... bunica-tu stie ?
andrei_calinescu scrie:petru MD scrie:lucky5strike scrie:Petrica, am impresia ca "nenea" de mai sus te-a "incercat"... zic ca ai trecut testul. O sa-mi faca placere sa vad meleaguri de pe dreapta Prutului.
O curiozitate, cu cat se achizitioneaza, la en gros, kg de miere, pe la voi? Pret in euro, fireste...
cu mare placere va voi intilni la noi cum se intilnesc fratii
2 euro poliflora
3,3 euro salcim
Ok cu mierea.
Petru, zaharul cat e la voi?
Motorina cat e?
Fagurii cat sant?
Cu accizele stati mai subtire ca noi, ca deeee, nu sunteti in lumea "civilizata".
Preturile pe miere mi se par OK, incerc doar sa compar costurile de productie. Nu e nici un test.
Dragos2006 scrie:Cu mierea din Basarabia e mare problema cu antibioticele . Culmea e ca multi stupari de acolo folosesc metronidazol . Si cand te gandesti ca mierea de acolo ajunge pe rafturile de la noi ...
joohny scrie:Petrica,cum ma lipesc de tine in primavara de citeva matci?Sanatate.
Dragos2006 scrie:Cu mierea din Basarabia e mare problema cu antibioticele . Culmea e ca multi stupari de acolo folosesc metronidazol . Si cand te gandesti ca mierea de acolo ajunge pe rafturile de la noi ...
talex scrie: Din punctul meu de vedere e mult mai convenabil sa faci apicultura in Basarabia, dar intrucat locuiesc la galati si-mi place meseria, ma ocup de ea si aici. Si a trebuit sa-mi fac pfa ca sa pot vinde, altfel dsv-ul nu ma autoriza. dar mergem inainte. e o meserie frumoasa.
talex scrie:Dragos2006 scrie:Cu mierea din Basarabia e mare problema cu antibioticele . Culmea e ca multi stupari de acolo folosesc metronidazol . Si cand te gandesti ca mierea de acolo ajunge pe rafturile de la noi ...
Cum probati aceasta afirmatie?
Mierea din Basarabia ajunge si pe rafturile din Marea Britanie, Germania, Norvegia, etc. Credeti ca ei o iau fara sa verifice produsul? Au fost probleme in 2005, cand intreg exportul de miere in Ue a fost blocat. Din 2009 exportul a fost treptat reluat, iar de cativa ani reluat integral. Deci afirmatia Dv nu se sustine. Cei care iau mierea de la apicultori fac analize, iau proba mai intai, daca totul e ok, vin si iau toata cantitatea, asa au dat parintii mei cam 10 tone de miere in ultimii 5 ani. Si inca ceva in Basarabia apicultura nu e impozitata. Nu am platit niciodata impozit si nici treaba n-am avut cu finantele sau declaratii. Vindem miere si direct la piata, avem om pe care il platim. Se plateste doara masa. De doua ori pe an parintii mei duc miere si albine la analize ca sa poata vinde in piata. I-adevarat ca am scris cateva familii de albine si pe numele celui care vinde, si are un fel de 'certificat de producator'. Din punctul meu de vedere e mult mai convenabil sa faci apicultura in Basarabia, dar intrucat locuiesc la galati si-mi place meseria, ma ocup de ea si aici. Si a trebuit sa-mi fac pfa ca sa pot vinde, altfel dsv-ul nu ma autoriza. dar mergem inainte. e o meserie frumoasa.
Bambucha scrie:Bine ai venit! Daca nu-s indiscret, ce varsta ai? Si mai ai ajutoare pe langa tine?
Closcutz scrie:Buna ziua. Interesanta foc prezentarea dumneavoasra. Totusi cum procedati cu familiile de productie? Folositi si familii ajutatoare? Pe cate vette aveti repsrtizati stupii? Ce fel de masini folositi la extras? Sincer in conditiile la care s-a ajuns la noi sau mai bine zis in zona mea o medie de 25 kg miere pe stup nu e usor deloc de atins. Mult succes in activitate!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 31 vizitatori