Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde lucky5strike » 03 Noi 2015, 22:08

duma scrie:
lucky5strike scrie:
duma scrie:[youtube]http://youtu.be/0AKedrG7qNo[/youtube]

Ia-ti gandul de la salcam, uneste! Si desfiinteaza rama cu speteaza aia aiurea.

Duminica va fi bagat la iernat in alta lada pe langa alt roi ....2 in 1 ....macar sa am o matca de rezerva in primi pasi de primavara daca imi cade vre-o una .

Aha... vrei sa te masori cu problemele, nu sa fugi de ele...

Bine si asa... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Adi Hodis » 03 Noi 2015, 23:44

duma scrie:Intrebare !
Am un amic care are 7 stupi la 10 km la cineva in curte , ajunge mai greu la ei daca propietarul nu este acasa si etc , etc .....bate sa priceapa saua :D sa vina la mine in curte cu ei .....
Ce ma sfatuiti sa fac ? fiind bun zic eu ...l-asi primi ....ce trebuie sa fac sa fie bine ? Venirea lui poate ma ajuta la anumite lucrari ...stimulari , coplectari , si alte lucruri .

Daca te legi la cap cu asta ... sa te pregatesti sa-i lucrezi si pe-ai lui !. :)
Sa te pregatesti ca in viitor, sa-ti amintesti ce bine era candva. :P

Glumesc Duma,
dar numai daca treci prin situatie o sa vezi ce si cum. Tu al cunosti si tot tu esti cel mai potrivit sa decizi.
Nush' de ce ne-ai intrebat pe noi ?.
Inevitabil, vin raspunsuri de da ori ba !, Dar ... care dintre noi al cunoaste ?. Si pe al cui raspuns o sa-l alegi ?.

Sa ai un adevarat prieten in omul ala !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde mellis » 04 Noi 2015, 12:30

Adi Hodis scrie:Daca te legi la cap cu asta ... sa te pregatesti sa-i lucrezi si pe-ai lui !. :)

Confirm din proprie experienta, am doua "ajutoare" de nadejde cu care impart vatra ;)...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde duma » 04 Noi 2015, 13:15

Adi Hodis scrie:
duma scrie:Intrebare !
Am un amic care are 7 stupi la 10 km la cineva in curte , ajunge mai greu la ei daca propietarul nu este acasa si etc , etc .....bate sa priceapa saua :D sa vina la mine in curte cu ei .....
Ce ma sfatuiti sa fac ? fiind bun zic eu ...l-asi primi ....ce trebuie sa fac sa fie bine ? Venirea lui poate ma ajuta la anumite lucrari ...stimulari , coplectari , si alte lucruri .

Daca te legi la cap cu asta ... sa te pregatesti sa-i lucrezi si pe-ai lui !.
Sa te pregatesti ca in viitor, sa-ti amintesti ce bine era candva.

Glumesc Duma,
dar numai daca treci prin situatie o sa vezi ce si cum. Tu al cunosti si tot tu esti cel mai potrivit sa decizi.
Nush' de ce ne-ai intrebat pe noi ?.
Inevitabil, vin raspunsuri de da ori ba !, Dar ... care dintre noi al cunoaste ?. Si pe al cui raspuns o sa-l alegi ?.

Sa ai un adevarat prieten in omul ala !.

Salut Adi ....sti tu ce sti ...intradevar ..... e una cand sunt singur in curtea mea si alta cand mai este unul langa mine .... cand incep si sar ca tapul printre stupi dupa roiuri sau alte probleme ......
De ce am intrebat domniile voastre ? poate sunt lucruri care ma trag in jos si eu nu le stiu sau nu le vad ....voi avand experienta , cati ani de viata am eu , e normal sa va intreb pe voi ......si colac peste pupaza ...Pai nu sunteti voi mentori si cei mai de nadejdie prieteni apicultori ??? ....ba da ...cei reali si de langa mine sunt cam invidiosi si rautaciosi de aceea in voi im pun sperantele la raspunsurile care trebuie sa le aud NU care VREAU sa le aud .
lucky5strike scrie:
duma scrie:
lucky5strike scrie:
duma scrie:[youtube]http://youtu.be/0AKedrG7qNo[/youtube]

Ia-ti gandul de la salcam, uneste! Si desfiinteaza rama cu speteaza aia aiurea.

Duminica va fi bagat la iernat in alta lada pe langa alt roi ....2 in 1 ....macar sa am o matca de rezerva in primi pasi de primavara daca imi cade vre-o una .

Aha... vrei sa te masori cu problemele, nu sa fugi de ele...

Bine si asa... :lol:

Lucky ...... vreau sa fug de ele .... dar ce sa fac daca ele fug mai tare decat mine si ma ajung din urma ? ...imi iau o motoreta sa prind viteza mai mare pe viitor ....timpul le rezolva pe toate si vindeca !
andrei_calinescu scrie:Folosesc vetre in comun cu un oprieten, ne ajutam sa mai caram stupii uneori. Asta e tot.
Fiecare cu stupii lui, nici unul nu deschide celuilalt vreun stup.
Dar:
- stupinele sunt hranite similar.
-se tin fam de aceeasi putere.
-la tratamente se respecta aceeasi schema.

Daca aceste conditii sunt indeplinite, treaba merge.

ANDREI ...cu siguranta am specificat sau aveam in gand dar am uitat sa scriu ...fiecare cu ai lui .... cand se fac stimulari si complectari se foloseste aceleasi siropuri sau turte , cand se fac tratamentele se foloseste aceleasi tratamente la toti si la toti o data .......
Florin Dobre scrie:Apoi vin si eu cu ai mei tot provizoriu...de doua ori pe an, la salcam si la rapita. :) Ma primesti? :?

Florine tata .... ce sa fac cu tine ..... vino si tu ...poate atunci nu mai se pune nimeni in culoarul meu de zbor ....si iei masuri mai aspre decat mine si ii zogonesti pe cei ne poftiti !!!!!! auzi ....dar vi si cu vre-o vecina sau colega de pastoral ???? sa stiu sa ma fac frumos ...sa ma barberesc sa ma piaptan !!!!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 04 Noi 2015, 13:28

Florin Dobre scrie:Apoi vin si eu cu ai mei tot provizoriu...de doua ori pe an, la salcam si la rapita. :) Ma primesti? :?

Vorbesc pe bune ....la localitatea Giarmata Mare -Timis iti pot oferi locatie pentru rapita .....langa gard sunt vre-o 20 ha si pe o raza de 3 km sunt poate si 2oo ha .....vino daca vrei si studiaza terenul .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde Augustin78 » 04 Noi 2015, 14:58

duma scrie:
Augustin78 scrie:
Adi Hodis scrie:Stati asa ca nu-i asa ! ... pai mai dragilor, eu am vazut ca Augustin a postat filmul lui Duma !. Intentionat i-am compus postarea ... ca asa se poate intelege, cum ca el e autorul.
Augustine, ai pus vre-o specificare in postare ?. Nu, deci tu esti ... cu mielul. :lol:

Sa traiesti Duma. :)

Adi,nu am pus o specificatie,am crezut ca se subintelege ;)
Sanatate maxima tuturor

Augustine tata ..... ce mai , te-a facut un miel ..... Nu ar manca si gura lui Adi si a noastra :lol: Data viitoare sa imi scri in privat cum sa fac sa nu mai repostezi tu filmuletele ca iaca cum iesi in gaura .

Va salut.
Duma,sa fim sanatosi....daca e vorba de miel..vedem cum facem si-l mancam impreuna :lol:
Numai bine.
ps:vezi ca are pustu parca un "tutorial" legat de postarea videoclipurilor pe forum.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde pustu » 04 Noi 2015, 15:50

Duma posteaza de pe tableta . Daca imi aduc bine aminte nu am spus nimic in tutorial despre dispozitivele mobile . Link-urile cu m. si youtu.be in fata nu functioneaza .Trebuie www. Dar la miel ma bag si eu :lol: :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde Augustin78 » 04 Noi 2015, 18:15

Salut.
Pai era bine sa mergem la Craiova,mergeam la Catalin Cretan,are el ustensile :D
Numai bine.
ps:poate la anul voi ajunge si eu...sper din tot sufletul sa ajung sa-i cunosc fata in fata pe cei mai "mari" dintre noi ;)
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde mellis » 04 Noi 2015, 18:34

duma scrie:Vorbesc pe bune ....la localitatea Giarmata Mare -Timis iti pot oferi locatie pentru rapita .....langa gard sunt vre-o 20 ha si pe o raza de 3 km sunt poate si 2oo ha .....vino daca vrei si studiaza terenul .

Dupa aceasta invitatie eu zic ca nu vor mai fi locuri multe libere prin zona ;)
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde CATALIN » 04 Noi 2015, 18:38

Eu va astept...cu protapul montat...sau poate vreti un ceaon..sau un gratar sarat direct din carlig....adaug si un zaibar oltenesc intaratat cu ceva sifon..o mana de sare mare si o paine la vro 3kg de la mamaia..la cuptor de pamant
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Augustin78 » 04 Noi 2015, 19:04

Cata,suna foarte bine...am vazut si filmarile de pe net,te pricepi :)
Poate la anul ne vedem.
Numai bine.
Augustin78

Mesajde FLORINELU » 04 Noi 2015, 19:31

Duma,din cate stiu eu si se pare ca stiu bine,gradina aia de la stupina ta o lucreaza soacra domniei tale,ce ai zice daca dupa ce aduce prietenul tau stupii la tine mama soacra primeste un tratament serios de acumpuctura de nu mai poate sa mearga la cheful programat din cauza anumitor deniveleri la unele parti din capul domniei sale produse de acel tratament facut de catre albinele prietenului tau ca doar nu or fi ale tale vinovate ca fac parte din familie nu?
FLORINELU

Mesajde Adi Hodis » 04 Noi 2015, 19:47

duma scrie:Florine tata .... ce sa fac cu tine ..... vino si tu ...poate atunci nu mai se pune nimeni in culoarul meu de zbor ....si iei masuri mai aspre decat mine si ii zogonesti pe cei ne poftiti !!!!!! auzi ....dar vi si cu vre-o vecina sau colega de pastoral ???? sa stiu sa ma fac frumos ...sa ma barberesc sa ma piaptan !!!!!

Da' tu esti neansurat s-au divortat Duma ?.
Daca nu-i nici una nici alta si e ... aialalta, roaga-te sa nu citeasca doamna pe aici !. Ca apoi nu te "vad" bine !. :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde duma » 04 Noi 2015, 19:50

FLORINELU scrie:Duma,din cate stiu eu si se pare ca stiu bine,gradina aia de la stupina ta o lucreaza soacra domniei tale,ce ai zice daca dupa ce aduce prietenul tau stupii la tine mama soacra primeste un tratament serios de acumpuctura de nu mai poate sa mearga la cheful programat din cauza anumitor deniveleri la unele parti din capul domniei sale produse de acel tratament facut de catre albinele prietenului tau ca doar nu or fi ale tale vinovate ca fac parte din familie nu?

:lol: Nea Florine ....cu asta m-am scos ...nu mai trebuie sa mearga sa dea sirop si sa stranga polenul cand sunt turbate si sa incaseze la ace de numa ...il trimit pe '' VECINUL '' ...... stau sa ma gandesc ...... cu ' jde stupi ai mei ...si cu 7 a lui ...nu o fi prea grea treaba .
duma

Mesajde duma » 04 Noi 2015, 19:57

Augustin78 scrie:
duma scrie:
Augustin78 scrie:
Adi Hodis scrie:Stati asa ca nu-i asa ! ... pai mai dragilor, eu am vazut ca Augustin a postat filmul lui Duma !. Intentionat i-am compus postarea ... ca asa se poate intelege, cum ca el e autorul.
Augustine, ai pus vre-o specificare in postare ?. Nu, deci tu esti ... cu mielul. :lol:

Sa traiesti Duma.

Adi,nu am pus o specificatie,am crezut ca se subintelege
Sanatate maxima tuturor

Augustine tata ..... ce mai , te-a facut un miel ..... Nu ar manca si gura lui Adi si a noastra :lol: Data viitoare sa imi scri in privat cum sa fac sa nu mai repostezi tu filmuletele ca iaca cum iesi in gaura .

Va salut.
Duma,sa fim sanatosi....daca e vorba de miel..vedem cum facem si-l mancam impreuna :lol:
Numai bine.
ps:vezi ca are pustu parca un "tutorial" legat de postarea videoclipurilor pe forum.

Gata ... vorbim cu Liviu ...sursa de incredere la un miel de lapte ...... eu vin cu povestile si palinca ca de fript sau belit nu ma pricep .
pustu scrie:Duma posteaza de pe tableta . Daca imi aduc bine aminte nu am spus nimic in tutorial despre dispozitivele mobile . Link-urile cu m. si youtu.be in fata nu functioneaza .Trebuie www. Dar la miel ma bag si eu
Pustule ...promit ca ma pun sa citesc acolo unde trebuie sa vad cum se posteaza , recunosc ca mi-am iesit din mana ......despre miel ce sa zic ....sigur iti recomanda Doctorul , nu ai probleme cu , colesterolul ?
mellis scrie:
duma scrie:Vorbesc pe bune ....la localitatea Giarmata Mare -Timis iti pot oferi locatie pentru rapita .....langa gard sunt vre-o 20 ha si pe o raza de 3 km sunt poate si 2oo ha .....vino daca vrei si studiaza terenul .

Dupa aceasta invitatie eu zic ca nu vor mai fi locuri multe libere prin zona ;)
Sanatate..

Mellis .... ii trag 7 brezde pe drumul facut de mine de nu mai trece nici ciorile pe sus . E loc pentru toata lumea ....omenie sa fie !!!!
CATALIN scrie:Eu va astept...cu protapul montat...sau poate vreti un ceaon..sau un gratar sarat direct din carlig....adaug si un zaibar oltenesc intaratat cu ceva sifon..o mana de sare mare si o paine la vro 3kg de la mamaia..la cuptor de pamant

Imi ploua in gura , simt ca imi ia razna colesterolul si glicemia .......
duma

Mesajde duma » 04 Noi 2015, 20:01

Adi Hodis scrie:
duma scrie:Florine tata .... ce sa fac cu tine ..... vino si tu ...poate atunci nu mai se pune nimeni in culoarul meu de zbor ....si iei masuri mai aspre decat mine si ii zogonesti pe cei ne poftiti !!!!!! auzi ....dar vi si cu vre-o vecina sau colega de pastoral ???? sa stiu sa ma fac frumos ...sa ma barberesc sa ma piaptan !!!!!

Da' tu esti neansurat s-au divortat Duma ?.
Daca nu-i nici una nici alta si e ... aialalta, roaga-te sa nu citeasca doamna pe aici !. Ca apoi nu te "vad" bine !. :lol:

ADI sunt iunsurat de ceva vreme ..... de cand am albine lucrurile s-au schimbat major ..... am facut sacrifici imense ....am stat toata vara acasa sa imi mut stupii prin pastorale in loc sa plec in concedi prin tarile calde , si tot felul ....insa recunosc ca duc o lupta acerba cu existenta mea ca si Prieten cu Stuparii ..sotia ar fi cea mai fericita femeie daca ar vedea duar 2-3 stupi in curte , si devreme acasa .
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?