suparat la greu ca nu vin avansarile conform cu cantitatea de frunza taiata cu sudoare,
pe deasupra si amendat de colegii dornici de-o ciosvarta mai durdulie....
nu fi suparat colegu,.....sistemu invinge totdauna!!!
hai fc bihor!
cristian bh scrie:Din cate reusesc sa inteleg(cu greu),matale esti un fel de Che Ghevara,al sistemului militienesc or politienesc,
suparat la greu ca nu vin avansarile conform cu cantitatea de frunza taiata cu sudoare,
pe deasupra si amendat de colegii dornici de-o ciosvarta mai durdulie....
nu fi suparat colegu,.....sistemu invinge totdauna!!!
hai fc bihor!
mircea.costache scrie:
nenea de la fc bihor.
Tu sevesti masa doar de la wc???.
Pofta buna !
In rest, campul ti-e la dispozitie sa-l bati cat doresti.
succesurii
cristian bh scrie:mircea.costache scrie:
nenea de la fc bihor.
Tu sevesti masa doar de la wc???.
Pofta buna !
In rest, campul ti-e la dispozitie sa-l bati cat doresti.
succesurii
Hai sa-ti povestesc o faza,......la care tare ee,,,,mi-era dor de dinamo,pt prima oara,si sper ultima in viata mea!
acu nu demult,inainte de pastele catolic!
Am plecat cu un var d-al meu dupa niste utilaje,la st tropez,....in franta,(poate ai vazut jandarmul si jandarmeritele,.....cu louis de founes)iar drumurile printre coline si padurici erau acolo,ramase pe loc,incremenite,doar rotundele si drumurile modernizate schimbau oarecum peisajul!
Venind spre casa ,mereu amintindu-ne de maicuta ce facea raliuri intr-o roata,de barajele facute in intersectii de fantastica ,gendarmerie![]()
Masina lu varu,...un Iveco inchis ,de 7,5 t,......dar care la inmatricularea in romania l-a detarat la 3,5 t.
cum veneam noi asa agale,ca totul a fost ok,ajunseram si in zona bavariei,aproape de munchen,.....si un echipaj era tras in afara autostrazii,, cand am trecut pe langa el ,am tresarit un pic ca dintr-un vis ,frumos,.....la care varu uitandu-se in oglinda zice,.....astia vin in spatele nostru,,,,,incet ca noi!![]()
am venit vreo 15 km,....ei na zicem,....doar patruleaza,....ce-or face altceva,...dupa care zice varu,...na ca ne depasesc,s-or fi plictisit sa stea in spatele nostru,....ei ne depasesc si intra in fata noastra ,,,,mai merg asa tot mai incet vreo 2 km,,,,,dupa care se aprinde cu rosu ,aia de pe masina,,bitte folgen,bitte folgen,si ies de pe autostrada,....noi dupa ei,...ne duce pana intr-o incinta si vine la noi,....unu cu una,....si deschide usile din spate se uita,....vede fierataniile alea,...le arat doua hartii scrise de frantuji,cum ca ei ne-au vandut celea,...se uita ei unu la altul, si razand ne zice si face semn sa urcam in masina si sa tragem colo unde ne arata,si incotro s-a indreptat colega lui!
zic lu varu,.....asta ne urca pe cantar!!!da pe dracu zice el!
bun,....face semn,....jos,..ne uitam,...4700 kg,...cu noi cu tot,....apoi zice ,,,ce stiti vorbi,....pai zic ,.fronse,.... el nain,...little english?,...ok!
zice,....veniti dupa noi pana la sectia de politie,acolo va opriti,....si veti pleca cand descarcati masina pana la 3500 kg!
varu pe drum spre ei,sofer de director fiind de ani buni si obisnuit la greu cu sistemuzice ,,,da nu ne-om putea intelege cu ei???...da zi-le ,ceva,doara,doara ,ca trebuie sa facem ceva!!!
ma uit la el, si zic,.....astia-s nemti,....crezi ca merge ca la noi?
no pune-te costache in locul aluia si zi-mi ce ai fi facut tu!
ca urmarea t-o zic apoi!
tuturicius scrie:Cand mai mergeti asa prin Germania apasati binisor pe acceleratie, inclusiv la deal. Tocmai de aia v-au oprit pentru ca mergeati incet. Cu asta se ocupa, printre altele. Vaneaza masini care maerg incet sau urca greu dealurile, e foarte probabil sa fie supraincarcate.
cornelioandanciu scrie:Pai ce ati cautat voi prin Germania, venind in Romania de la Saint Tropez ? Trebuia sa veniti prin Italia , Slovenia, Ungaria, apoi Romania.
mircea.costache scrie:
Salutari.
Pai frate te comporti ca romanul si vrei golaneala de la neamt.
Da-mi un exemolu de cetatean neamt care a facut ca voi..
cornelioandanciu scrie:Intrebare : Este legal cum a procedat acel politist , facandu-mi semn sa circul cu viteza mai mare in localitate cand eu deja circulam cu 50 km \ora, cat era maxim prevazut de lege in acel loc ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori