E inclinat rau, eu n-as sta in hotelul ala. Uita-te numa sa vezi.
Sa ai parte de cele bune si sa fii "iumbit" de asistente.
Mircea_63 scrie:
Donbazil scrie:Sal'tare!
Sa traiesti la multi ani oltene!....Beui un pahar de feteasca regala de Recas, in cinstea ta....Abia astept sa ne revedem ...
gica.mosu scrie:...Mihai Bals scrie...astai pleonasm!....Daaa Mihai asa esteee,,,,,Ia o damigeana di zibar siiiii vino la B Hrrculane=am niste asistente("tais"=i-ti cad plombele) care au tot felul di plantili=vindeca si di "plionasmi la plamini" si de "moni"...Cazarea si juma din transport il achit eu la venire din prtofelul tau
Asadar:Te invit aiciiii....La hoootel" DAIANA"...Printre vai si muuunti....Sa fii iuuuumbit Mihai= ti astept- G.M...
![]()
Mircea_63 scrie:Nea Gica, daca treci pe soseaua din partea de sus, dinspre sudul hotelului, mergand inspre 7 Izvoare, cand ajungi sa vezi hotelul Diana fii atent si spune-ne si noua daca e sau nu inclinat.
E inclinat rau, eu n-as sta in hotelul ala. Uita-te numa sa vezi.
MIHAI BALS scrie:marfa noua
paul scrie:MIHAI BALS scrie:marfa noua
Ai facut tu ce-ai facut si ... m-ai starnit !![]()
Maine trebuie sa ajung in jud. Vaslui intr-o localitate numita ... Suletea, n-am auzit in viata mea de existenta ei, de unde trebuie sa cumpar merlot si, sau, feteasca neagra ! Apropos, voi cunoscatorii, ce-mi recomandati sa iau dintre cele doua soiuri ? Merlot am mai facut si stiu cum imi iese. Feteasca neagra as incerca, dar, habar n-am cum iese, stiu ca aia de la magazin imi place !![]()
Si apropos vasluienilor ( Teiule, Joohny si care veti mai fi ), pe unde ajung eu in Suletea asta ?
paul scrie:MIHAI BALS scrie:marfa noua
Ai facut tu ce-ai facut si ... m-ai starnit !![]()
Maine trebuie sa ajung in jud. Vaslui intr-o localitate numita ... Suletea, n-am auzit in viata mea de existenta ei, de unde trebuie sa cumpar merlot si, sau, feteasca neagra ! Apropos, voi cunoscatorii, ce-mi recomandati sa iau dintre cele doua soiuri ? Merlot am mai facut si stiu cum imi iese. Feteasca neagra as incerca, dar, habar n-am cum iese, stiu ca aia de la magazin imi place !![]()
Si apropos vasluienilor ( Teiule, Joohny si care veti mai fi ), pe unde ajung eu in Suletea asta ?
Dila Daniel scrie:Mihai,tu raspunde-i lui Paul,si lasa culorile!
da'...visinata proaspata avem?![]()
te salut!
cristian bh scrie:Dintre alea doua cabernet sauvignon ,as alege,....daca nu-i,una din doua!![]()
Da teiul a iesit de la cabana?
daca nu, sa raspunda l5s in locul lui ,,,ca deh,..mai sunt si chestiuni serioase ,..si urgente.
aicia tot marchetul e baza,..ce sa faci,..R3,.asta cred ca-i ceva mai naspa,chiar de dai spre 30 lei sticla , dupa spusa bardului din ramnic,..da de unde R zero,r unu,?..
Da mai intai ce-o fi insemnand,...![]()
Bai nene,..ajunse vinul vostru mai scump ca palinca,...si R3??????
MIHAI BALS scrie:(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)
cristian bh scrie:MIHAI BALS scrie:(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)
Da R-ul asta.ca mi-a ramas asa ,ca o eclipsa , nimenea nu stie,....numai asta secretosul?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori