laur1 scrie:nu am intelesdar ce conteaza!!!!
Mircea77 scrie:Apropo, la targul de la Plevna cum ti s-a parut ? Aveai ce cumpara ?
MyBees scrie: ... care ne-a bagat scurt in examen, pe subiectul "divizare"
MyBees scrie:Asa cum era si normal, Patrascu a ajuns primul, de la 15o de kilometri
De data asta, discutiile apicole au fost ceva mai profunde. I-am avut pe stroe si jr2(acum ca v-am prins nu va mai lasam sa scapati, va facem abonament) care mai stiau una alta si despre albine, nu numai despre bere. Numai bine sa il intarate pe Nea Puiu care ne-a bagat scurt in examen, pe subiectul "divizare" Eu, venit fara servite, am cazut in capcana si am picat de fazan. Dupa ce am divizat doua beri m-am dat batut si am trecut pe apa.
Dimineata am plecat la Plevna, unde am dat de alti oameni minunati(a propos, se cam vorbeste romaneste acolo) si faptul ca s-a incheiat pe la 12 si ceva, nu inainte ca Patrascu sa ne taie o chitanta, mi-a picat tocmai bine.
Fain, ce sa zic... Cred ca trebuie sa urmam sfatul lui Echo si sa dam o ritmicitate acestor intalniri. Oricum, macar odata ar trebui sa ne mai vedem inainte de inceperea sezonului...
Multumesc!
MyBees scrie:Hopaa! acum mi-am dat seama in ce data pica? Care vii cu martisoare?
delorin I scrie:Ce ai vazut bun la Campina? Ceva noutati?
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori