Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 15 Iul 2015, 22:26

Nea Vasile te respect pentru ca tooooot incerci sa arati ca in politie sunt oameni capabili. Din pacate aici iti raspund numai ......cei care au fost amendati de ”rutiera” si nu reusesc sa faca diferenta dintre jandarmi si politisti. Dar dumneata continui! Respect!
csaa

Mesajde Donbazil » 16 Iul 2015, 00:06

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

DRAMATIC - Poliţistul băimărean Cristian Mihalca rănit în explozia de la Buşag a decedat în Bucureşti
Categorie: Eveniment | Autor: Cătălin ŢINEGHE | (15 iulie 2015, 14:55)
DRAMATIC - Poliţistul băimărean Cristian Mihalca rănit în explozia de la Buşag a decedat în Bucureşti
Urmări tragice în cazul exploziei din 8 iulie de la Buşag. Poliţistul maramureşean de la Acţiuni Speciale, Cristian Mihalca, rănit grav în urma incidentului, s-a stins la Spitalul de Arşi din Capitală miercuri, 15 iulie.

Cristi, în vârstă de 27 ani, a fost unul din cei trei răniţi în urma deflagraţiei de săptămâna trecută. El a suferit răni pe 70% din suprafaţa corpului, motiv pentru care medicii au hotărât transferul său la o clinică de specialitate din Bucureşti cu o aeronavă SMURD chiar în noaptea de 8 spre 9 iulie. Medicii au făcut eforturile necesare pentru a-l ţine în viaţă, dar starea sa a rămas critică. Din nefericire, inima lui a încetat să mai bată miercuri, la orele amiezii. Trebuie spus faptul că tânărul poliţist a fost şi portar la FC Baia Mare, respectiv arbitru de fotbal. Vestea tristă a făcut înconjurul reţelelor de socializare, apropiaţi distribuind mesaje de condoleanţe.

- See more at: http://www.infomm.ro/ro/detalii/dramati ... 7JVpU.dpuf
Donbazil

Mesajde Donbazil » 16 Iul 2015, 00:09

:idea: :idea: :idea: :!: :!:

Agentul şef principal Remus Radu, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Braşov şi-a adjudecat ieri a doua victorie la a doua participare la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, desfășurate anul acesta la Fairfax, SUA.
OferteBeton.ro - site de reduceri
Braşoveanul a obţinut medalia de bronz la judo, la categoria -100 kg, secţiunea pe vârstă +40 de ani.

http://www.mytex.ro/component/content/a ... -foto.html
Donbazil

Mesajde proapis13 » 19 Iul 2015, 09:13

Cornele aici NU AI DREPTATE....sau poate esti prea carcotas...
Reciteste Juramantul Militar si mai vorbim....
indiferent de ce Arma este rostit contine aceleasi cuvinte...difera numele.. ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Cristian IONITA » 24 Iul 2015, 12:49

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 24 Iul 2015, 13:19

astia tot ptr "olimpiada" se pregatesc?
Fişiere ataşate
11745431_875069332572583_6169408947612950768_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde a_costy » 05 Aug 2015, 15:12

http://impactingorj.com/eveniment/accid ... ubita.html

Oare pe dumnealor ii meritam????
Intreb si eu, nu dau cu parul.
A nu se intelege ca vreau sa denigrez organul, dar nici nu este cazul sa ne convinga cineva ca in politie sunt numai oameni imaculati.
Si in politie sunt oameni ca in orice alta institutie sau companie, de stat sau privata, imaculati si mai putin imaculati.
a_costy

Mesajde mircea.costache » 05 Aug 2015, 22:48

Buna seara !

Domnilor lasand la o parte gluma este JALE MARE ce si cum este politistul acum.Sunt n factori care contribuie la calitatea politistului, ultimul factor fiind banul.Totul pleaca de la sistemul de educatie pe primul loc secondat pe locul doi de calitatea de TOT CACATUL a sefilor din politie.Pregatire ZERO, doar diplome si combinati de n luate cate K.
Mi s-a facut sila sa mai comentez.
Domn Bazil ai cuvantul ca doar cunoastem ceva ceva oameni politisti de la sefi ,sefuleti,lingai,tradatori,sapatori,sforari,imbarligatori,sifonari,etc........s.a.m.d.

Dumnezeu cu mila !
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Donbazil » 06 Aug 2015, 00:45

Sal'tare!

Nu prea e loc de multe povesti. Eu am invatat meserie de la regretatul Col. Vasile Silviu. Stiai cand e la serviciu.....Avea masina in parcare....Avea un Moskvich 412, venea primul dimineata si intra "in barlog" la subsolul I.P.J.Timis (laboratorul de criminalistica) si pleca ultrimul, seara pe la orele 19 - 20, asta cand nu era la vreo cercetare la fata locului, care stii cand o incepi, da' nu stii nici o data cand se termina....De la el am invatat foarte multe si asta m-a ajutat in cei aproape 30 de ani petrecuti in M.I.
Eu stiu ce si cum am procedat eu si nu ma intereseaza ce fac si cum procedeaza cei care astazi sunt in sistem. Ce aud nu-mi place, da' pe cine mai intereseaza parerea mea?...O data pe an cand avem adunarea generala a asociatiei pensionarilor mai vad interiorul sediului I.P.J. Timis.....Anul asta am constatat ca au disparut panourile cu fotografiile cadrelor care au iesit la pensie....Nici atata nu mai meritam....
Are dreptate un coleg: Noi suntem de vina ca am depus juramantul de mai multe ori...Chear daca si la aia si la aialalti am facut acelasi lucru: ne-am luptat cu infractorii. :cry: :cry: :cry:
Donbazil

Mesajde cristian bh » 06 Aug 2015, 10:03

mircea.costache scrie:Buna seara !

Domnilor lasand la o parte gluma este JALE MARE ce si cum este politistul acum.Sunt n factori care contribuie la calitatea politistului, ultimul factor fiind banul.Totul pleaca de la sistemul de educatie pe primul loc secondat pe locul doi de calitatea de TOT CACATUL a sefilor din politie.Pregatire ZERO, doar diplome si combinati de n luate cate K.
Domn Bazil ai cuvantul ca doar cunoastem ceva ceva oameni politisti de la sefi ,sefuleti,lingai,tradatori,sapatori,sforari,imbarligatori,sifonari,etc........s.a.m.d.

Dumnezeu cu mila !

Banul,....e primul factor ....nu ultimul! :shock:
In afara de cele enumerate ,,,,magistral,.....
ar mai fi in mod sigur inca o categorie,.....cea a taietorilor de frunza la ciini
da,....ai iesit cumva din sistem,,,?????
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Aurel1959 » 06 Aug 2015, 12:15

Dumnezeu cu mila !

Dupa parerea mea , un comentariu aproape de adevar.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Cristian IONITA » 06 Aug 2015, 15:01

Donbazil scrie: ... Eu am invatat meserie de la regretatul Col. Vasile Silviu. ...

adica ... ce inseamna mai precis "meserie"? .... sa dai cu bulanu' fara sa lasi urme sau cum?
Cristian IONITA

Mesajde akmm » 06 Aug 2015, 15:08

Vezi ca ii zice tonfa sau baston....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Cristian IONITA » 06 Aug 2015, 15:30

https://www.youtube.com/watch?v=1kUnslSTxHI

greu de tot sa fii politist ... toata ziua in misiune :)

dar de remarcat ... omu' legii nu sufera deloc de amezie ... stie ca a mai fost "interpelat" .... pacat ca nu a invatat nimic
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 07 Aug 2015, 00:02

cristian bh scrie:

Dumnezeu cu mila !

Banul,....e primul factor ....nu ultimul! :shock:
In afara de cele enumerate ,,,,magistral,.....
ar mai fi in mod sigur inca o categorie,.....cea a taietorilor de frunza la ciini
da,....ai iesit cumva din sistem,,,?????

Buna seara !

Ca mai intoate "breslele" si cea de politist are calitatile si meseriasi sai.Ca sunt facuti invizibili de sefi,impostori,etc este o poveste la care "neicusorule" stai pe dinafara ca inauntru este examen de admitere.
Ce spun eu tu n-ai cum modifica decat din pozitia de impostor. Daca crezi ca se merita scuze ai cuvantul.
Sti cumva daca am intrat in sistem si nu cunosc eu ??????. Serveste masa la bucatarie nu la WC.

Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac si mai grav ca nu stiu ce spun.
Ultima oară modificat de mircea.costache pe 07 Aug 2015, 00:09, modificat 1 dată în total.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 07 Aug 2015, 00:08

Cristian IONITA scrie:https://www.youtube.com/watch?v=1kUnslSTxHI

greu de tot sa fii politist ... toata ziua in misiune :)

dar de remarcat ... omu' legii nu sufera deloc de amezie ... stie ca a mai fost "interpelat" .... pacat ca nu a invatat nimic

Domnia TA cu respectul cuvenit in zilele de astazi a fi politist la adevarul suprem al breslei este aproape imposibil.Insa datorita unor meseriasi anonimi de cele mai mlte ori LINISTEA SI SIGURANTA PUBLICA nu se cangreneaza. In rest ATENTIE ! ce inseamna o societate ca cea romaneasca fara sistemul de ordine si siguranta publica - adica MAI.(POLITIE ,POLITIE DE FRONTIERA ,JANDARMERIE)

Toate cele bune
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE