Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde peterneamt » 31 Ian 2014, 20:16

De la mine pentru tine.... :D
peterneamt

Mesajde gabi bee » 31 Ian 2014, 22:49

CATALIN scrie:
"bisericuta". Exista un grup mai vechi care utilizatori care se considera "localnici

poti numii una dintre bisericute ? poti spune ca si acum 3 ani erai la fel de activ pe forum ca si acum ? poti demonstra ca cineva care a adresat o intrebare a fost luat la misto.....?
daca moderatorii sau profesorii trimit cu link pe cineva o fac doar ca sa nu se explice de 5000 de ori aceeasi chestie..si cel interesat poate citi zeci de pqagini..insa usor usor ii dispare interesul...
cand i-am avut langa noi pe ccei buni i-am usuit usor-usor vazandu-i in explicatiile lor doar grandomani dar nu e chiar asa

de cand cu bursa cei care au participat si nu mai au dreptul...locurile1 in special ii mai vezi pe aci ori atunci umpleau paginile cu intrebari cu poze erau interesati peste masura...e o rusine sa venim sa aruncam cu pietre asa....
aaaa ca forumu are si maracini...asa e peste tot,uneori au rolul lor in orice ograda

unde sunt incepatori de acum 3 anii....oare au devenit profesionisti......o sa revin cu exemple

Vad ca ma musti de prin spate ,asa fara sa iti zica nimeni nimic ! ceva de apicultura ai de spus pe aici pe forum, ca de comentarii balast e plin forumul ?
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde nicus » 01 Feb 2014, 00:54

Pun aici o postare de a lui nea Gica, pe care eu o consider MONUMENTALA:

Le-am pus odata.Au ras de mine
Am scris despre incalzirea electrica,am fost luat la misto
Am scris despre iernare,urdinis,condens in stup am primit ironii
Am scris despre..... - la fel
Cand am mai facut vechime si am inceput sa-i cunosc pe cei de pe forum am constatat urmatoarele :
- cei cu vechime in stuparit si cu multi stupi nu au comentat.
- ironiile veneau de la cei cu 3,141 stupi,de la cei fara stupi si de la cei care aveau roii cumparati dupa salcam si aveau o luna vechime

Constat si acum acelasi lucru dar se intampla altor colegi.
Cati crezi ca stiu sa conduca o stupina care sa intre intr-un cules (oricare) la puterea optima pentru cules.
Ce poti sa-i zici unuia care zice cu mandrie:
-am avut stupii atat de buni incat mi-au roit inainte de salcam

Si, ma gandesc la vorba unui coleg "suntem o planeta de repetenti"
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ignatov andrei » 01 Feb 2014, 08:49

Cam multa mizerie pe aici... da' ma bucur ca v-ati simtit bine!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 01 Feb 2014, 08:56

modigliani scrie:PFAAAAAAAI de capu' meu , ....... API MIEZU , trai-v-ar albinele voastre .......

......................................

Deja nu ma mai pot abtine ....... Andrei , ma ingretosezi . :oops: :oops: :oops: Esti ridicol , domnule ! Patetic de-a dreptul ! "Rasfoiesc ( doar ) ultimele 5 pagini ale acestui topic si-mi vine sa sparg calculatoru' !

Auzi , nu vrei statuie-n fata forumului , la logarea fiecaruia ? Uite , daca-ti face tie bine ..... promitem ca pe langa parola sa-ti aducem osanale .
Vrei ?

Intr-un sat se auzise ca, cei de la partid, vor sa-l puna pe Costel presedinte C.A.P.
Auzind acestea, Ion, prieten din copilarie cu Costel, fugi intr-un suflet la acesta...
- Costele, am auzit ca vor "astia" sa te puna presedinte C.A.P.!
- Ai auzit bine Ioane!
- Pai... eu doar n-o sa-ti spun: "sa traiti tovarase presedinte"... ca suntem prieteni, nu...?!?
- Ai sa te inveti, Ioane... ai sa te inveti!
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 01 Feb 2014, 09:33

ignatov andrei scrie: "sa traiti tovarase presedinte"...

Tovarase Presedinte , adineaori m-am logat . Nu am postat nimic inca . Abia am trecut pe la mausoleul dumneavoastra si-am facut niscaiva matanii . Si sa mai stiti ca am adus si cateva osanale , si-am intonat o oda pe o voce grava si din care razbatea fara putinta de tagada emotia ce m-a cuprins . Am vrut sa stau drepti , da' din cauza la atatea emotii m-a luat ameteala , asa cam stat in c*r pe-o piatra . Sper sa nu va suparati .....

Acum va rog sa-mi permiteti sa-mi beau cafeaua . Va elogiez si va cant putin mai tarziu . Am niste ode de intonat p-acilea ..... de numa' !
modigliani

Mesajde modigliani » 01 Feb 2014, 22:42

Mult stimate tovarase presedinte, multi potent si atoatecunoscator in ale apiculturii romanesti , incomensurabilule , inegalibilimea d-vs , catastrofamilibise-ar la picioarele coplesitoarei dvs personalitati in ale apiculturoisticidaei , ....... cum se face de ne lipsiti de mult prea nepretuita dvs prezenta ?

De ce este posibil sa parcurgem indurerati si total lipsiti de indrumatorul , iluminatorul , inegalabilul ..... IGNATOV ..... o fada seara de Vineri dintr-un inceput sec de Februarie ? Sau ati alunecat fatidic in acel beci cu care ne amenintati "subtil si superior" despre viitorul "apiculturei" romanesti ? :o

Majestate , ..... d-le Presedinte , ..... cumetre , ..... coane , ..... coae , ..... in fine , cum preferi , ...... cum de parasesti atat de dezinvolt aceste "meleaguri virtuale" ale osanalelor autocreate ? Pai nu-ti dai seama ca fara de matale "iexplodeaza-n pizda ma-sii forumu' aista" ? Se duce , dracu' sa-l ieie , pe apa Sambetei ? Oarba dupa el , ..... forum ! Arza-l-ar focu' de fraier de forum plin de "agarici" in ale "apiculturei"!!!
Pai ce fac astia fara matale , nene ? :o :o :o Ia sa-i pui sa-ti faca statuie !!! ..... Eeeeei , Doamne iarta-ma !

Pe bune , acuma , cum de te-au descoperit astia atata de tarziu ? Cum de-a existat forumu' aista pana sa apari "atata de nemaipomenit de colosal de fabulos de triumfal" ? Pai io cred ca matale ai inventat albina , sa mor io de nu !!!
................................................

..... Pomeneam ceva despre o Sambata .......

A acelei Sambete in care eu am un chef teribil de facut misto si-n care mai bine stai ...... nelogat .

Bate vaca , injura bou' , arde cainele pe rug , ia gainile , da-le la palma , etc ...... Numa' nu-mi sta azi in taste !
Ceea ce numesti "inteligent" la matale ...... pune la treaba mai abitir ca niciodata . Fii "tovarisceste" de ispirat . ........
Nu de alta , da' am spume ! Nu pe matale , da undeva am chef sa le vars ........

Asadar , just ..... Watch and learn !!!!!!!

De la mine ! ..... sa pomenesti cate zile oi avea tu ! :shock: Culmea , n-am nicio jumate de albina . Am un fraier de trantor , da-l banuiesc ca-i gay !
Nu face cumva sa devii noua sa pasiune-n viata ......
modigliani

Mesajde State » 01 Feb 2014, 23:34

Modigliani scrie:De ce este posibil sa parcurgem indurerati si total lipsiti de indrumatorul , iluminatorul , inegalabilul ..... IGNATOV ..... o fada seara de Vineri dintr-un inceput sec de Februarie ? Sau ati alunecat fatidic in acel beci cu care ne amenintati "subtil si superior" despre viitorul "apiculturei" romanesti ? :o

Vezi ca azi e sambata, sau ce-a mai ramas din ea... Ieri a fost vineri. :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde modigliani » 01 Feb 2014, 23:47

Baaaaa1 !!!!! Indiene !!!!!!! Bati campii , mai !

Pai nu-ti da si tie prin capu' cela indienesc ca alde miejii astia apicultoricesti ca alde Ignatov muta zilele saptamanii dupa cum li se scoala la matcile lor miezoase ?

.............................................

Bai , da-o dracu de treaba ....... Credeam ca te bunghesti din prima cum e cu alde dom' Presedinti d-astia altoiti ........
Indiene , PLM , te stiu de ani de zile . Esti baiat destept , naibii ! ....... Eeeeei , Doamne iarta-ma !
modigliani

Mesajde State » 02 Feb 2014, 00:36

Bai, n-am prins meciul dar l-am vazut in reluare. Pentru mine a fost amuzant. Sunt sigur ca si Andrei s-a amuzat. ;)

Cand citeam postarea ta , am intrebat seful: Auzi, azi e vineri sau sambata ? La care ea, imi raspunde: E a treia oara cand ma intrebi. :lol: :lol: :lol:
Astazi nu vad color..

Ignatov e om. E si stupar. Restul chiar nu mai conteaza...ca tot omul, deh! ;)
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde modigliani » 02 Feb 2014, 01:01

State scrie:Bai, n-am prins meciul ......

Nici n-aveai cum ..... S-a desfasurat dincolo de forum , pe la 11 noaptea in telefoane exasperante !
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 02 Feb 2014, 11:07

modigliani scrie:
State scrie:Bai, n-am prins meciul ......

Nici n-aveai cum ..... S-a desfasurat dincolo de forum , pe la 11 noaptea in telefoane exasperante !

De ce esti ordinar, bai muratura??????? De ce minti????
Sa spun "colegilor tai" de pe acest "forum cu un tonus vesel si amiabil", ce indrugai la adresa lor, ca esti cel mai tare "pe taste", ca o beleste oricine se ia cu tine???????
Stiu acesti "colegi ai tai" cat esti de ordinar????
Tine minte, nu eu te-am contactat telefonic, ci tu! Ai uitat cand m-ai contactat si nu mai dovedeai cu laudele la adresa mea???? Eu imi stiu valoarea, dar tu ai nevoie ca de aer sa fii bagat in seama, pentru ca altfel mori de oftica! Tu chiar nu vezi ca de fiecare data iti faci autocaracterizarea???
Ba, esti mai prost ca un peste, ca pui botul la fiecare nada! Ai luat-o si ti-ai aratat mizeriile (de parca ar mai fi fost nevoie)!
Ma p*s pe ea pagina personala! Pacat ca nu vede cine trebuie ce serpi se cresc la san!
ignatov andrei

Mesajde gica.mosu » 02 Feb 2014, 11:34

Andrei, scuze ca scriu,ce scriu pi pag ....(murdarita rau di uniiiii :idea: )...Tatuca meu zacea: can doi sa' cearta,cedeaza cel destept...Si respecta si ve-i fii respectat!!! Eu in pag ta am scris:iubire+cunoastere=om destept sa' modest....Pacat ca' la f multi le lipsesti ultima(inclusiv mie)..."REGLAJ"-defect s-au....Sari+piper= mincari buna..Tradus- Teorie+ practica'=meserieas,indiferent in ce domeniu=ramura' desfasuram activitatea...Sa' sa nu uitati:nimeni nu e destept,atotstiutor sa' fara' di pacate(cini n'ari?) sa arunci cu piatraaa....Eu unul nici nu ma ating(aplec s-o ridic 8-) )..Pt unii colegi(inclusiv pescari)...Am fost cu ani in urma la pesti(Prut)in"DEPLASARI"...Eu mosu-bengosu cu sculi di sculiiii+experienta,stateam linga' un localnic cu 2 bete di trestie.....El prindea eu mai nic-nica...L-am urmarit=ascultat cu atentie(fara jigniri-reprosuri)....Intri timp ma gandeam ca prostul sa-mi trag(balta= forum separat) sa pescuiesc cum vrea muschi mei....Dar dupa o saptamana cu o lectia invatata=furata...am prins ceva pestii...DAAR nu m-am dat mari scula' di bascula ;) Asa ca cei cari joaca in deplasareee sa' mai invetii ci sa' cum stau treburili pi la noi(inclusa'v aia cu respectu)sapoi mai vorghim...O za' buna s'veti cu totiii :cry: :idea:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde XXL » 02 Feb 2014, 15:45

... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde gica.mosu » 02 Feb 2014, 16:37

XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă

CORECT, da cand pisica... nu-i acasaaa.... :mrgreen:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde modigliani » 02 Feb 2014, 17:05

XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă

Prietene , acum am sa fac o mica demonstratie a totalei dumitale incapacitati de percepere a realitatii .

- Evident , nu am nicio legatura cu discutiile tematic-apicole , pe care nu le deranjez . Ori acest lucru este de notorietate pentru absolut oricine gandeste putin sau ma cunoaste bine ca user al acestui forum . Insa am o foarte mare legatura cu subiectele non tematice , predilect Cafenea si Battlefield . Cand si cand , ca si aici , intervin in Pagina Personala a cuiva . categoric , cu parerea personala . Parere despre care am scris si mai sus , nu are cum sa mi-o interzica sau contrazica absolut nimeni . Ori asta po' s-o blamezi pana la Pastele Cailor , n-ai niciun fundament in baza caruia s-o faci .

- Eu doar "creez" mocirlele . Este perfect adevarat ca ma distrez teribil facand "victime" . Insa la fel de cunoscut este si faptul ca de obicei nu ma iau eu de nimeni sau nu-l tarasc in acestea ( foarte rar totusi o fac , si doar in situatiile in care oarecine da dovada flagranta de incapacitate sociala , de gafe de neiertat , etc ) . Faptul ca multi , ca si d-ta acum , decideti sa faceti o "baie" in respectivele mocirle ...... nu mai este responsabilitatea mea . Dar repet , imi place teribil sa o "exploatez" ulterior .

- Dragul meu , Mircea , admin , nu "tolereaza" nici mai mult nici mai putin decat faptul ca "exploatez" aceste situatii ( ca si aceasta postare , de exemplu ) fara sa incalc sub nicio forma regulamentul . Prin comparatie , gasesc mult mai deranjanta si incitanta postarea ta decat raspunsul meu . Care , perfect adevarat , este cinic si ironic ! Dar asta , daca este facuta cu nitica maiestrie , nu contravine normelor de adresare si de postare in forum . Unde totusi am "sarit calul" am fost penalizat ca oricare alt user .....

- Desi nu ti-am adresat vreodata macar o vorba .... iata ca tocmai descopar inca un antipatizant . Cu toate astea inca nu m-ai mobilizat suficient sa te invit la "baita" in mocirla . Este alegerea d-tale daca te retragi acum elegant sau doresti "escaladarea" situatiei . Nu esti nici primul si nici ultimul caruia-i stau in coaste . Dar , evident , asta nu ma deranjeaza absolut deloc . Insist , desi nu ti-am zis niciodata nicio vorba . Unii au inteles ca generez o "hora" careia nu-i pot face fata , altii si-au asumat-o vitejeste . Cei din ultima categorie au sfrasit cu nervii tandari recurgand la injurii abjecte .( numai azi fo doi m-au injurat ..... ca ultim act "vitejesc" al conduitei lor civic-sociale . Cum spuneam , le-am dat nervii peste cap . )

................................................................

Ca sa dai totusi dovada de nitel discernamant , am sa te rog sa fi de acord cu faptul ca ti-am vorbit extrem de civilizat , fara injurii , fara "mocirleli" . Insa nimic nu ma poate obliga ca spusele mele sa-ti si fie placute . Si nici nu am pretentia asta la ceea ce tocmai ti-am scris .
Poate asa intelegi de ce Mircea ma ..... tolereaza , sau poate poti face cumva dovada faptului ca raspunsul meu , prin absolut fiece fraza , este o "mocirla".

Hai , mai vorbim . Oricand , despre orice . Depinde de d-ta ce pozitie preferi ca interlocutor al meu . Personal , recunosc , imi doresc mult sa faci acea alegere care mi-ar conferi cateva zile-saptamani de distractie teribila . Dar n-o impun . Fiecare alege ce simte .
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?