Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde cristian bh » 07 Aug 2015, 00:30

Din cate reusesc sa inteleg(cu greu),matale esti un fel de Che Ghevara,al sistemului militienesc or politienesc,
suparat la greu ca nu vin avansarile conform cu cantitatea de frunza taiata cu sudoare,
pe deasupra si amendat de colegii dornici de-o ciosvarta mai durdulie....
nu fi suparat colegu,.....sistemu invinge totdauna!!!
hai fc bihor! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea.costache » 07 Aug 2015, 00:42

cristian bh scrie:Din cate reusesc sa inteleg(cu greu),matale esti un fel de Che Ghevara,al sistemului militienesc or politienesc,
suparat la greu ca nu vin avansarile conform cu cantitatea de frunza taiata cu sudoare,
pe deasupra si amendat de colegii dornici de-o ciosvarta mai durdulie....
nu fi suparat colegu,.....sistemu invinge totdauna!!!
hai fc bihor! :lol:

nenea de la fc bihor.
Tu sevesti masa doar de la wc???.

Pofta buna !

In rest, campul ti-e la dispozitie sa-l bati cat doresti.

succesurii
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 07 Aug 2015, 10:40

mircea.costache scrie:
nenea de la fc bihor.

Pofta buna !

succesurii

Hai sa-ti povestesc o faza,......la care tare ee,,,,mi-era dor de dinamo, :lol: pt prima oara,si sper ultima in viata mea!
acu nu demult,inainte de pastele catolic!
Am plecat cu un var d-al meu dupa niste utilaje,la st tropez,....in franta,(poate ai vazut jandarmul si jandarmeritele,.....cu louis de founes)iar drumurile printre coline si padurici erau acolo,ramase pe loc,incremenite,doar rotundele si drumurile modernizate schimbau oarecum peisajul!
Venind spre casa ,mereu amintindu-ne de maicuta ce facea raliuri intr-o roata,de barajele facute in intersectii de fantastica ,gendarmerie :lol:
Masina lu varu,...un Iveco inchis ,de 7,5 t,......dar care la inmatricularea in romania l-a detarat la 3,5 t.
cum veneam noi asa agale,ca totul a fost ok,ajunseram si in zona bavariei,aproape de munchen,.....si un echipaj era tras in afara autostrazii,, cand am trecut pe langa el ,am tresarit un pic ca dintr-un vis ,frumos,.....la care varu uitandu-se in oglinda zice,.....astia vin in spatele nostru,,,,,incet ca noi! :oops:
am venit vreo 15 km,....ei na zicem,....doar patruleaza,....ce-or face altceva,...dupa care zice varu,...na ca ne depasesc,s-or fi plictisit sa stea in spatele nostru,....ei ne depasesc si intra in fata noastra ,,,,mai merg asa tot mai incet vreo 2 km,,,,,dupa care se aprinde cu rosu ,aia de pe masina,,bitte folgen,bitte folgen,si ies de pe autostrada,....noi dupa ei,...ne duce pana intr-o incinta si vine la noi,....unu cu una,....si deschide usile din spate se uita,....vede fierataniile alea,...le arat doua hartii scrise de frantuji,cum ca ei ne-au vandut celea,...se uita ei unu la altul, si razand ne zice si face semn sa urcam in masina si sa tragem colo unde ne arata,si incotro s-a indreptat colega lui!
zic lu varu,.....asta ne urca pe cantar!!!da pe dracu zice el!
bun,....face semn,....jos,..ne uitam,...4700 kg,...cu noi cu tot,....apoi zice ,,,ce stiti vorbi,....pai zic ,.fronse,.... el nain,...little english?,...ok!
zice,....veniti dupa noi pana la sectia de politie,acolo va opriti,....si veti pleca cand descarcati masina pana la 3500 kg!
varu pe drum spre ei,sofer de director fiind de ani buni si obisnuit la greu cu sistemu :P zice ,,,da nu ne-om putea intelege cu ei???...da zi-le ,ceva,doara,doara ,ca trebuie sa facem ceva!!!
ma uit la el, si zic,.....astia-s nemti,....crezi ca merge ca la noi?
no pune-te costache in locul aluia si zi-mi ce ai fi facut tu!
ca urmarea t-o zic apoi!
cristian bh

Mesajde tuturicius » 07 Aug 2015, 11:21

Cand mai mergeti asa prin Germania apasati binisor pe acceleratie, inclusiv la deal. Tocmai de aia v-au oprit pentru ca mergeati incet. Cu asta se ocupa, printre altele. Vaneaza masini care maerg incet sau urca greu dealurile, e foarte probabil sa fie supraincarcate.
tuturicius

Mesajde tuturicius » 07 Aug 2015, 11:25

Mersul incet le declanseaza reflexul de cantarire :lol:
tuturicius

Mesajde mircea.costache » 07 Aug 2015, 13:00

cristian bh scrie:
mircea.costache scrie:
nenea de la fc bihor.

Pofta buna !

succesurii

Hai sa-ti povestesc o faza,......la care tare ee,,,,mi-era dor de dinamo, :lol: pt prima oara,si sper ultima in viata mea!
acu nu demult,inainte de pastele catolic!
Am plecat cu un var d-al meu dupa niste utilaje,la st tropez,....in franta,(poate ai vazut jandarmul si jandarmeritele,.....cu louis de founes)iar drumurile printre coline si padurici erau acolo,ramase pe loc,incremenite,doar rotundele si drumurile modernizate schimbau oarecum peisajul!
Venind spre casa ,mereu amintindu-ne de maicuta ce facea raliuri intr-o roata,de barajele facute in intersectii de fantastica ,gendarmerie :lol:
Masina lu varu,...un Iveco inchis ,de 7,5 t,......dar care la inmatricularea in romania l-a detarat la 3,5 t.
cum veneam noi asa agale,ca totul a fost ok,ajunseram si in zona bavariei,aproape de munchen,.....si un echipaj era tras in afara autostrazii,, cand am trecut pe langa el ,am tresarit un pic ca dintr-un vis ,frumos,.....la care varu uitandu-se in oglinda zice,.....astia vin in spatele nostru,,,,,incet ca noi! :oops:
am venit vreo 15 km,....ei na zicem,....doar patruleaza,....ce-or face altceva,...dupa care zice varu,...na ca ne depasesc,s-or fi plictisit sa stea in spatele nostru,....ei ne depasesc si intra in fata noastra ,,,,mai merg asa tot mai incet vreo 2 km,,,,,dupa care se aprinde cu rosu ,aia de pe masina,,bitte folgen,bitte folgen,si ies de pe autostrada,....noi dupa ei,...ne duce pana intr-o incinta si vine la noi,....unu cu una,....si deschide usile din spate se uita,....vede fierataniile alea,...le arat doua hartii scrise de frantuji,cum ca ei ne-au vandut celea,...se uita ei unu la altul, si razand ne zice si face semn sa urcam in masina si sa tragem colo unde ne arata,si incotro s-a indreptat colega lui!
zic lu varu,.....asta ne urca pe cantar!!!da pe dracu zice el!
bun,....face semn,....jos,..ne uitam,...4700 kg,...cu noi cu tot,....apoi zice ,,,ce stiti vorbi,....pai zic ,.fronse,.... el nain,...little english?,...ok!
zice,....veniti dupa noi pana la sectia de politie,acolo va opriti,....si veti pleca cand descarcati masina pana la 3500 kg!
varu pe drum spre ei,sofer de director fiind de ani buni si obisnuit la greu cu sistemu :P zice ,,,da nu ne-om putea intelege cu ei???...da zi-le ,ceva,doara,doara ,ca trebuie sa facem ceva!!!
ma uit la el, si zic,.....astia-s nemti,....crezi ca merge ca la noi?
no pune-te costache in locul aluia si zi-mi ce ai fi facut tu!
ca urmarea t-o zic apoi!

Salutari.
Pai frate te comporti ca romanul si vrei golaneala de la neamt. Politia Romana se comporta cum ii cere unu ca tine si in Germania. Da-mi un exemolu de cetatean neamt care a facut ca voi. Auzi colegul se falea cu nu stiu ce director.Ce mai conta ca plecase fara si asa putina educatie cetateneasca(civica) din Romania.Probabil sa aibe loc hapsaneala.
Tupeu pe tine sa povestesti prostia.

Cu bine.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 07 Aug 2015, 14:01

tuturicius scrie:Cand mai mergeti asa prin Germania apasati binisor pe acceleratie, inclusiv la deal. Tocmai de aia v-au oprit pentru ca mergeati incet. Cu asta se ocupa, printre altele. Vaneaza masini care maerg incet sau urca greu dealurile, e foarte probabil sa fie supraincarcate.

era prima oara pt varu,,,,,ca nu mai iesise!
eu ,doar cu mcv,ul!
am si cu asta alta poveste,....dar cu politia austriaca! :lol:
acu iveco asta de felul lui ,nu merge mai mult de 90,suta!
camionul gol era 3000 kile,..... cu noi in cabina si rezervorul plin,mai pui in el doua genti bune si gata!
utilajele erau cumparate din toamna,.....toate cantareau doar o tona jumate,....pai inauntru are 4,3 m lungime,.....eu unul nici nu am discutat cu el de ce scrie in actele masinii,....de altfel si politistul neamt a zis ca,asta scrie,,,,asta pui,....nu e treaba lui ce si cum.
fiind cu punte dubla,....deci practic daca nu era detarat in acte,....nu ar fi fost vorba de supraincarcare,...,
ca pana la 7,5t ar mai fi fost de pus destul de mult!
cristian bh

Mesajde cristian bh » 07 Aug 2015, 14:45

cornelioandanciu scrie:Pai ce ati cautat voi prin Germania, venind in Romania de la Saint Tropez ? Trebuia sa veniti prin Italia , Slovenia, Ungaria, apoi Romania.

Deci,....am o sora ce locuieste la Laussane,.....elvetia,....am facut ruta pe acolo sa ne odihnim atat la plecarea pana pe coasta de azur,...erau totusi 650 km, si am zis ca hai sane intoarcem tot prin prin elvetia,...de altfel lasasem bagajele ....stii cum e,...cand cunosti bine traseul,zici c-ar fi mai indicat,,....mai un shoping,.la branzeturile ,ciocolata si cafeaua de acolo!
Astea trei,....nu pot fi egalate nici pe departe de astealalte tari!
Ei,....pana la urma tot teapa am luat ,ca fiind in vinerea dinainte de pasti,......elvetienii astia ai dreaku,..nu lucrau nici unu, ce sa gasesti vreun magazin deschis,....pe autostrada ceva ,dar nu gasesti ce vrei plus niste preturi de te doare mintea!..cum am trecut la austrieci,...aia ca furnicile,,,,toate deschise,....
La plecarea in franta am facut un traseu,....pe deuri,(drumuri ca la noi doar fara carpituri si gropi ,semnalizate impecabil)ca la ei e bariera cu taxa,pe autoruta plecand de dimineata,aveam timp sa ajungem linistiti pana seara,era rezervata camera,si a doua zi incarcare rapida si inapoi,
bai nene,....si cand am ajuns in Provence,...pe dealurile alea nesfarsite,....urca si coboara,.urca si coboara,,.trecut prin satele alea vechi,....cu stradute de abia trecea camionul,,..de zicea varu,,,,,,da noi bine mergem?????
la intoarcerea din st tropez,....am refacut traseul si am ocolit zona aia cu muntisori si dealuri,....dar la vreo 200 km,de Geneva,unde-i vama,....varu zice ca s-a saturat de condus asa si ca ar fi bine sa intram pe autostrada!
cat o putea fi????
zic,,,nu stiu dar ,,,,e scump!!!
zice el ,,,,cat o fi o fi,....da nu poate fi asa scump!
intram,.....si la iesire,.....bariera in fata ,bariera sus,la 2 m,....hopa ca iveco nu intra pe dedesupt,....
trage pe la camioane,,,,si cand baga beletu,...... :shock: :shock: ,79 euroi!!
asta e,....daca vrei sa treci bagi banu,,,,ca inapoi tot nu poti da!
deci,....ce-mi era oleaca frica era cand intri in Geneva.....e vama elvetiana,,....si aia opresc si controleaza tot,.....s-au uitat,....au citit fituicile,.......ma intreaba ,.....cate kile au ,....zic ,..cam o tona,....da din umeri,.. zic,..ne oprim la noapte aici si maine vom pleca spre romania,....da vignetta aveti zice???avem,,,,,se uita pe parbriz,,,,ok,....gata!!
cristian bh

Mesajde tuturicius » 07 Aug 2015, 15:15

Noa si in Germania ce ati facut cu supratonajul?
Nu ai ce cauta in Germania cu masina care nu fuge. Iti spun din experienta pt. ca fac transporturi cu 3 jumate si in Germania ii scot intr-o veselie prin parcari la cantarit. Daca mai mergeti in Franta va intoarceti prin Italia. Macaronarii nu sunt agitati deloc. Au autostrazi foarte scumpe, pe langa autostrada e cam greu pt. ca au mania giratoriilor, dar ai mult mai multe sanse sa ajungi acasa fara amenda.
tuturicius

Mesajde cristian bh » 07 Aug 2015, 23:19

asa,...ca ramasei dator lui costache din sistem,, :P
ajunsi la sectie,...trasa asa in afara localitatii,doar ceva peco,alte firme mici,...ne arata parcarea rezervata pt ei,...si cand ne-am dat jos ...langa noi era parcat un tir cu nr de italia din care coboara un baiat,,.care ne intreaba,...pe romaneste binenteles,. :D ..care-i treaba cu noi,...si apoi incepe a discuta in germana cu politistul,...il cheama si pe varu cu actele in sectie , merge si el ca na puteau discuta altfel,...dupa vreo 20 min iese varu si zice ,,,260 euro(amenda,ca poate crede costache ca spagha) ,,asta pe loc,....si sa descarcam asa cum a spus prima oara!fara alte discutii sau variante!
dau banu,...intra,plateste,...ies amandoi,...si ne zice (ALIN BALCAN,,,,din iasi)ca el se intoarce in italia langa Udine,,unde locuieste cu familia..ca e gol ca putem pune din marfa la el pana iesim de acolo,...da el trebuie sa astepte pana a doua zi sambata dimineata ca e inchis drumul din cauza pastelui!
el a fost oprit din cauza ca depasise cu 9 minute,ora inchiderii traficului pe germania,,,el mai avand 30 km sa intre in austria,,pe la Bregenz!
avand transpalet la noi,,,am pus in tir aproape tot,..ramanand in iveco doar un sasiu al unei prese hidraulice,.ce avea 3 m per 1,4,...a venit politaiul ,si s-a uitat in duba,,..a apasat cu piciorul pe sasiu de vreo doua trei ori ,a vazut ca balanseaza si ne-a dat actele!
am mers cu el pana la el in italia refuzand sa mai trec odata prin germania pt ca daca descarcam inapoi la insbruck la reintoarcere eram obligati sa mai trecem inca o data prin germania pe la rosenhaim,si m,am gandit ca fiind trecuti cu faptele la ei in condica,...cine stie ce ne,ar fi facut de ne mai opreau inca o data cu aceiasi chestie!
Am reincarcat in italia,....dupa o traversare fabuloasa a alpilor,,,.via austria ,,ungaria toata noaptea si duminica pe la ora 10 dimineata,,,m-a trezit varu ca dormeam!
ajunsesem in vama bors,sa scot buletinul,...politistul de frontiera vazand chestiile cu reclama de pe duba,intreba,,,cat e setu de terasa ,da filigoria cat e,....da-ne nr de tel. :D
si atunci am zis,,,,prima oara,,
doamne,,doamne,... cat iubesc io tara asta,...si sistemu,,,
cristian bh

Mesajde cristian bh » 08 Aug 2015, 00:06

mircea.costache scrie:

Salutari.
Pai frate te comporti ca romanul si vrei golaneala de la neamt.
Da-mi un exemolu de cetatean neamt care a facut ca voi..

ai auzit si tu de unu,...
daduse examen de admitere,....si-l luase ,,,de pilot!
numa ca l-a parasit iubita! :oops:
iar el,.... saracu,,, zbura .... deasupra alpilor,,, :twisted:
cristian bh

Mesajde a_costy » 13 Aug 2015, 17:53

a_costy

Mesajde teinegru64 » 15 Aug 2015, 18:18

http://www.clujust.ro/razie-a-politiei- ... -ciuperci/
Mmm'da.Un mod legal ...de a mai fura cativa alegatori ai PSD. :lol: :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde proapis13 » 17 Aug 2015, 08:58

cornelioandanciu scrie:Intrebare : Este legal cum a procedat acel politist , facandu-mi semn sa circul cu viteza mai mare in localitate cand eu deja circulam cu 50 km \ora, cat era maxim prevazut de lege in acel loc ?

DA....Conf Codului rutier prima data se respecta indicatiile politistului rutier si apoi mijloacele de semnalizare luminoase si panourile de avertizare,marcajele rutiere,erc...in cazul de fata cand respecti indicatiile politistului poti depasi viteza legala ...dupa portiunea unde s-a descongestionat traficul trebuie sa ai grija sa nu depasesti viteza legala pe acea portiune de drum cu mai mult de 1o km/h...deci ...!!!!...
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde tuturicius » 17 Aug 2015, 09:23

Adica pana in 10 km/h poti depasi viteza legala?
tuturicius

Mesajde tuturicius » 17 Aug 2015, 10:28

E .... acuma nu trebuie exagerat. Nu au nici ei radar in privire. De multe ori fac acest semn mai mult ca sa nu micsorezi viteza, multi soferi incetinesc cand vad agentul. Pana unde? Pana treci de el si mai departe mergi cu viteza maxima legala urmatoarea portiune de drum.
tuturicius

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE