CATALIN scrie:"bisericuta". Exista un grup mai vechi care utilizatori care se considera "localnici
poti numii una dintre bisericute ? poti spune ca si acum 3 ani erai la fel de activ pe forum ca si acum ? poti demonstra ca cineva care a adresat o intrebare a fost luat la misto.....?
daca moderatorii sau profesorii trimit cu link pe cineva o fac doar ca sa nu se explice de 5000 de ori aceeasi chestie..si cel interesat poate citi zeci de pqagini..insa usor usor ii dispare interesul...
cand i-am avut langa noi pe ccei buni i-am usuit usor-usor vazandu-i in explicatiile lor doar grandomani dar nu e chiar asa
de cand cu bursa cei care au participat si nu mai au dreptul...locurile1 in special ii mai vezi pe aci ori atunci umpleau paginile cu intrebari cu poze erau interesati peste masura...e o rusine sa venim sa aruncam cu pietre asa....
aaaa ca forumu are si maracini...asa e peste tot,uneori au rolul lor in orice ograda
unde sunt incepatori de acum 3 anii....oare au devenit profesionisti......o sa revin cu exemple
modigliani scrie:PFAAAAAAAI de capu' meu , ....... API MIEZU , trai-v-ar albinele voastre .......
......................................
Deja nu ma mai pot abtine ....... Andrei , ma ingretosezi .![]()
![]()
Esti ridicol , domnule ! Patetic de-a dreptul ! "Rasfoiesc ( doar ) ultimele 5 pagini ale acestui topic si-mi vine sa sparg calculatoru' !
Auzi , nu vrei statuie-n fata forumului , la logarea fiecaruia ? Uite , daca-ti face tie bine ..... promitem ca pe langa parola sa-ti aducem osanale .
Vrei ?
ignatov andrei scrie: "sa traiti tovarase presedinte"...
Modigliani scrie:De ce este posibil sa parcurgem indurerati si total lipsiti de indrumatorul , iluminatorul , inegalabilul ..... IGNATOV ..... o fada seara de Vineri dintr-un inceput sec de Februarie ? Sau ati alunecat fatidic in acel beci cu care ne amenintati "subtil si superior" despre viitorul "apiculturei" romanesti ?![]()
State scrie:Bai, n-am prins meciul ......
modigliani scrie:State scrie:Bai, n-am prins meciul ......
Nici n-aveai cum ..... S-a desfasurat dincolo de forum , pe la 11 noaptea in telefoane exasperante !
XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă
XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori