In ce priveste ”pluralul” ......sa iei cuvinte din postari diferite, scoase din context, si sa argumentezi cu asta ceva......Poate faci parte din DADAISM
csaa scrie:Bambucha scrie:.....
Datoria dvs domnilor politisti este sa fiti integri, sa respectati legea si sa va faceti datoria in respectul cetateanului si institutiei pe care o reprezentati.....
Asaaaaa!!!!! Si ce te face sa crezi ca nu e asa???? Doar pentru ca te luam la mishto????
Sau crezi ca noi trebuie sa .......ce ai scris tu.....si sa suportam in tacere, cu stoicism, marlaniile unora???
Hai ca ma faci sa rad!![]()
csaa scrie:Iarasi scoti din contextul discutiei. ...................
csaa scrie:... Pai pana atunci @bambucha isi batea ...de noi si, BRUSC, devine serios!!!!!Ma lasiiii!!!!????? A devenit serios atunci cand a vazut ca nu e atat de mishtocar pe cat credea. Asa a procedat si colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare.
Ca sa adaptez un pic, la mine a fost legitima aparare. ...
csaa scrie:... colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare...
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Iarasi scoti din contextul discutiei. ...................
Iarăşi încerci să mă păcăleşti cu textu-n faţă ?![]()
Uite mesajul tău întreg din care am eliminat numai partea cu CI (marcată cu galben)
Bambucha scrie:Orice coleg cu simt de discernamant care a urmarit/sau nu firul discutiei pe acest topic va ramane surprins sa constate exact contrariul. (mai ales in contextul in care eu am doar cateva postari aici). Pe acelasi principiu a plecat si regele cu trenuri de aur.
Rastalmacirea, "luarea la mishto", dezinformarea si reaua credinta, zic eu, nu face cinste unui om cu uniforma. Nu face decat sa-mi intareasca credinta pe zi ce trece, despre "statutul' politistului roman.
bio scrie:csaa scrie:... colegul @bio, cand i-am cerut argumente a....cam bagat coada intre picioare...
considera ca am cedat primul .
..nu am nici timp si nici chef sa intru cu tine in discutii pe care le umplii de motivatii nereale, aiurea si ciudate, ... ca sigur ma vei bate cu experienta dumitale in acest domeniu, adica vorbit mult, aiurea si fara rost .
csaa scrie:................ acasa nu stau in uniforma, asa ca imi permit sa te iau un pic in bete. In ce priveste credinta ta....maaaa toooot ministerul plange ca a pierdut un asa sustinator. Dar stii cum!!??? De ni se inoada lacramile sub barbie!
csaa scrie: Dumneata ai fumat ceva inainte sa postezi?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori