Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 04 Iun 2015, 07:05

Posibil să ne fi cunoscut prin discoteca de la Casa Armatei sau în poligon la Poplaca
csaa

Mesajde nae » 04 Iun 2015, 20:50

csaa scrie:Posibil să ne fi cunoscut prin discoteca de la Casa Armatei sau în poligon la Poplaca

Imi plac fetele . :D si palinca ;)

Nu m-am referit in postarea mea la Csaa ci la Garcea ; am lucrat 24cu 72 LIBER si in cele 24 am dormit in bocanci iar in cele 72 am tras pt casa mea = acum primesc pensie pt orele dormite si .. ''ciocu' mic '' e de bunsimt , zic .
Sunt persoane capabile care-si fac treaba!? , SUNT , integre /verticale .. SUNT .
Eu nu am fost , strada nu-mi arata ca sunt/exista (poate o bibliotecara uitata :( ) ; eu vad decat ''tractoristi'' care au condus ''cea mai lunga nava =300 m /Biruinta'' si Garcea :shock:
Corect , sunt putin miop . :(
nae

Mesajde csaa » 04 Iun 2015, 21:08

Am Inteles acum ce ai vrut sa spui. Ma chinui cu semnele tale =, /, etc. Dar lasa ca ma prind eu :lol:
Garcea ma deranjeaza si pe mine. Crede-ma ca sunt unii in sistem despre care cred cu tarie ca sunt sursa bancurilor cu politisti. Citesc si asist la niste situatii de te crucesti, dar astia sunt putini. Am in subordine niste baieti carora le merge mintea extraordinar si sunt deasupra oricaror banuieli de coruptie.
Acum fiecare caz in parte se poate discuta, fiecare om are calitatile si defectele sale, dar sa pui sub semnul coruptiei o intreaga institutie si sa jignesti o intreaga breasla doar pentru ca tu ai fost amendat.....mi se pare prea mult.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 09 Iun 2015, 17:05

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:au nu au voie ... uite ca au existat si cazuri in care au protestat la modul grotesc, vezi episodul "iesi afara javra ordinara"

In orice organizatie (ca e la stat sau la privat, ca e la banca sau la cooperativa agricola, etc) conteaza foarte mult "coeziunea" angajatilor .... un om (angajat) care nu beneficiaza de intelegerea colegilor nu are cum sa faca performanta .... acum noi stim ca acest termn este desuet in Politia Romana .... ba mai mult stim ca cei indepartati sunt cei care nu se aliniaza la modul producator e spaga.

Scuza-ma ca ti-o spun direct, dar ai aberat in ambele postari.
In primul rand cei care au strigat ”iesi afara javra ordinara” si au aruncat cu caschetele au fost cei de la politia locala. A nu se confunda cu politia nationala. Pe de alta parte, pentru mine, basescu chiar este o jigodie ordinara. De ce? Pentru ca mi-a scazut salariul cu 40% ca sa aibe Nuti din ce sa-si cumpere genti! D'aia!
In ce priveste cotele de combustibil....esti total pe dinafara. Cei care lucreaza cu foi de parcurs stiu de ce. Daca tu ai alocata cantitatea de 10 l de benzina si in tura ta ai mers 200 km. atunci ori meriti un brevet pentru o inventie ce a scazut semnificativ consumul, ori faci un raport in care spui de unde ai luat benzina si de ce . Apoi ti-o iei frumos sub coada ca nu ai voie sa faci asa ceva. Nu lucrez la rutiera si sunt slabe sanse sa ajung acolo, dar baietii aia ar putea da amenzi si lua spaga fara sa se deplaseze prea mult. Ba chiar mergand pe jos.
Dar sunt curios cum argumentezi ca "uscaturile nu sunt exceptia ci regula". Pana acum ai facut doar afirmatii si nu ai adus nici un argument. Astept argumentele. Si scuzele!

dragul meu .... am avut amabilitate sa-ti acord timp sa-ti revizuiesti postarea ... nu ma mira deloc ca a fost in zadar .... ai tupeu imens sa afirmi ca eu "aberez" in timp ce tu manaci rahat cu polonicu
- politia locala nu a avut nimic de-a face cu mitingul cu pricina, dumnealor (garcea locali) au de protestat la primarie nu la guvern (ca de
acolo au plecat stimabili politisti care nu au drept la greva in stilul galeriilor de fotbal sa-l huiduie pe Base); faptul ca dupa acele evenimente nimeni nu a fost condamnat este similar cu plantarea de panselute de catre mineri in ani 90, reprezinta lipsa patetica de reactie a statului in fata abuzurilor facute de categorii sociale autoconsiderate mai presus decat altele. orice alta categorie sociala (profesori, doctori, hipioti, hipsteri, etc ar fi facut asa ceva ar fi suferit consecinte .... stimabili garcea au fost tratati cu manusite.
- nu mira pe nimeni ca experienta ta profesionala de pana acum nu te-ai intalnic cu termeni gen "coeziunea angajatilor" dar asta e doar realitatea tea trista si tenebroasa .... in lumea normala (aia siguri pe propriile cunostinte si competente) asa ceva este prioritar.

Ne ajuti si pe noi te rog cu explicarea procedurii prin care colegi tai ar putea "amenda" ptr depasirea vitezii "mergand pe jos"? .... ar cara aparatul radar in rucsac si l-ar alimenta la acumulatorul telefonului mobil? ....

astepti scuze din partea mea? .... poate sa-mi cer scuze ca fac parte din aceeasi rasa cu tine ... de om cu caracter si mentalitate de amiba.

spui ca ti-au taiat din salariu .... te victimizezi aici in mod penibil de parca numai tu ai fi fost nedreptatit ... faptul ca acum leafa iti este achitata din imprumuturi care vor trebui sa fie achitate de catre generatiile urmatoare nu-ti spune nimic? .... consideri normal sa ne indatoram urmasii ca sa ai tu acum leafa "intregita"?

csaa scrie:Am Inteles acum ce ai vrut sa spui. Ma chinui cu semnele tale =, /, etc. Dar lasa ca ma prind eu :lol:
Garcea ma deranjeaza si pe mine. Crede-ma ca sunt unii in sistem despre care cred cu tarie ca sunt sursa bancurilor cu politisti. Citesc si asist la niste situatii de te crucesti, dar astia sunt putini. Am in subordine niste baieti carora le merge mintea extraordinar si sunt deasupra oricaror banuieli de coruptie.
Acum fiecare caz in parte se poate discuta, fiecare om are calitatile si defectele sale, dar sa pui sub semnul coruptiei o intreaga institutie si sa jignesti o intreaga breasla doar pentru ca tu ai fost amendat.....mi se pare prea mult.

hopa .... uite ca omul nu e chiar total in afara problemei .... deci e constient de existenta unor "garcea" in sistem .... si nu de azi de ieri .... si nici chestii total rarisime .... si totusi .... continua sa faca parte din sistem .... sa fie confundat cu cei de care se cruceste .... pai stimabile .... la ce bip te mai oparesti cand iti spune omul in fata ca esti incapabil de orice altceva decat sa te complaci in "cruceli"?

"institutia" este definita de oameni din ea .... Politia Romana are si accepta garcea .... pai atunci institutie = garcea si meritati orice scuipati primiti
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 10 Iun 2015, 12:56

ce ar trebui sa faca politisti .... este atat de simplu .... sa respecte legea si bunul simt PUNCT.

de ce (unii dintre ei) nu o fac? .... avem raspunsuri complexe .... ca nu-s in stare (bunul simt tine de educatie, iar la acest capitol lacunele sunt imense) ca sa castige, etc ...

sistemul actual are inca mult de-a face cu cel "trecut" si de accea sunt acceptati (ba chiar promovati) lepadaturile
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 11 Iun 2015, 15:59

csaa scrie: Pe de alta parte, pentru mine, basescu chiar este o jigodie ordinara. De ce? Pentru ca mi-a scazut salariul cu 40% ca sa aibe Nuti din ce sa-si cumpere genti! D'aia!

ce gandire de tip paleolitic timpuriu...
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde csaa » 11 Iun 2015, 21:10

Poate poti dumneata, care esti mai evoluat, sa-mi explici de ce mi-au (ne-au) scazut besescu si boc salariul, de ce in alte parti a crescut, de ce nu a fost acelasi sacrificiu in tot aparatul bugetar, de ce daca a fost facut acest sacrificiu rezultatele nu s-au vazut decat in conturile casei basescu.
Te rog stimabile!
csaa

Mesajde nicus » 23 Iun 2015, 22:34

Pai e simplu Cornelioane, tu ai vazut prin occident pe unde umbli ca toate parcarile au locuri pentru persoane cu dizabilitati.
Acestor persoane le va fi greu sa si identifice locurile special amenajate.

2. parcarea din cate cunosc este (si) pentru circulatia masinilor, deci copii nu au voie nici macar sa le traverseze d apai sa mai si stationeze.

3. daca era parcare de Bucuresti, adica un anume trotuar, acolo copii au voie sa deseneze dar numai sa aibe noroc in gasirea unui loc liber.

4. copii nu trebuie lasati neinsotiti, deci bine ca ai scapat neamendat :lol:

5. altul mai inspirat, poate iti va da si articolu' ;)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde iulians » 24 Iun 2015, 18:56

LEGE 61 /1991-pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice-
art. 2 pct.14-scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum şi dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunţurilor şi afişelor legal expuse în locuri anume destinate;
iulians

Mesajde iunicu » 25 Iun 2015, 12:30

Am un coleg care a fost apostrofat de comunitari findca nepotica lui mazgalea cu creta pe o aleie din parc in sectorul 4. Cat de retard poti fi sa urmaresti infractiuni la copii de 4 ani. Aloo, politia nu mai are alta treaba? Sa le dea frate cate un sac menajer si o matura ca sa se faca utili societatii.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde iulians » 26 Iun 2015, 13:15

Nu politistul <face> legi. El le aplica!
iulians

Mesajde Donbazil » 26 Iun 2015, 17:32

Sal'tare!
"In anumite cazuri, noi, "porcii" si jandarmii, sustinem tacit cauzele protestului. Da, avem unele idei comune cu ale voastre, pentru ca nici noua nu ne convin multe.".... :idea:

Nu-i de la mine....Am cules si io de pe net..... :idea: :!: :shock: :idea:

PĂREREA UNUI POLIȚIST DESPRE ”ABUZAȚI”

"Eu sunt politist, deci, cum ar spune unii, un porc (nu local, ci porc de ala cu pistol adevarat). Cunosc intamplarea cu impuscatul/neimpuscatul din media, fara detalii concrete care mi-ar permite sa-mi dau cu parerea. Asa ca voi vorbi la general, in ideea ca poate, unii dintre voi, sunt curiosi ce facem/simtim/gandim in astfel de momente… punct sus, punct jos, alineat si litera mare.

Observ ca, in ultima vreme, in special de cand a crescut accesul la internet, s-au format foarte multe grupuri, grupulete de protestatari. Nu conteaza daca scopul e unul foarte important, ideea e ca e frumos la proteste. Se mananca seminte, se bea bere, se discuta de fotbal, religie, politica, sex cu Bianca Dragusanu, puncte puncte. Protestul e momentul in care poti sa-ti versi nervii, in public, cu sansa de a scapa fara amenda, sau alte masuri. Pentru ca un politist, pardon, porc, sau jandarm nu va sti cine a strigat <<M_ _e garda!>> sau <<Ma-ta-i curva!>> sau…, intelegeti voi, pentru ca esti ascuns in grup, esti <<intangibil>>.

Cu cat esti mai agresiv, cu atat ceilalti de langa tine te percep ca pe un lider. Tu de fapt asta vrei. Sa iesi din anonimat, ca la tine in bloc esti o persoana oarecare, posibil criticata de vecini ca bei prea mult desi nu ai serviciu si stai ca un trantor, pe ajutor social.
Uneori, de plictiseala, satul de Capatos, Counter Strike si Dota, deschizi Facebook si citesti: <<Un caine aproape ca a omorat un copil… S-a hotarat eutanasierea cainilor fara stapan>>. Iti zici in sinea ta <<Ba, p_ _a mea, saracii caini, nu sunt ei de vina, ci autoritatile astea care nu fac nimic, pe care le platesc eu din ajutorul meu social>>. Bagi cateva beri sa-ti faci curaj, mai chemi cativa prieteni, la fel de milosi fata de cainii vagabonzi, iei o pancarta cu <<Stop Eutanasierii>> si alta cu <<M_ _e Steaua>>, apoi plecati la revolutie.

Acum nu conteaza ca se taie salarii, creste pretul la carburant, copiii din orfelinate mananca orez fiert cu sare, oameni fara adapost mor de frig, inghetati, iarna. Problema eutanasierii cainilor e una primordiala. La protest, fireste ca te doare sub buric de caini, tu ai mers acolo sa te certi cu jandarmii si cu pol... porcii, platiti din ajutorul tau social. Cauti sa-i iriti. Vrei atentie. Faci in asa fel incat sa ajungi <<victima>>. Pana la urma, ajungi. Momentul perfect in care scoti telefonul si filmezi. La spital, cu capul spart, te uiti peste filmare, bucuros ca ai material pentru Facebook. Realizezi ca ai sansa sa ajungi, pentru o perioada, o mica vedeta. Te-ai scos! Vecina ta de pe clasa a 8-a, parca incepe sa te placa. Alineat si litera mare.

In alta ordine de idei, in ceea ce ma priveste pe mine, ca politist, eu sunt trimis acolo sa asigur o desfasurare pasnica a protestului.
In anumite cazuri, noi, porcii si jandarmii, sustinem tacit cauzele protestului. Da, avem unele idei comune cu ale voastre, pentru ca nici noua nu ne convin multe. Eu, guitz guitz, ceafa lata si burta, abuzator, spagar si ciorditor de benzina, am OBLIGATIA sa apar Legea. Daca tu, in loc sa protestezi pentru cauza ce te intereseaza, incepi sa deviezi si devii agresiv, instigi la violente sau, dupa terminarea protestului organizat, deranjezi linistea cetatenilor prin scandari din peluza, eu trebuie sa restabilesc ordinea. Cum? Pai, in primul rand, trebuie sa stiu cine esti. Nu am inventat eu masura asta sau alte proceduri, ci asa se impune. Ma prezint. Nu, nu sunt obligat sa-ti prezint legitimatia, buletinul, ordinul de serviciu, numarul de telefon al sotiei, puncte puncte. Legitimatia trebuie aratata doar in cazul in care sunt civil. Eu iti solicit buletinul, iar tu esti obligat sa mi-l inmanezi sau, dupa caz, sa oferi date despre identitatea ta. Nu eu te oblig, ci Legea. Eu am <<puterea>> oferita de aceasta Lege.

In cazul in care consideri ca te abuzez, par spagar, betiv sau fur benzina, ai dreptul sa faci, ulterior, plangere impotriva mea. Dar la momentul respectiv faci ce spun eu, altfel, nu incalci mandria mea, ci incalci legea. Si daca incalci legea, iau masuri, adica: iti dau amenda, sau te incatusez, sau, daca ma lovesti, iti dau un pumn in bot, sau, daca mai ai si ceva arma, te impusc. Da, e legal. Ca daca nu ai vazut la TV astfel de cazuri, nu inseamna ca este ilegal. Repet, in cazul in care iau o masura gresita, cu siguranta am sa fiu sanctionat, cu sau fara plangerea ta. Cand spui <<imi stiu drepturile>>, asigura-te ca este chiar asa, caci e posibil sa actionezi in afara acestora, iar pe langa masurile ce se vor lua impotriva ta, te vei face si de c*cat ulterior!

Asigura-te ca iti cunosti si obligatiile! Refuzul de a te legitima, nu este un drept pe care-l ai, deci dovedesti ca nu-ti cunosti obligatiile. La fel si atunci cand imi soliciti sa ma legitimez, sau imi ceri ordin de serviciu ori cine stie ce alte tampenii pe care le-ai citit pe internet si ti le-ai atribuit ca si drepturi, fara insa a te documenta concret. Strigi ca nu este lege in tara ta, insa tu o incalci. Strigi ca e plin de gunoaie, insa tu arunci pe jos, strigi ca e coruptie, insa tu dai spaga, strigi ca nu ai bani, insa tu te multumesti cu ajutorul social, strigi ca nu e ca <<afara>>, insa tu te comporti intocmai ca cei pe care-i critici, strigi, strigi, strigi, atat faci.

Inainte sa ma faci porc, gandeste-te ca ai nevoie de mine. Ma chemi sa te salvez, chiar daca acum ma injuri, ma dispretuiesti si cauti sa te certi cu mine. Totusi, eu am sa vin si am sa-mi risc viata salvand-o pe a ta, a familiei sau a prietenilor tai. Nu pentru bani, ca nu sunt asa de multi, ci pentru satisfactia ca tu traiesti, datorita mie, noua, porcilor."
Donbazil

Mesajde teinegru64 » 26 Iun 2015, 21:31

Darie...stie ca porcii nu au fost chemati de el la Pungesti.Darie nu uita.Darie nu are nevoie de batista ...Postarile siropoase ii fac greata.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Donbazil » 28 Iun 2015, 21:33

Sal'tare!

Dar oare " Darie" stie ca acolo erau "in lupta" interesele strainilor?.....Oare uita ca atat rusii cat si americanii au interese MAJORE in domeniu iar noi pulimea suntem doar carne de tun?....Oare uita ca una ziceau autoritatile locale, alta justitia si alta facerau trupele de interventie DE LA JANDARMERIE!.... Care erau trimise direct de la Bucuresti de catre cei care trag sforile?.....Sa stea "Darie" de vorba cu oamenii onesti, neimplicati din sat si .....Mai vorbim.....
Sa mai citeasca "Darie" si altceva decat excrementu' zilei si sa se mai uite si la alte posturi tv in afara de labeunu......
Sal'tare! :idea:
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 02 Iul 2015, 09:50

csaa scrie:Poate poti dumneata, care esti mai evoluat, sa-mi explici de ce mi-au (ne-au) scazut besescu si boc salariul, de ce in alte parti a crescut, de ce nu a fost acelasi sacrificiu in tot aparatul bugetar, de ce daca a fost facut acest sacrificiu rezultatele nu s-au vazut decat in conturile casei basescu.
Te rog stimabile!

imi pare rau sa constat ca mesajul meu de raspuns a fost sters .... dar asa pe scurt .,... dupa mine rau a facut boc (si basescu) ca nu v-a taiat de tot lefurile .... bani dati politistilor sunt risipa curata
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 15 Iul 2015, 00:32

Sal'tare!

Politia Romana - www.politiaromana.ro a adăugat 2 fotografii noi — simţindu-se mândru(ă).
13 iulie la 17:35 · editat ·
Un poliţist român a obţinut 4 medalii la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor
În perioada 26 iunie – 7 iulie a.c., în Statele Unite ale Americii – Statul Virginia, s-au desfăşurat Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor – FAIRFAX 2015- ediţia a 16-a.
La startul competiţiei s-au aliniat 12.000 de sportivi din 65 de ţări, România fiind reprezentată şi de poliţistul Gheorghe Munteanu, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Poliţia Capitalei.
Poliţistul a participat la 4 probe de atletism, unde a obţinut tot atâtea medalii: aur la ştafeta de 4X100 de metri plat, argint la 5.000 de metri marş şi bronz la 1.500 de metri plat şi la ştafeta de 4X400 de metri plat.
Colegul nostru nu se află pentru prima oară pe podium, fiind cunoscut prin participările sale naţionale şi internaţionale la competiţiile de atletism.
La aproape 50 de ani, acesta demonstrează că deviza ”Citius, Altius, Fortius ” nu reprezintă doar cuvinte, ci un mod de viaţă.
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE