csaa scrie:Posibil să ne fi cunoscut prin discoteca de la Casa Armatei sau în poligon la Poplaca
csaa scrie:Cristian IONITA scrie:au nu au voie ... uite ca au existat si cazuri in care au protestat la modul grotesc, vezi episodul "iesi afara javra ordinara"
In orice organizatie (ca e la stat sau la privat, ca e la banca sau la cooperativa agricola, etc) conteaza foarte mult "coeziunea" angajatilor .... un om (angajat) care nu beneficiaza de intelegerea colegilor nu are cum sa faca performanta .... acum noi stim ca acest termn este desuet in Politia Romana .... ba mai mult stim ca cei indepartati sunt cei care nu se aliniaza la modul producator e spaga.
Scuza-ma ca ti-o spun direct, dar ai aberat in ambele postari.
In primul rand cei care au strigat ”iesi afara javra ordinara” si au aruncat cu caschetele au fost cei de la politia locala. A nu se confunda cu politia nationala. Pe de alta parte, pentru mine, basescu chiar este o jigodie ordinara. De ce? Pentru ca mi-a scazut salariul cu 40% ca sa aibe Nuti din ce sa-si cumpere genti! D'aia!
In ce priveste cotele de combustibil....esti total pe dinafara. Cei care lucreaza cu foi de parcurs stiu de ce. Daca tu ai alocata cantitatea de 10 l de benzina si in tura ta ai mers 200 km. atunci ori meriti un brevet pentru o inventie ce a scazut semnificativ consumul, ori faci un raport in care spui de unde ai luat benzina si de ce . Apoi ti-o iei frumos sub coada ca nu ai voie sa faci asa ceva. Nu lucrez la rutiera si sunt slabe sanse sa ajung acolo, dar baietii aia ar putea da amenzi si lua spaga fara sa se deplaseze prea mult. Ba chiar mergand pe jos.
Dar sunt curios cum argumentezi ca "uscaturile nu sunt exceptia ci regula". Pana acum ai facut doar afirmatii si nu ai adus nici un argument. Astept argumentele. Si scuzele!
csaa scrie:Am Inteles acum ce ai vrut sa spui. Ma chinui cu semnele tale =, /, etc. Dar lasa ca ma prind eu![]()
Garcea ma deranjeaza si pe mine. Crede-ma ca sunt unii in sistem despre care cred cu tarie ca sunt sursa bancurilor cu politisti. Citesc si asist la niste situatii de te crucesti, dar astia sunt putini. Am in subordine niste baieti carora le merge mintea extraordinar si sunt deasupra oricaror banuieli de coruptie.
Acum fiecare caz in parte se poate discuta, fiecare om are calitatile si defectele sale, dar sa pui sub semnul coruptiei o intreaga institutie si sa jignesti o intreaga breasla doar pentru ca tu ai fost amendat.....mi se pare prea mult.
csaa scrie: Pe de alta parte, pentru mine, basescu chiar este o jigodie ordinara. De ce? Pentru ca mi-a scazut salariul cu 40% ca sa aibe Nuti din ce sa-si cumpere genti! D'aia!
csaa scrie:Poate poti dumneata, care esti mai evoluat, sa-mi explici de ce mi-au (ne-au) scazut besescu si boc salariul, de ce in alte parti a crescut, de ce nu a fost acelasi sacrificiu in tot aparatul bugetar, de ce daca a fost facut acest sacrificiu rezultatele nu s-au vazut decat in conturile casei basescu.
Te rog stimabile!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori