Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ionut vlv

Mesajde nae » 30 Iul 2014, 20:18

................................................................................................................................................ Locul ''ales''-de tine- in PRISLOP nu mai este = raul a rupt TOT ...
Am trecut ''coaja''(vorba lu' Activ ) peste podul rupt :roll: , in aval, pe niste ''dulapi''= scanduri groase ...
La munte poveste GREA ; la ses SPERANTA ..., norocul fie cu tine !
... am incercat sa sap cu securea ... ; ... am capitulat si am plans ; am ajuns (eu) acasa si nu pot sa dorm = e liniste , prea multa liniste !?
........................................................................................................................................
nae

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 08:53

cred ca am scapat.cei de la hidro au reusit intr-o zi si doua nopti sa refaca provizoriu digul.tot mai sunt infiltratii dar debitul raului a scazut mult.ca sa va dati seama e un rau ce normal curge pe o latime de max 10m iar acum a fost pe 250m atat cat are digul si a trecut peste el reusind sa-l rupa.digul pe care sant eu este digul oltului ier cel rupt margineste Bistrita eu fiind la confluenta lor.digul e sub forma de U si acum se comporta ca un baraj,deci tot ce intra nu avea pe unde iesii.toti asteptam ca nivelul apei sa creasca si sa rupa si digul pe care sunt eu.faptul ca nu poti decat sa privesti te imbatraneste cu 10 ani.
am reusit sa ajung pe picioare si nu pot momentan sa scot nimic de acolo.digul provizoriu e facut dar drumul e tot rupt pe 50 m.
Fişiere ataşate
SAM_5913.jpg
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 08:54

a
Fişiere ataşate
SAM_5917.jpg
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 08:54

b
Fişiere ataşate
SAM_5919.jpg
ionut vlv

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 08:57

dupa ce am ajuns la stupi am transpirat leoarca nefacand nimic.umiditatea din aer e insuportabila.
Fişiere ataşate
SAM_5920.jpg
ionut vlv

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 09:00

cel care avea o miniferma aici nu mai are nimic.tractorul e sub apa si nu se vede.abea au apucat sa fuga cu animalele.
Fişiere ataşate
SAM_5925.jpg
ionut vlv

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 09:01

sinistrati
Fişiere ataşate
SAM_5921.jpg
ionut vlv

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 09:02

d
Fişiere ataşate
SAM_5922.jpg
ionut vlv

Mesajde apimat » 31 Iul 2014, 09:28

mai e un hop astazi ca vine iar codul peste noi, dar mi-e greu sa cred ca poate fi mai rau de atit.
succes.
Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii."
apimat

Mesajde TDI » 31 Iul 2014, 09:53

A ajuns apa la albine?
TDI

Mesajde lucky5strike » 31 Iul 2014, 10:29

Se pare ca nu, are fetele pe terasa. :lol:
.....
Sunt curios daca pe vremea lui Ceasca picau digurile asa usor, iar directorii de la ape dormeau prin jungla la Nairobi... ce ti-e si cu demokratia asta... cry:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Adi Hodis » 31 Iul 2014, 10:56

ionut vlv scrie:dupa ce am ajuns la stupi am transpirat leoarca nefacand nimic.umiditatea din aer e insuportabila.

Deci am vazut bine, ca terenul e mai sus unde e camionul.
Mare noroc Ionuț ... ma bucur pentru tine.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 11:15

la albine nu a ajuns apa.referitor la ceasca si la cei de la apele romane,nu am vazut pe NIMENI de la ape acolo,NIMENI de la primarie sau consiliu judetean etc.sigur ca au fost situatii mai grave in alta parte,dar un amarat de functionar trebuia sa vina.cei care au rezolvat problema au fost cei de la hidroelectrica si asta pentru ca aveau un obiectiv si un muncitor sechestrati de ape.un muncitor care nici nu trebuia sa fie acolo pt ca era liber in ziua aia,dar cand a vazut puhoaiele a venit ca poate e nevoie de el.sincer,m-a uimit cum doi ingineri in doua ore timp in care nu au luat telefoanele de la ureche,au reusit sa inchirieze doua utilaje si sa inceapa lucrarile pana au venit utilajele lor care se aflau la150km la alta lucrare.dupa doua ore au venit utilaje grele(pe langa care cele inchiriate pareau pitici) incarcate cu stabilopozi si au inceput lucru moment in care chiar am inceput sa sper.
ionut vlv

Mesajde Lucian63 » 31 Iul 2014, 12:34

Doamne ajuta-l sa treaca cu bine si de aceste zile!
Inteleg ca ce-a fost mai greu a trecut ... Acolo sus, Cineva te iubeste! ... plus milioanele de albine de care ai grija!
E o vorba: Cu credinta treci "marea" ... de apa adusa de puhoi!
Bafta si putere sa mai induri tensiunea in care esti!
Lucian63

Mesajde ionut vlv » 31 Iul 2014, 13:30

Luciane ,multumesc pt incurajari dar se pare ca lucrurile incep sa se aranjeze si nu mai e decat un hop pana ma vad cu ele acasa.
sunt alte locuri unde problemele au fost muuuult mai grave si oameni(care spre deosebire de mine)nu au avut nicio sansa.
pana la urma locul unde am dus stupii a fost alegerea mea,inspirata sau nu.
am postat aici pentru cei care nu ati trecut sau ati vazut asa ceva,sa luati aminte si la amplasarea stupilor sa luati in calcul mai intai siguranta si mai apoi orientarea fata de sursa de cules,umbrire ,orientarea albinelor etc.daca ultimele le gresiti va veti corecta in urmatoarele amplasari ,pe cand la prima numai hazardul va salveaza.la amplasare am luat in calcul o inundatie si de aceea am pus stupii pe cel mai inalt punct,dar nici prin gand nu mi-a trecut ca se va rupe digul.
acum am sa va arat ceva.am mai fost acum trei ani cu stupii acolo,in acelasi loc si nu s-a intamplat nimic.urmatorii 2 ani a fost acolo un consatean de al meu,tot cu camion si platforma,nu s-a intamplat nimic,dar...am sa pun o poza de pe google earth sa vedeti unde s-a amplasat.deci maaare atentie.
Fişiere ataşate
Untitled.jpg
ionut vlv

Mesajde Mircea_63 » 31 Iul 2014, 14:02

Ionut, ma bucur ca esti in regula!

Mi s-a facut inima mica gandindu-ma prin ce treci si mai ales...pe langa ce ai trecut.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?