Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Intalniri apicultori in Bucuresti, 2012 -2013

Mesajde laur1 » 10 Feb 2013, 01:04

nu am inteles :cry: dar ce conteaza!!!! :lol:
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde Mircea77 » 10 Feb 2013, 01:06

Era vorba despre colega ta tinerica care ne-a si servit de cateva ori data trecuta !!! Ea a fost numita "matcuta"............cred ca neimperecheata inca :lol:
Mircea77

Mesajde MyBees » 10 Feb 2013, 01:09

laur1 scrie:nu am inteles :cry: dar ce conteaza!!!! :lol:

MP ;)

LE: Gata, m-am lamurit. Acum stiu de unde agitatia aia si consumul excesiv... :lol:
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde MyBees » 10 Feb 2013, 01:35

Mircea77 scrie:Apropo, la targul de la Plevna cum ti s-a parut ? Aveai ce cumpara ?

Hm... targul ca oricare altul, doar ca parca mai inghesuit. In schimb alte detalii fac deliciul deplasarii.
Revin cu detalii la topic, acum ma bag la somn ca am vreo 2 nopti restante.

Spor!
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde ioanpuiu » 10 Feb 2013, 14:03

MyBees scrie: ... care ne-a bagat scurt in examen, pe subiectul "divizare"

Nu mi-aş permite, şi nu vreau să se înţeleagă greşit.
Am făcut o singură divizare de cînd am albine dar, atunci cînd mă joc cu păhăruţele aşa păţesc ... apar efecte secundare :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde claudiu cismas » 10 Feb 2013, 17:15

MyBees scrie:Asa cum era si normal, Patrascu a ajuns primul, de la 15o de kilometri :oops:

De data asta, discutiile apicole au fost ceva mai profunde. I-am avut pe stroe si jr2(acum ca v-am prins nu va mai lasam sa scapati, va facem abonament) care mai stiau una alta si despre albine, nu numai despre bere. Numai bine sa il intarate pe Nea Puiu care ne-a bagat scurt in examen, pe subiectul "divizare" Eu, venit fara servite, am cazut in capcana si am picat de fazan. Dupa ce am divizat doua beri m-am dat batut si am trecut pe apa.

Dimineata am plecat la Plevna, unde am dat de alti oameni minunati(a propos, se cam vorbeste romaneste acolo) si faptul ca s-a incheiat pe la 12 si ceva, nu inainte ca Patrascu sa ne taie o chitanta, mi-a picat tocmai bine.

Fain, ce sa zic... Cred ca trebuie sa urmam sfatul lui Echo si sa dam o ritmicitate acestor intalniri. Oricum, macar odata ar trebui sa ne mai vedem inainte de inceperea sezonului...

Multumesc!

Am ajuns si eu (mai tarziu cei drept) si oamenii m-au primit cu caldura in randul lor.
Discutiile au fost interesante spre foarte interesante, atat apicole cat si .... diverse, de la armata la calatorii prin lume ... ce sa mai ... de toate ! :D

In concluzie, oameni faini, discutii constructive, idei faine si .... multa pasiune; e reconfortant cand asisti la discutii aprinse pe marginea unei pasiuni atat de vii pentru albine.
Va multumesc frumos si, cu voia voastra promit sa ma prezint si data viitoare, mai la timp si mai putin obosit ;) !

Cu stima
Claudiu Cismas
claudiu cismas

Mesajde stroe » 10 Feb 2013, 21:07

La urmatoarea imtalnire trebuie sa creasca numarul si complexitatea subiectelor apicole , numarul si taria paharelor baute. :) :)
stroe

Mesajde patrascu » 24 Feb 2013, 12:35

In urma intalnirii de la Campina impreuna cu alti colegi am stabilit o revedere in jurul unui pahar in ziua de vineri 1 martie. Dansul si masa in acelasi loc (Pui de Urs).
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde delorin I » 24 Feb 2013, 13:24

Ce ai vazut bun la Campina? Ceva noutati?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde MyBees » 24 Feb 2013, 13:36

Hopaa! acum mi-am dat seama in ce data pica? Care vii cu martisoare? :)
---
MyBees

Mesajde delorin I » 24 Feb 2013, 13:58

MyBees scrie:Hopaa! acum mi-am dat seama in ce data pica? Care vii cu martisoare? :)

Se accepta doar martisoare din aur, cu albinute...daca nu aveti albine puteti aduce si viespi, varoa, jderi precum si alti daunatori! Tu Mybees ce ai prefera :)
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde patrascu » 24 Feb 2013, 16:06

delorin I scrie:Ce ai vazut bun la Campina? Ceva noutati?

"regine" suple frumoasenu nu stiu daca erau imperecheate :D Am vrut sa iau una acasa la mama dar m-a refuzat.
In domeniul apicol erau cam de toate dar mie unul mi s-au parut preturile putin mai mari decat in magazin.

Daca data intalnirii nu este potrivita fiind 1 martie putem modifica eu unul sunt disponibil oricand.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Mircea77 » 24 Feb 2013, 18:30

Eu vin pe data stabilita (01.03.2013) fara nicio problema.
Intr-adevar la Campina si mie mi s-au parut preturile mai ridicate, chiar si prin comparatie cu cel de la Rm.Sarat de saptamana trecuta.
Desi am fost pentru prima data la Campina, am fost un pic dezamagit. Ma asteptam la altceva, dar nu-i bai.

Apropo, sa mor de ras si mai mult nu, l-am vazut pe profu' online (intr-un colt de la etajul Casei de Cultura) inconjurat de cativa curiosi si avea stupul cu el :lol:
Mircea77

Mesajde MyBees » 24 Feb 2013, 21:55

Si eu zic ca e ok vineri. Mai tarziu ne strangem mai greu.
---
MyBees

Mesajde Jean Valjean » 25 Feb 2013, 11:26

Prezent
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde stroe » 26 Feb 2013, 18:29

Se anunta cam cald fiind primele zile calde cu soare in sud pe anul asta. Daca e racoare vin si eu dar daca se face cald voi fi in stupi. Dar poate vin si de acolo. Pentru o bere si un pahar de vorba merita un pic de efort.
stroe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII