de ionut vlv » 31 Iul 2014, 13:30
Luciane ,multumesc pt incurajari dar se pare ca lucrurile incep sa se aranjeze si nu mai e decat un hop pana ma vad cu ele acasa.
sunt alte locuri unde problemele au fost muuuult mai grave si oameni(care spre deosebire de mine)nu au avut nicio sansa.
pana la urma locul unde am dus stupii a fost alegerea mea,inspirata sau nu.
am postat aici pentru cei care nu ati trecut sau ati vazut asa ceva,sa luati aminte si la amplasarea stupilor sa luati in calcul mai intai siguranta si mai apoi orientarea fata de sursa de cules,umbrire ,orientarea albinelor etc.daca ultimele le gresiti va veti corecta in urmatoarele amplasari ,pe cand la prima numai hazardul va salveaza.la amplasare am luat in calcul o inundatie si de aceea am pus stupii pe cel mai inalt punct,dar nici prin gand nu mi-a trecut ca se va rupe digul.
acum am sa va arat ceva.am mai fost acum trei ani cu stupii acolo,in acelasi loc si nu s-a intamplat nimic.urmatorii 2 ani a fost acolo un consatean de al meu,tot cu camion si platforma,nu s-a intamplat nimic,dar...am sa pun o poza de pe google earth sa vedeti unde s-a amplasat.deci maaare atentie.
- Fişiere ataşate
-

În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.