veti afla la timpul potrivit !
Sedinta a fost publica , de ce nu ati participat ?
Dragos2006 scrie:veti afla la timpul potrivit !
so-ri-pan scrie:Pentru acest subiect astept propunerile dumneavoastra si pe siteul FEDERATIAAGROSTAR, FORUMUL APICOL
Este important sa fie in tema si Presedintele Nicolae Stefan, sa cunoasca si el problemele din scrisul dumneavoastra.
Asta nu inseamna ca aici este interzis subiectul::))) Ba din contra, aici puteti face si "glume"!!!! Subiectul insa este cat se poate de serios..
so-ri-pan scrie:I
Am citit cu atentie ultimile postari. Sunt multe idei de luat in seama. Am rugamintea sa continuati cu propuneri concrete, pe text.
alt stupar scrie:Apoi... in sensul art. 9 din proiect, eu consider ca este absolut necesar ca legea sa prevada decaderea din dreptul de a fi protejat fata de vecinatatea altor stupine pe o raza mai mica de 100 m la masivele melifere din păduri şi de minimum 300 m la culturile agricole in cazul unor apicultori care-si divid stupina nejustificat, prin amplasarea unui nr. mic de stupi pe mai multe locatii din cadrul aceluiasi masiv melifer sau culturi tehnice, cu intentia vadita de a obstructiona prezenta altor stupine in zona !
Dragos2006 scrie:Intamplator azi avand drum pe la Universitate am intrat si putin pe la MADR unde intr-o sala se discuta soarta apiculturii romanesti . Asa cum in 1989 a curs sange pentru libertatea romanilor la fel si azi 'a curs sange" pentru libertatea apicultorului roman..
Sa se stie foarte clar, azi am scapat din dicatura unei vechi organizatii iar noi , palmasii din apicultura , avem un sprijin 100% din partea MADR , ANARZ , APIA .
Dragos2006 scrie:veti afla la timpul potrivit !
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 6 vizitatori