Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Tot din apicultura canadiana...

Mesajde lucky5strike » 23 Dec 2015, 19:05

Las' ca revine... se vede de la o posta ca nu v-ati pierdut identitatea! ;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde wineto77 » 23 Dec 2015, 20:08

Va multumesc inca o data pentru raspunsul primit de la dv.;indraznesc sa abuzez de timpul dv. si intreb ceva legat de hraniri...la dv am inteles ,exista un principal cules care tine undeva intre 3-4 saptamani dupa care hraniti ff bine.;pana aici totul ok,...dar cum pot eu aplica aceste hraniri dupa ce am extras salcamul sa spunem,avand o perioada de cel putin 3-4 saptamani pana la floare (daca nu merg la tei)? Avand in vedere, ca nu putem da caturile jos (cald si multa albina) oare acel sirop administrat dupa salcam nu-l voi gasi si in cat,amestecat cu urmatorul cules.
Va multumesc anticipat.
Crezi ca pokerul e un joc de noroc?...joaca la 6/49 ai mai multe sanse.Eu(din experienta)
wineto77

Mesajde ben90557 » 23 Dec 2015, 23:22

Eram la servici cand am vazut filmarea.Am aprins o tigara si am iesit afara ca nu mai era aer in incapere.Pustu ,cred ca o sa fii dat in judecata.Asta-i atentat la sanatatea publica a apicultorilor.Revenind,nu cred ca se va ajunge la astfel de familii la noi.Daca iesi din iarna cu asemenea roi,ce faci la salcam?Sunt prea multe goluri de cules, si ca sa folosesti mereu siropul este imposibil sa nu iasa in miere.Si mai ales pe stationar.Am inteles ca matca,putem spune, nu inceteza ouatul,dar nu inteleg de unde atata proteina pentru cresterea puietului.Si ,daca cresterea puietului este continua,ce se intampla cu varoa? Nosema,"moartea latenta"este mai periculoasa decat varoa?Inteleg ca hidrolizatul de porumb nu lasa incarcatura rectala,dar numai cu el nu se poate creste puiet.Cam multe intrebari si eram asa de linistit pana acum.Anul asta,jumatate din stupina am restrans-o,jumatate am lasat-o cu toate ramele.Ce am observat,ca familiile nestranse imi sunt mai puternice,dar in primavara voi putea trage o concluzie.Am facut acest lucru pentru mine ca sa scutesc din munca.Astept cu nerabdare urmatoarea filmare cu familia si, daca se poate ,faceti si un afumator.Eu,personal,va multumesc pentru informatiile pe care ni le transmiteti.
ben90557

Mesajde alin75 » 23 Dec 2015, 23:26

Am vazut familiile........ :o :o :o
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde pustu » 23 Dec 2015, 23:43

alin75 scrie:Am vazut familiile........ :o

Specifica : Doar LIVE :lol:
ben90557 scrie:...Pustu ,cred ca o sa fii dat in judecata.Asta-i atentat la sanatatea publica a apicultorilor...

Cu filmuletul ma mai gandesc ca nu vreau sa petrec sarbatorile la mititica :lol: :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde Angellily » 24 Dec 2015, 04:28

pustu scrie:
alin75 scrie:Am vazut familiile........ :o

Specifica : Doar LIVE :lol:
ben90557 scrie:...Pustu ,cred ca o sa fii dat in judecata.Asta-i atentat la sanatatea publica a apicultorilor...

Cu filmuletul ma mai gandesc ca nu vreau sa petrec sarbatorile la mititica :lol: :lol:

Pustiule, l-am pus si pe grup si pe tube, iti cedez toate drepturile.
Cer ca toate injuraturile sa ii fie adresate in mod direct pustiului.
Angellily

Mesajde alin75 » 24 Dec 2015, 07:19

Doar atat mai spun...... noi fara "artificii" nu o sa avem astfel de roi/familii, in RO ........ never!!!!!!!
Sanatate multa si numai ganduri bune!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde mircea_tm » 24 Dec 2015, 09:11

CARPE DIEM !
mircea_tm

Mesajde Bambucha » 24 Dec 2015, 09:24

Frumos Dorian,
sa mai vina cineva sa zica ca nu-i place ce se vede :P

Craciun si sarbatori fericite din calduroasa Romanie!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Adi Hodis » 24 Dec 2015, 12:36

wineto77 scrie:Va multumesc inca o data pentru raspunsul primit de la dv.;indraznesc sa abuzez de timpul dv. si intreb ceva legat de hraniri...la dv am inteles ,exista un principal cules care tine undeva intre 3-4 saptamani dupa care hraniti ff bine.;pana aici totul ok,...dar cum pot eu aplica aceste hraniri dupa ce am extras salcamul sa spunem,avand o perioada de cel putin 3-4 saptamani pana la floare (daca nu merg la tei)? Avand in vedere, ca nu putem da caturile jos (cald si multa albina) oare acel sirop administrat dupa salcam nu-l voi gasi si in cat,amestecat cu urmatorul cules.
Va multumesc anticipat.

Ei nu puteti da caturile jos. :)
Daca o sa aveti ocazia sa lucrati peste ocean, o sa vedeti cate se poate ... pe caldura si cu multa albina. A, sa nu uit ... si cu multa transpiratie ! ... uneori si pe ploaie. :)

Folositi modul american, cu galeti si gauri in capacele stupilor. Cantitatea de sirop scurs, se poate regla prin nr-l gaurilor, in regim de stimulare.
Mai exista si alte moduri de administrare sirop ... cautati pe youtube.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde wineto77 » 24 Dec 2015, 12:48

Salutari, la ME am inteles ,dar la Dadant ....pot da oare caturile jos imediat dupa salcam,si sa inghesui albina pe 10 rame,la 30 si ceva de grade.
Multam.
Crezi ca pokerul e un joc de noroc?...joaca la 6/49 ai mai multe sanse.Eu(din experienta)
wineto77

Mesajde Adi Hodis » 24 Dec 2015, 12:56

wineto77 scrie:Salutari, la ME am inteles ,dar la Dadant ....pot da oare caturile jos imediat dupa salcam,si sa inghesui albina pe 10 rame,la 30 si ceva de grade.
Multam.

Nu la asta m-am referit. Daca faci asa, aglomerezi albinele si le induci in friguri de roit.
Eu ziceam ca,in perioada de lipsa de cules ( care ai specificat-o ) se poate da sirop in regim de stimulare. Cantitate care va fi consumata.
Daca va ajune in miere cateva sute de grame, nu cred ca e o problema la vanzare. Nu prea poti sa separi 100 % siropul de miere. Important este sa nu exagerezi.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde wineto77 » 24 Dec 2015, 13:09

Multumesc frumos,.. sarbatori fericite!
wineto77

Mesajde Florin Dobre » 24 Dec 2015, 14:04

mircea_tm scrie:A venit si filmuletul cu familia -

Multumim frumos! Stiu ca ati facut-o pentru noi. A fost ceva deranj. :)
Sarbatori fericite!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde danipowsoft » 24 Dec 2015, 14:28

Mulțumim frumos pentru film!
danipowsoft

Mesajde Molluc » 24 Dec 2015, 15:43

Multumim mult!!! Nu au fost prea incantate albinutele, ati facuo si pe asta pt. noi.
Sarbatori fericite alatri de cei dragi va doresc.
Cu stima.
Molluc

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII