Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 20:45

Tu nu citesti nici macar ce postezi. Am spus (poate de data asta citesti) ca increderea populatiei in politie este in crestere (a crescut cu 3% de la ultimul sondaj) si ca stam mai bine decat justitia si mass-media la capitolul asta. Din ce ai postat tu reiese ca stam mai bine decat fiscul, ICCJ si ANI. Oricum expresia cheie este ” in crestere”. Acum ai priceput ceva?

In ce priveste ”pluralul” ......sa iei cuvinte din postari diferite, scoase din context, si sa argumentezi cu asta ceva......Poate faci parte din DADAISM :!: Poate! Aia formau poezi (?) alegand la intamplare cuvinte decupate din ziare. Mda! Tu nu faci poezi, argumentezi, deschizi noi orizonturi in logica. Bravo!
csaa

Mesajde bio » 15 Dec 2017, 21:05

Csaa.....du-te dl-e de aici, ca vorbesti aiurea.

Am impresia ca inca te incalti cu fesul !
Cind te vei maturiza ?
bio

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 21:06

Argumenteaza
csaa

Mesajde Donbazil » 15 Dec 2017, 23:42

Salut!

Vad ca unii pe orice cale incearca sa dilueze subiectul, sa-l aduca in derizoriu...Certati-va in alta parte. Aici discutam despre politie, buna - rea exista si chiar daca unora nu le place isi face treaba....Mai si mor unii - e drept dar asta-i viata! ( Mi-am amintit ca la Campina asta era imnul nostru "Asa e viata"....Ehei ! Alte vremuri, alta lume!....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laurențiu Cotea a fost condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul Militar acesta a executat aproape 21 de ani din pedeapsă propunerea de liberare a venit chiar de la Penitenciarul Focşan

Laurenţiu Cotea, soldatul care în 1996 a dezertat din unitatea în care îşi satisfacea stagiul militar şi a ucis doi subofiţeri de poliţie, a fost eliberat în urma unei decizii luate de Judecătoria Focşani. :idea: :idea: :idea:

http://www.vremeanoua.ro/condamnat-pe-v ... ul-focsani
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 16 Dec 2017, 00:15

csaa scrie:
Bambucha scrie:.....
Datoria dvs domnilor politisti este sa fiti integri, sa respectati legea si sa va faceti datoria in respectul cetateanului si institutiei pe care o reprezentati.....

Asaaaaa!!!!! Si ce te face sa crezi ca nu e asa???? Doar pentru ca te luam la mishto????
Sau crezi ca noi trebuie sa .......ce ai scris tu.....si sa suportam in tacere, cu stoicism, marlaniile unora???
Hai ca ma faci sa rad! :lol:

Puse unul lîngă altul, aceste două mesaje arată diferit iar diferenţa este foarte mare, o diferenţă dusă la extrem.
Mesajul lui Bambucha e politicos şi exprimă un principiu cît se poate de corect şi care este în esenţă ratiunea existenţei instituţiei menţionate: siguranţa cetăţeanului. Să-l apere pe omul de rînd, pe cel care nu are nici gărzi de corp şi nici alte mijloace, de răufăcători.

Răspunsul din partea instituţiei prin "vocea" lui csaa este ... hmm ... nu-l comentez dar merită toată atenţia noastră.

În ce priveşte încrederea în instituţii în general, valabil şi pentru Poliţie, eu văd lucrurile cam aşa:
Primele procente, primele zeci de procente, se obţin uşor deoarece vin de la naivi, de la cei mai puţin informaţi sau lipsiţi de experienţă şi ăştia sunt credulii care cred orice şi votează cu uşurinţă pe oricine.
Procentele mai greu de obţinut sunt cele de la circumspecţi şi astea au alţă valoare faţă de primele dar abia cînd reuşeşti să iei procente de la suspicioşi, te poţi lăuda pe bună dreptate.

Aritmetica-i pe numere dar percepţia, înşelătoare. ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 16 Dec 2017, 23:14

Iarasi scoti din contextul discutiei. Pai pana atunci @bambucha isi batea ...de noi si, BRUSC, devine serios!!!!! ;) Ma lasiiii!!!!????? A devenit serios atunci cand a vazut ca nu e atat de mishtocar pe cat credea. Asa a procedat si colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare.
Ca sa adaptez un pic, la mine a fost legitima aparare. Daca nu ai inca pus la punct dictionarul judiciar iti explic eu. Gratis!.....Ma rog, la o cafea! :lol:
csaa

Mesajde Donbazil » 16 Dec 2017, 23:33

Salut!

"15 decembrie 2017 de admin
Continuăm să atragem atenția asupra necesității urgente de modificare a legislației cu privire la protecția și autoritatea polițistului, cea despre care parlamentarii consideră că este nejustificată și poate genera abuzuri față de cetățeni. La fel s-a întâmplat și în data de 13 decembrie 2017, în județul Salaj, când doi agenți de poliție din cadrul structurii de ordine publică s-au gândit să facă un „abuz” și au intervenit într-un scandal dintr-un bar.
După ce au izolat scandalagiul, din cauza violenței manifestate, au fost nevoiți să îl și imobilizeze prin aplicarea cătușelor. În momentul în care l-au scos din bar și l-au introdus în autospecială pentru a fi condus la sediul poliției pentru a fi identificat și pentru a fi luate măsurile legale, scandalagiul a început să lovească cu picioarele scaunele din interiorul mașinii și să lovească geamul portierei.
De asemenea, pentru că nu există scandal fără alcool, alți 3 prieteni ai individului, aflați și ei în stare de ebrietate, s-au postat în fața și în spatele autospecialei pentru a împiedica deplasarea și au sărit la agenții de poliție lovindu-i pentru a-și elibera prietenul din interiorul habitaclului, lucru pe care l-au și reușit în cele din urmă. După ce au venit alte forțe în sprijin, cei patru au fost reținuți însă procurorii au apreciat că nu prezintă pericol social pentru a fi arestați preventiv și le-au impus măsura controlului judiciar.
Azi în legislație, în forma actuală, împiedicarea unui polițist de a-și îndeplini atribuțiile legale este doar contravenție."

http://sindicateuropol.ro/alti-doi-poli ... ice-legea/
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 17 Dec 2017, 00:15

csaa scrie:Iarasi scoti din contextul discutiei. ...................

Iarăşi încerci să mă păcăleşti cu textu-n faţă ? :lol:
Uite mesajul tău întreg din care am eliminat numai partea cu CI (marcată cu galben)
context.PNG
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 17 Dec 2017, 01:31

csaa scrie:... Pai pana atunci @bambucha isi batea ...de noi si, BRUSC, devine serios!!!!! ;) Ma lasiiii!!!!????? A devenit serios atunci cand a vazut ca nu e atat de mishtocar pe cat credea. Asa a procedat si colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare.
Ca sa adaptez un pic, la mine a fost legitima aparare. ...

Orice coleg cu simt de discernamant care a urmarit/sau nu firul discutiei pe acest topic va ramane surprins sa constate exact contrariul. (mai ales in contextul in care eu am doar cateva postari aici). Pe acelasi principiu a plecat si regele cu trenuri de aur.

Rastalmacirea, "luarea la mishto", dezinformarea si reaua credinta, zic eu, nu face cinste unui om cu uniforma. Nu face decat sa-mi intareasca credinta pe zi ce trece, despre "statutul' politistului roman.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde bio » 17 Dec 2017, 10:16

csaa scrie:... colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare...

considera ca am cedat primul .
..nu am nici timp si nici chef sa intru cu tine in discutii pe care le umplii de motivatii nereale, aiurea si ciudate, ... ca sigur ma vei bate cu experienta dumitale in acest domeniu, adica vorbit mult, aiurea si fara rost .
bio

Mesajde teinegru64 » 17 Dec 2017, 10:46

Sa nu spui ca ai vazut lupul...si nu vei mai posta pe aici. :lol: :lol: :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 17 Dec 2017, 12:35

ioanpuiu scrie:
csaa scrie:Iarasi scoti din contextul discutiei. ...................

Iarăşi încerci să mă păcăleşti cu textu-n faţă ? :lol:
Uite mesajul tău întreg din care am eliminat numai partea cu CI (marcată cu galben)
context.PNG

Citeste coane toata discutia, nu numai o postare. Pai ce facem?
Bambucha scrie:Orice coleg cu simt de discernamant care a urmarit/sau nu firul discutiei pe acest topic va ramane surprins sa constate exact contrariul. (mai ales in contextul in care eu am doar cateva postari aici). Pe acelasi principiu a plecat si regele cu trenuri de aur.

Rastalmacirea, "luarea la mishto", dezinformarea si reaua credinta, zic eu, nu face cinste unui om cu uniforma. Nu face decat sa-mi intareasca credinta pe zi ce trece, despre "statutul' politistului roman.

Eu postez de pe laptopul de acasa (de regula) si acasa nu stau in uniforma, asa ca imi permit sa te iau un pic in bete. In ce priveste credinta ta....maaaa toooot ministerul plange ca a pierdut un asa sustinator. Dar stii cum!!??? De ni se inoada lacramile sub barbie!
Ce legatura au fostul rege, averea cu care a plecat din tara, trenurile si discutia noastra??? Dumneata ai fumat ceva inainte sa postezi?
csaa

Mesajde csaa » 17 Dec 2017, 12:40

bio scrie:
csaa scrie:... colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare...

considera ca am cedat primul .
..nu am nici timp si nici chef sa intru cu tine in discutii pe care le umplii de motivatii nereale, aiurea si ciudate, ... ca sigur ma vei bate cu experienta dumitale in acest domeniu, adica vorbit mult, aiurea si fara rost .

Stiu! De fiecare data cand ti se cer argumente tu devi brusc, dar brusc, mai inteligent si cedezi primul. Bine ca starea asta iti trece repede.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 17 Dec 2017, 14:16

Este absolut normal ca poliţiştii să-şi dorească şi să încerce îmbunătăţirea percepţiei publice faţă de instituţia din care fac parte, să încerce să repare ceva din reputaţia şifonată a breslei lor deoarece nu toţi sunt de vină.
Poate că voi, poliţiştii de pe forumul ăsta sunteţi buni profeşionişti, corecţi, cinstiţi, etc. dar la strategie staţi slăbuţ, slab de tot, lamentabil.
Aţi deschis topicul ăsta în care prezentaţi realizările şi în general aspectele pozitive din activitatea poliţiei (mai mult Donbazil) şi trebuia să vă aşteptaţi la o reacţie de contestare, să intervină colegi apicultori dar nepoliţişti care să vă tragă de mînecă:
- domnilor poliţişti, staţi aşa fraţilor că nu este totul roz în poliţie aşa cum prezentaţi voi... ia uite! ... aici, şi aici, şi acolo...
csaa scrie:................ acasa nu stau in uniforma, asa ca imi permit sa te iau un pic in bete. In ce priveste credinta ta....maaaa toooot ministerul plange ca a pierdut un asa sustinator. Dar stii cum!!??? De ni se inoada lacramile sub barbie!

Şi tocmai pe "Poliţia în Acţiune" , un loc în care se încearcă spălarea obrazului poliţiei (de data asta csaa dar nu numai el) veniţi cu formulări şi adresări ca cea de mai sus şi altele:
" Doar pentru ca te luam la mishto????"
"Csaa te rog nu fa eforturi....N-ai cu cine!"
(ref. la Bambucha)
Se simte un aer de superioritate la voi în timp ce încercaţi să cîrpiţi sacul şi nu ştiu de unde vă vine :shock:

Noţiuni de legislaţie contra cafea ... un tîrg corect, consideră că am semnat contractul. Am în rîşniţa o Kenya Nyeri şi aşteaptă la rînd o Etiopia Burtukaana, prăjită acum opt zile, de la Yume.
:)
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 17 Dec 2017, 21:19

csaa scrie: Dumneata ai fumat ceva inainte sa postezi?

Fiindca intrebi asa de direct, da, mereu trag cate o priza de oxitocina. Ma face sa vad cu alti ochi tot felul de exemplare din politia romana. ;)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 17 Dec 2017, 21:25

Tocmai am luat o supradoza si-ti urez un Craciun fericit! :P

Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE