de so-ri-pan » 11 Feb 2013, 00:51
E clar!!
Subiectul de maine este nesemnificativ pentru multi. Din 339 de forumisti prezenti doar 30 citesc subiectul la ora asta, si doar 1-2 posteaza. Nici macar de bun simt nu spune macar unu: " Nu pot sa fiu cu voi, dar va doresc succes!". Am inceput sa am indoieli in buna voastra "bunaintentie" de a fi alaturi. Degeaba ne zbatem cativa, daca restul sta pasivi!!
Ca un exemplu de implicare si de apreciere in acest sens, va informez ce inseamna corectitudinea.
Nu cu mult timp in urma, forumistii pot fi martori, EUGEN era unul din cei mai acizi pe acest forum. L-am invitat sa-si canalizeze energia in mod constructiv(martore sunt postarile), sa fie alaturi de sindicat, asa in cat sa participe activ la "viata apicola". A inteles mesajul, a venit aproape, l-am lasat singur sa reprezinte sindicatul singur intr-o conjunctura la minister, iar de atunci perceptia lui s-a schimbat. A inteles ca lumea nu-i plina numai de puslamale. A simtit pe pielea lui responsabilitatea. Acum este un om de toata increderea in sensul asteptarilor sale. Este cel mai bun exemplu al implicarii pozitive in spiritul acestui forum, al binelui comun.
In acest context, vazand postarile multora dintre voi demne de tot respectul, va intreb: Mai este vre-un EUGEN!!?? Este nevoie de cat mai multi oameni de caracter care, lasand deoparte interesele individuale, sa se dedice actiunilor care vizeaza interesele TUTUROR.
Cer scuze celor care sunteti alaturi de mine, de sindicat, si nu va nominalizez acum. O voi face. Eugen insa este un caz aparte. "Comfirma regula exceptiei". Mai ales ca lumea forumului stie cat de "crunt" era in abordari cand nu avea responsabilitatea faptului public>
Va astept maine. Mumai cu oameni cerebrali ca Eugen, Puiu, Octav, Liviu, Lucian, Daniel, Dila, Laurentiu, Sebi, Filip, Morosanu, Sebi Tataru...
si multi altii pe care acum, cu scuze, i-am omis, Sucesul poate fi de parte noastra. Inclusiv si pentru cei in pijamale care fac valuri ascunsi dupa un USERNAME!!
Oricum, tuturor va doresc implinirea visului de a nu fi impozitati. Stiu ca asta va depinde de cei ce miane sunt la Bucuresti.
"Daca speranta moare, nu mai avem pentru ce traii in stupina"!!
Sorin
0723723975