Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 19 Sep 2015, 12:06

Nea Gica, daca treci pe soseaua din partea de sus, dinspre sudul hotelului, mergand inspre 7 Izvoare, cand ajungi sa vezi hotelul Diana fii atent si spune-ne si noua daca e sau nu inclinat.
E inclinat rau, eu n-as sta in hotelul ala. Uita-te numa sa vezi.

Sa ai parte de cele bune si sa fii "iumbit" de asistente. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristian bh » 19 Sep 2015, 12:15

Mircea_63 scrie:

E una dintre cele mai previzibile,..si masurabile,...iumbiri! ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Donbazil » 19 Sep 2015, 20:08

Donbazil scrie:Sal'tare!

Sa traiesti la multi ani oltene!....Beui un pahar de feteasca regala de Recas, in cinstea ta....Abia astept sa ne revedem ...

...........................................................................................................................................

Si ca sa fie cina bogata:
Fişiere ataşate
Mamaliga si carnati.jpg
Donbazil

Mesajde MIHAI BALS » 19 Sep 2015, 22:25

gica.mosu scrie:...Mihai Bals scrie...astai pleonasm!....Daaa Mihai asa esteee,,,,,Ia o damigeana di zibar siiiii vino la B Hrrculane=am niste asistente("tais"=i-ti cad plombele) care au tot felul di plantili=vindeca si di "plionasmi la plamini" si de "moni" :lol: ...Cazarea si juma din transport il achit eu la venire din prtofelul tau :P Asadar:Te invit aiciiii....La hoootel" DAIANA"...Printre vai si muuunti....Sa fii iuuuumbit Mihai= ti astept- G.M...:!: :idea:

nea gica,cat mai stai acolo?
ca...oi vedea io cum fak!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 19 Sep 2015, 22:31

Mircea_63 scrie:Nea Gica, daca treci pe soseaua din partea de sus, dinspre sudul hotelului, mergand inspre 7 Izvoare, cand ajungi sa vezi hotelul Diana fii atent si spune-ne si noua daca e sau nu inclinat.
E inclinat rau, eu n-as sta in hotelul ala. Uita-te numa sa vezi.

...zise mosul cel batran....din copilarie(amintiri)!
e batran ca.... vede numai defectele!
PAC-PAC!
MIHAI BALS

Mesajde gica.mosu » 19 Sep 2015, 23:54

.......Miihai,stau pana pe 29 sept...Vino sa punim cosul di la damingeana di zaibar poate mai ramani hotel Diana'n picioreeee(vb la tel....)....Cr.....n Bh,am avut in tratament persoane de 40 ani=impotenta nu ari varsta=sunt femei nepricepute... ;) ...La mine seroxul defect-sotia 60 ani=punema la proba cu....si-ti fac 2 di gemeni="apilarnilull" :idea: ....Milles,amu la statiuneee se face'n grup...BAIE(la bazin) fara suuuparareee.. :oops: ...Mircea_63 ,multumesc=dorm in"masina" pana vini Mihai :D ....Daca e sa vina al cu coasa te ia si din...biserica cand te rogi.....P.s-Mihai scuzama ca ti-am murdarit pagina...Sa fii iumbit de cini vrea muschii lu mataleee-Respect G,M :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde mellis » 20 Sep 2015, 00:42

Mergeam des la Herculane - am un bun prieten din copilarie in zona.
Baia la cloaca este o feerie, se aud gemete din toate grotele pamantului...
Nea Gica, 1 Mai inradacineaza spirala inaltatoare, cum de ati ajuns abia in toamna (nu ca ar fi rau)?
Santate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde paul » 22 Sep 2015, 21:16

MIHAI BALS scrie:marfa noua

Ai facut tu ce-ai facut si ... m-ai starnit ! ;)
Maine trebuie sa ajung in jud. Vaslui intr-o localitate numita ... Suletea, n-am auzit in viata mea de existenta ei, de unde trebuie sa cumpar merlot si, sau, feteasca neagra ! Apropos, voi cunoscatorii, ce-mi recomandati sa iau dintre cele doua soiuri ? Merlot am mai facut si stiu cum imi iese. Feteasca neagra as incerca, dar, habar n-am cum iese, stiu ca aia de la magazin imi place ! ;)
Si apropos vasluienilor ( Teiule, Joohny si care veti mai fi ), pe unde ajung eu in Suletea asta ? ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde MIHAI BALS » 22 Sep 2015, 22:23

paul scrie:

Maine trebuie sa ajung in jud. Vaslui intr-o localitate numita ... Suletea, n-am auzit in viata mea de existenta ei, de unde trebuie sa cumpar merlot si, sau, feteasca neagra ! Apropos, voi cunoscatorii, ce-mi recomandati sa iau dintre cele doua soiuri ? Merlot am mai facut si stiu cum imi iese. Feteasca neagra as incerca, dar, habar n-am cum iese, stiu ca aia de la magazin imi place ! ;)
Si apropos vasluienilor ( Teiule, Joohny si care veti mai fi ), pe unde ajung eu in Suletea asta ? ;)

intre timp,marfa a mai crescut!
si ce culori,pup-o io pe ea!
Fişiere ataşate
b 010.JPG
b 014.JPG
MIHAI BALS

Mesajde cristian bh » 22 Sep 2015, 22:39

paul scrie:

Dintre alea doua cabernet sauvignon ,as alege,....daca nu-i,una din doua! :D
Da teiul a iesit de la cabana?
daca nu, sa raspunda l5s in locul lui ,,,ca deh,..mai sunt si chestiuni serioase ,..si urgente.
aicia tot marchetul e baza,..ce sa faci,..R3,.asta cred ca-i ceva mai naspa,chiar de dai spre 30 lei sticla , dupa spusa bardului din ramnic,..da de unde R zero,r unu,?..
Da mai intai ce-o fi insemnand,... :o
Bai nene,..ajunse vinul vostru mai scump ca palinca,...si R3??????
cristian bh

Mesajde Dila Daniel » 22 Sep 2015, 22:41

Mihai,tu raspunde-i lui Paul,si lasa culorile!
da'...visinata proaspata avem? :D
te salut!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde MIHAI BALS » 22 Sep 2015, 22:48

Dila Daniel scrie:Mihai,tu raspunde-i lui Paul,si lasa culorile!
da'...visinata proaspata avem? :D
te salut!

ma facusi sa rad la ora asta(chestia cu visinata)!!!

lui Paul n-am ce sa-i spun,a...e pe drumul cel bun!
(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)
MIHAI BALS

Mesajde paul » 22 Sep 2015, 22:51

cristian bh scrie:Dintre alea doua cabernet sauvignon ,as alege,....daca nu-i,una din doua! :D
Da teiul a iesit de la cabana?
daca nu, sa raspunda l5s in locul lui ,,,ca deh,..mai sunt si chestiuni serioase ,..si urgente.
aicia tot marchetul e baza,..ce sa faci,..R3,.asta cred ca-i ceva mai naspa,chiar de dai spre 30 lei sticla , dupa spusa bardului din ramnic,..da de unde R zero,r unu,?..
Da mai intai ce-o fi insemnand,... :o
Bai nene,..ajunse vinul vostru mai scump ca palinca,...si R3??????

Si eu as fi vrut cabernet, dar ... n-are !
Care-i faza cu cabana teiului ? :shock:
Sa inteleg ca l5s raspunde in alt stil decat cel ermetic, doar la chestiuni serioase si ... urgente ? :lol: Poti sa-mi arati o ... mostra ?
Bardul de la Ramnic se pricepe la vinuri. Mai ales la cele produse ... home made. Nu stiu la ce R-uri face referire.
Nu cred ca pretul vinului sa fie mai mare decat cel al palincii. Poate doar daca vorbim de vinuri de colectie !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde cristian bh » 22 Sep 2015, 22:55

MIHAI BALS scrie:(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)

Da R-ul asta.ca mi-a ramas asa ,ca o eclipsa , nimenea nu stie,.... :o numai asta secretosul? :o
cristian bh

Mesajde ignatov andrei » 22 Sep 2015, 23:01

cristian bh scrie:
MIHAI BALS scrie:(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)

Da R-ul asta.ca mi-a ramas asa ,ca o eclipsa , nimenea nu stie,.... :o numai asta secretosul? :o

Cristiane, cauta ICDVV Valea Clugareasca, sa vezi oferta de cabernet.

Hai noroc si la multi ani!
ignatov andrei

Mesajde gica.mosu » 22 Sep 2015, 23:04

Mihai,te rog muuult nu mai baga de istea pi forum :oops: ...ca iar nu mai dorm in sara asta :!: P.S-am promis ceva asemanator(producator101+ananas) cand ajung acasa bun pt tratament(am tensiunea 9/6)si pt "baietel"... :lol:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?