Mirce dar probabil ca am retinut gresit); si acel forum l-a numit ca fiind stuparitul.com, si chiar m-a rugat sa imi fac un cont si sa incerc sa nu mai stau in umbra pentru ca acest domn Ursu incearca sa imi pateze imaginea. Mi-a mai pus cateva intrebari legate de tehnologia minune, de regia filmelor; si mai retin faptul ca discutam de excluderea lui din invatamant la care acel domn/moderator imi spunea ca mai cunoaste si el cum sta treaba in invatamant datorita faptului ca sotia lui este cadru didactic. Nu stiu ce alte detalii sa mai dau referitor la acest aspect. Scuze inca o data daca am retinut gresit numele. Nu am vrut sa deranjez pe nimeni.