mircea.costache scrie:Buna seara !
Domnilor lasand la o parte gluma este JALE MARE ce si cum este politistul acum.Sunt n factori care contribuie la calitatea politistului, ultimul factor fiind banul.Totul pleaca de la sistemul de educatie pe primul loc secondat pe locul doi de calitatea de TOT CACATUL a sefilor din politie.Pregatire ZERO, doar diplome si combinati de n luate cate K.
Mi s-a facut sila sa mai comentez.
Domn Bazil ai cuvantul ca doar cunoastem ceva ceva oameni politisti de la sefi ,sefuleti,lingai,tradatori,sapatori,sforari,imbarligatori,sifonari,etc........s.a.m.d.
Dumnezeu cu mila !
mircea.costache scrie:Buna seara !
Domnilor lasand la o parte gluma este JALE MARE ce si cum este politistul acum.Sunt n factori care contribuie la calitatea politistului, ultimul factor fiind banul.Totul pleaca de la sistemul de educatie pe primul loc secondat pe locul doi de calitatea de TOT CACATUL a sefilor din politie.Pregatire ZERO, doar diplome si combinati de n luate cate K.
Domn Bazil ai cuvantul ca doar cunoastem ceva ceva oameni politisti de la sefi ,sefuleti,lingai,tradatori,sapatori,sforari,imbarligatori,sifonari,etc........s.a.m.d.
Dumnezeu cu mila !
Donbazil scrie: ... Eu am invatat meserie de la regretatul Col. Vasile Silviu. ...
cristian bh scrie:mircea.costache scrie:Buna seara !
Dumnezeu cu mila !
Banul,....e primul factor ....nu ultimul!![]()
In afara de cele enumerate ,,,,magistral,.....
ar mai fi in mod sigur inca o categorie,.....cea a taietorilor de frunza la ciini
da,....ai iesit cumva din sistem,,,?????
Cristian IONITA scrie:https://www.youtube.com/watch?v=1kUnslSTxHI
greu de tot sa fii politist ... toata ziua in misiune
dar de remarcat ... omu' legii nu sufera deloc de amezie ... stie ca a mai fost "interpelat" .... pacat ca nu a invatat nimic
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori