alin75 scrie:Am vazut familiile........![]()
ben90557 scrie:...Pustu ,cred ca o sa fii dat in judecata.Asta-i atentat la sanatatea publica a apicultorilor...
pustu scrie:alin75 scrie:Am vazut familiile........![]()
Specifica : Doar LIVE
ben90557 scrie:...Pustu ,cred ca o sa fii dat in judecata.Asta-i atentat la sanatatea publica a apicultorilor...
Cu filmuletul ma mai gandesc ca nu vreau sa petrec sarbatorile la mititica![]()
wineto77 scrie:Va multumesc inca o data pentru raspunsul primit de la dv.;indraznesc sa abuzez de timpul dv. si intreb ceva legat de hraniri...la dv am inteles ,exista un principal cules care tine undeva intre 3-4 saptamani dupa care hraniti ff bine.;pana aici totul ok,...dar cum pot eu aplica aceste hraniri dupa ce am extras salcamul sa spunem,avand o perioada de cel putin 3-4 saptamani pana la floare (daca nu merg la tei)? Avand in vedere, ca nu putem da caturile jos (cald si multa albina) oare acel sirop administrat dupa salcam nu-l voi gasi si in cat,amestecat cu urmatorul cules.
Va multumesc anticipat.
wineto77 scrie:Salutari, la ME am inteles ,dar la Dadant ....pot da oare caturile jos imediat dupa salcam,si sa inghesui albina pe 10 rame,la 30 si ceva de grade.
Multam.
mircea_tm scrie:A venit si filmuletul cu familia -
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori