irina scrie:Ana -Maria,
Faptul ca "te-ar mustra constiinta" daca i-ai vinde spune multe.....alegerea e facuta deja.Si da, ai vinde nu niste stupi, ci un vis.Visul tatalui tau care poate deveni visul tau.Faptul ca ai crescut cu stupii "in gradina" e un avantaj.Sunt cativa termeni folositi de tine pe care cineva strain de apicultura nu i-ar cunoaste.
Dar marele tau avantaj este experinta tatalui tau.Si ar fi pacat sa n-o folosesti.
Desi predomina barbatii in randul apicultorilor nu inteleg de ce crezi ca nu pot si femeile.Poate fi chiar un avantaj....vezi cat de bine te-au primit colegii![]()
Acorda-ti o sansa !Vei sterge si lacrima tatalui si vei descoperi o indeletnicire fascinanta care cu siguranta isi va pune amprenta asupra ta.
Ana-Maria scrie:Buna seara,
Ma numesc Ana-Maria si am 36 de ani . Tatal meu are 28 de stupi.
nae scrie:Ana-Maria scrie:Buna seara,
Ma numesc Ana-Maria si am 36 de ani . Tatal meu are 28 de stupi.
Sotia mea si toate nevestele de apicultor sunt ''stuparite'' ; muncesc mai mult si sunt serioase .
Aveti 36 de ani si atat ?
Nici macar somer ?,din ce traiti ,ca din stupi n-o sa traiti in viitorii 5 ani ?
Vreti sa-i continuati visul tatalui ?, dar visul d-tale care este ?
Apicultura nu-i ''grea''+ aduce beneficii financiare +(datorita veninului stuparii nu ''fac'' - SM/alhzeimer...)...
Cand v-ati maritat v-a citit preotul ceva de genul :
-O lasi pe mama ta si pe tatal tau si te insotesti cu sotul tau sa fiti una !( n-am pus ghilimele ca nu stiu textul exact ).
Visul sotului care este ?
Daca visul tatalui era parapanta ?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori