Mai Ioani ...
Hai sa-ti spun si eu una ... Te-ai logat pe Stuparitul cam la un an dupa mine .
ADEVARAT ITI SPUN ca eu la Sectiunea Battle am ajuns cu cititul abia prin iarna .

Sa inteleg ca te-ai logat pentru informatia apicola sau doar sa faci pe profesorul de morala ??? Nasul imi spune ca varianta 2 e castigatoare ...
Hai sa-ti mai spun una ... pe forumul asta se circula ca-n Schengen ! Fara granita ... Vezi ca deasupra "Neuronului Zambaret" scrie pe fond mov ... OFF TOPIC ! Adica acolo-i granita dintre "tehnic" sau "despre albine" si ... flori , fete, sau baieti , zane sau masini

Adica , de acolo-n jos se poate discuta despre orice si la o anumita subsectiune a forumului chiar se poate discuta cu testosteronul pe masa !!! Nimeni nu obliga pe nimeni sa citeasca la ... flori , fete sau baieti sau si mai mult sa intre in ... arena !
Eu zic , citeste tu mai intai tot ceea ce tine de albine , mai poti face cate o pauza de cafea , mai analizezi , mai cugeti .... Personal , consider expunerea nasului lui Dragos (kamy) ... elocventa ! Vezi ca oamenii chiar daca se mai harjonesc pe aici SUNT TOT PRIETENI !!! Prea putine cazuri de altfel ... Si ca sa nu crezi ca vorbesc din citite ia vezi in topicul cu religia ce contre am avut cu Ioan Puiu si vezi la "Strangeri de mana" ce cordial am petrecut impreuna o dupa amiaza ! Mai vezi te rog la "Pescuitul o mica pasiune" ce contre a avut Pictorul cu Cristi Ionita si mai vezi pe topicul "Cu Nicus la o cafea" ... ce whiskeane si ce saramura degustau IMPREUNA .
Sfatul meu ... lectiile de morala se dau dupa o minima perioada in care ai demonstrat ca esti ... Maica Tereza ! Deocamdata poti fi doar un Terente deghizat in Maica Tereza ! E dreptul meu sa "suflu si in inghetata Polar" !!!