Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: intalnire la sediul Agrostar cu min. Agriculturii

Mesajde so-ri-pan » 10 Feb 2013, 10:51

ioanpuiu scrie:
Dila Daniel scrie:[...cine pierde da cafeaua!te bagi?

Poţi să pregăteşti de pe-acum banii de cafea :lol:
Pătraşcu m-a asigurat că la el vorba-i chitanţă.

.................
Am participat ieri seară la întîlnirea "berarilor" şi doar doi din echipa de bază au probleme cu serviciul şi nu pot veni luni.
Îi salut pe absenţii de ieri şi le reamintesc că poimîine ... e vremea să ne lustruim blazonul.

Ia zi-ne si noua "berarule" ce a fost pus la cale la berarie! :D Daca stiam nu mai mergeam la PLEVNA si veneam si eu la o bere! ;)
Cat priveste "LUSTRUITUL", sa speram ca sunt multi care vin sa-l faca pe "BLAZON", nu sa stea acasa sa-si "LUSTRUIASCA BASTUNUL"!!
so-ri-pan

Mesajde balasbebe » 10 Feb 2013, 11:04

De ani de zile s-au dat banii si la cine trebuie si la cine nu. Daca tot ne-am laudat cu productia de marfa, si cat de bine a fost, acum este timpul sa platim si noi.
Sunt stupar, am cheltuieli mari, nu fac pastoral si ma descurc doar pe linia de plutire. Nu-mi convine sa platesc nici un impozit, dar se pare ca nu este dupa dorinta mea.

Poate de acum ne vom trezi la realitate si vom fi putin mai cumpatati. Daca va aparea legea apiculturii, o sa fim salvati oarecum. Ma gandesc ca trebuie sa declaram doar familiile de productie, nu roiurile lesinate, nucleele si toate lazile goale. Daca avem o familie ajutatoare aceea nu poate sa fie pusa la impozit. Primavara vom face unificari, la fel si toamna. Pana avem in activitate masura prin care am luat banii, va trebui sa declaram cat de multe unitati, si sa platim impozitul aferent. Oricum noi primim mai mult decat trebuie sa dam. Fiecare o sa-si faca un calcul si sa fenteze statul roman cat poate mai bine. Vrem tot felul de programe atunci sa mai si dam. Nu vad rostul invartirii banilor prin hartii, dar altfel deocamdata nu se poate.
balasbebe

Mesajde ioanpuiu » 10 Feb 2013, 13:56

so-ri-pan scrie:Ia zi-ne si noua "berarule" ce a fost pus la cale la berarie!

A fost o întîlnire relaxată (şi relaxantă ;) ) la care printre altele, am convenit că e important să fim prezenţi mîine.

Vor veni şi apicultori din afara forumului.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde so-ri-pan » 10 Feb 2013, 19:05

Domnii Mei!

Mai sunt cateva ore pana maine dimineata. Se pare ca vom fi destui. Nici nu mai conteaza numarul, atata timp cat calitatea umana care a comfirmat participarea este de valoare. Spun asta pentru ca numai un om de mare caracter lasa "pijamaua", cheltuie bani si timp, si participa nu pentru el, ci pentru o cauza generala.
Indiferent de rezultat, succes sau insucces, numai faptul ca suntem alaturi o sa ne faca sa avem SATISFACTIA IMPLICARII. Acelasi lucru vor traii si cei ce din motive obiective NU VOR FI PREZENTI, insa se implica pe plan local(am cunostinte despre anumite actiuni in teritoriu). Orice manifestare, oricat de timida, are efectele ei. In plan general conteaza. Si nu putin. NU TREBUIE SA NE RESEMNAM!

FAC APEL la cei ce maine sunt prezenti: Cine are posibilitatea sa aduca o camera video, sa o aduca. Este necesara pentru a da AICI pe forum o filmare reala a tot ce se intampla maine. Televiziunile au rolul lor. Problema este ca acestea dau numai "stiri" cu cateva imagini, sau fragmente de interes d.p.l.d.v. Astazi a putut fi vazut clar la VIATA SATULUI cum s-a incercat si reusit manipularea(vezi finalul de emisiune).
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 10 Feb 2013, 19:06

ioanpuiu scrie:
so-ri-pan scrie:Ia zi-ne si noua "berarule" ce a fost pus la cale la berarie!

A fost o întîlnire relaxată (şi relaxantă ;) ) la care printre altele, am convenit că e important să fim prezenţi mîine.

Vor veni şi apicultori din afara forumului.

Ok, pe maine!
so-ri-pan

Mesajde valter » 10 Feb 2013, 20:34

so-ri-pan scrie:Ok, pe maine!

Am recitit posturile si nu am regasit ora la care ne asumam reprezentarea !
valter

Mesajde eugen. » 10 Feb 2013, 20:58

valter scrie:

Ora 10.00 :!:
eugen.

Mesajde so-ri-pan » 10 Feb 2013, 23:44

valter scrie:

La 10-1030. Te astept mustaciosule!!! :lol:
so-ri-pan

Mesajde MyBees » 11 Feb 2013, 00:06

so-ri-pan scrie:Ia zi-ne si noua "berarule" ce a fost pus la cale la berarie! :D Daca stiam nu mai mergeam la PLEVNA si veneam si eu la o bere! ;)

Pai nu se excludeau una pe alta... Oricum ai rezolvat si berea si Plevna :) Ai un MP
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde so-ri-pan » 11 Feb 2013, 00:51

E clar!!
Subiectul de maine este nesemnificativ pentru multi. Din 339 de forumisti prezenti doar 30 citesc subiectul la ora asta, si doar 1-2 posteaza. Nici macar de bun simt nu spune macar unu: " Nu pot sa fiu cu voi, dar va doresc succes!". Am inceput sa am indoieli in buna voastra "bunaintentie" de a fi alaturi. Degeaba ne zbatem cativa, daca restul sta pasivi!!
Ca un exemplu de implicare si de apreciere in acest sens, va informez ce inseamna corectitudinea.
Nu cu mult timp in urma, forumistii pot fi martori, EUGEN era unul din cei mai acizi pe acest forum. L-am invitat sa-si canalizeze energia in mod constructiv(martore sunt postarile), sa fie alaturi de sindicat, asa in cat sa participe activ la "viata apicola". A inteles mesajul, a venit aproape, l-am lasat singur sa reprezinte sindicatul singur intr-o conjunctura la minister, iar de atunci perceptia lui s-a schimbat. A inteles ca lumea nu-i plina numai de puslamale. A simtit pe pielea lui responsabilitatea. Acum este un om de toata increderea in sensul asteptarilor sale. Este cel mai bun exemplu al implicarii pozitive in spiritul acestui forum, al binelui comun.
In acest context, vazand postarile multora dintre voi demne de tot respectul, va intreb: Mai este vre-un EUGEN!!?? Este nevoie de cat mai multi oameni de caracter care, lasand deoparte interesele individuale, sa se dedice actiunilor care vizeaza interesele TUTUROR.

Cer scuze celor care sunteti alaturi de mine, de sindicat, si nu va nominalizez acum. O voi face. Eugen insa este un caz aparte. "Comfirma regula exceptiei". Mai ales ca lumea forumului stie cat de "crunt" era in abordari cand nu avea responsabilitatea faptului public>

Va astept maine. Mumai cu oameni cerebrali ca Eugen, Puiu, Octav, Liviu, Lucian, Daniel, Dila, Laurentiu, Sebi, Filip, Morosanu, Sebi Tataru...
si multi altii pe care acum, cu scuze, i-am omis, Sucesul poate fi de parte noastra. Inclusiv si pentru cei in pijamale care fac valuri ascunsi dupa un USERNAME!!

Oricum, tuturor va doresc implinirea visului de a nu fi impozitati. Stiu ca asta va depinde de cei ce miane sunt la Bucuresti.
"Daca speranta moare, nu mai avem pentru ce traii in stupina"!!

Sorin
0723723975
so-ri-pan

Mesajde Leon » 11 Feb 2013, 03:30

Va respect si va doresc succes !!! Regret ca nu pot sa ajung si eu la Bucuresti dar cred ca 99% din stupari sunt alaturi de voi si va sustin de acasa sau de la servici.
Leon

Mesajde Mircea_63 » 11 Feb 2013, 09:15

" Nu pot sa fiu cu voi, dar va doresc succes!" din toata inima!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mihailazar » 11 Feb 2013, 18:39

Intalnirea de astazi de la Agrostar- un mare fiasco
mihailazar

Mesajde octav79 » 11 Feb 2013, 19:47

Mai mult ne-am certat intre noi iar indisciplina unora si-a spus cuvantul. Cat despre reprezentantii ministerelor, Aveti dreptate, vom lua in considerare, dar de la anu (si LA MULTI ANI).
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde octav79 » 11 Feb 2013, 19:58

Voi pune in continuare link-uri catre filmulete de la locul faptei de azi

http://youtu.be/RGr8NP4lN4g

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
octav79

Mesajde octav79 » 11 Feb 2013, 20:44

octav79

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA