Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde gabi bee » 04 Feb 2012, 21:56

bunka , eu zic ca nu se merita sa te superi pentru politica , pentru ca in felul asta intotdeauna jumatatea care este impotriva puterii va fi incruntata si suparata ! cand se schimba puterea suparatii devin veseli iar ceilalti se intristeaza si asta nu e ceva normal !cel mai bine e sa fim prieteni si sa votam cum credem fiecare si apoi sa fim prieteni din nou, ca politica e curva si azi e cu noi, maine nu mai e cu noi si noi ne alegem cu nervii si cu perii albi ! sa ne traiasca albinele si sa fim sanatosi ! ;)
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde BUNKA » 04 Feb 2012, 22:05

Asta e foarte bine, puterea trebuie tinutra sub un oki critic indiferent care e ea, pozitia ta in cazul asta e cea mai sanatoasa, sa nu crezi ca n-as iesi in strada daca USL si-ar asuma raspunderea sa zicem pe niste tampenii...that`s the spirit!! ;)
Crezi ca Badea ar fi indulgent?? O sa traim si o sa vedem, am asa un feeling ca va critica puterea la fel de dur indiferent care e ea daca este lasat, daca nu cred ca v-a pleca.
Hai ca nu mai scriu pe bune, mi-am spus parerea si acum doi ani jumate, si acum, toata lumea o stie, nu m-am sucit si nu ma sucesc..o sa raman acelasi "PSDist sau PNList sau PCist sau USList care asteapta venirea asazisei ciume rosii"...adica a "comunismului" :lol: :lol: :lol:
Oricum sa se stie mai scriu odata ai urasc pe tupeistii si jegosii si incultii de la PDL in asa hal incat sper sa plece sa nu-i mai vad asa des la TV si despre mine ..i-as alinia si as da cu tunul in ei !!
Salut baieti!!
BUNKA

Mesajde paul » 04 Feb 2012, 22:11

Colegule Bunka ... TOTDEAUNA I-AM REGRETAT PE CEI ... DINAINTE !!!
Noi moldovenii avem o vorba ... MERGEM INAINTE ...
... Ca inainte era... mai bine!!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapi » 04 Feb 2012, 22:33

Poate tie Proapi ... am trait acele timpuri ! Atunci ... m-am format ! DA ... VREAU EXEMPLE !!![/quote]

Am asteptat sa spui asta....opozitie continua......am inteles acum de ce vrei exemple.
Pana sa intri in opozitie, acum 22 de ani, sa stii ca erau romani care aveau ingradit accesul la invatatura specifica, premergatoare unor "meserii" din : diplomatie, armata, serviciile de securitate, drept cu tot ce insemna atunci, etc.
Sau poate ii credeai asa de prosti incat sa lase interiorul necontrolat, nu au scapat de ceea ce le-au fost frica, pana la urma tot de aici au avut sfarsitul.
Cine nu cunoaste trecutul, nu stie prezentul, restul sunt vorbe.
proapi

Mesajde BUNKA » 04 Feb 2012, 23:23

gabi bee scrie:bunka , eu zic ca nu se merita sa te superi pentru politica , pentru ca in felul asta intotdeauna jumatatea care este impotriva puterii va fi incruntata si suparata ! cand se schimba puterea suparatii devin veseli iar ceilalti se intristeaza si asta nu e ceva normal !cel mai bine e sa fim prieteni si sa votam cum credem fiecare si apoi sa fim prieteni din nou, ca politica e curva si azi e cu noi, maine nu mai e cu noi si noi ne alegem cu nervii si cu perii albi ! sa ne traiasca albinele si sa fim sanatosi ! ;)

Mai, eu nu ma supar, n-ai inteles...eu pur si simplu II URASC FOARTE TARE!! Nu mai pot ..cu tupeul, cu diversiunea, cu manipularea si distorsionarea realitatii, nu mai pot cu indiferenta si trufia, si cu AERUL LOR DE SUPERIORITATE!!
Despre mine poate sa stea PDL inca 20 de ani la putere, o sa-i urasc la fel de mult, singurul lucru care m-ar face fericit ar fi sa nu-i mai vad si sa-i stiu plecati pe Coasta de Azur cu banii nostri, dar sa fiu sigur ca nu se mai intorc NICIODATA, sa nu mai vad nici o Placinta sau pe fisu` pisorcosu ala cu muie de EMO care se pisa pe cruci sau restu` de inculti gen Igas, sau infatuati trufasi gen Videanu, sau curve de lux gen Udrea cu figurile ei de mare pi-da, o adevarata Elena Ceausescu a zilelor noastre care ar fi in stare sa faca din Bucuresti o statiune balneara dupa cum frumos debita aberatii intr-un discurs superinteligent al ei...
As vrea sa o vad totusi in continuare pe EBA intr-o emisiune in care sa o puna cineva sa dezlege cuvinte incrucisate si sa citeasca texte grele pentru ea...as vrea sa mai aud asa de FUN ..."pot sa fie oameni care nu vor sa VORBESC cu tine "poti sa ai si esecuri si SUCCESURI"
http://www.youtube.com/watch?v=sVnPcyNE ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=mhU3rJvn ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=BjhfEFuN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YNrwkmmD ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=-7j5-8C6 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1alL4SCU ... re=related
BUNKA

Mesajde BUNKA » 05 Feb 2012, 00:40

Ce le dorim noi..http://www.youtube.com/watch?v=0Md_4CqD ... re=related
Asta-i de la DOC si nu numai ..pentru ei politicienii
BUNKA

Mesajde ioanpuiu » 05 Feb 2012, 01:52

După atîta muzică, un mesaj serios

„Salutări poporului român! Suntem Anonymous.

V-aţi alăturat, într-un final, luptei globale pentru o viaţă mai bună. După 22 de ani de furt, de minciună şi de manipulare, perpetuate de guverne şi de corporaţiile....(continuarea aici)

P.S.
ulterior postării, am găsit păreri cum că ar fi o făcătură, o manipulare.

p.s.1 chiar este !!! m-am pripit. nu mai şterg.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde pin » 05 Feb 2012, 11:15

Bunka,

Da-ti jos ochelarii de cal si incearca sa privesti obiectiv. Exemple negative gasesti in toate partidele. Copii ******* sunt in ambele parti ale spectrului politic. Aminteste-ti ca pe vremea lui Nastase era cenzura politica in presa. Nu erau aia mai buni ci era presa cu lesa pusa.

Despre Badea am rezeve seriose ca va deveni obiectiv dupa ce ajunge la putere USL. A fost intotdeauana o carpa la piciorele lui Voiculescu si asa va ramane. Poate doar sa-i fenteze Basescu si sa le impuna sa faca guvernul fara PC. Sa vezi atunci circ.

Nu stiu unde vezi tu numai PDL-isti la TV ca la posturile la care te uiti tu nu prea sunt primiti. Fa si tu ca mine ca sa nu-i mai vezi. Stai pe forum si uita-te la filme. In felul asta manipularea e minima.
pin

Mesajde BUNKA » 05 Feb 2012, 16:43

pin scrie:Bunka,

Da-ti jos ochelarii de cal si incearca sa privesti obiectiv. Exemple negative gasesti in toate partidele. Copii ******* sunt in ambele parti ale spectrului politic. Aminteste-ti ca pe vremea lui Nastase era cenzura politica in presa. Nu erau aia mai buni ci era presa cu lesa pusa.

Despre Badea am rezeve seriose ca va deveni obiectiv dupa ce ajunge la putere USL. A fost intotdeauana o carpa la piciorele lui Voiculescu si asa va ramane. Poate doar sa-i fenteze Basescu si sa le impuna sa faca guvernul fara PC. Sa vezi atunci circ.

Nu stiu unde vezi tu numai PDL-isti la TV ca la posturile la care te uiti tu nu prea sunt primiti. Fa si tu ca mine ca sa nu-i mai vezi. Stai pe forum si uita-te la filme. In felul asta manipularea e minima.

Ma baiatule, eu nu te-am jignit la modul personal cum o faci tu acum, daca e cazul pot s-o fac dar n-o sa ma cobor la nivelul tau, ai inteles???
Mai PIN-ule, la posturile la care ma uit eu sunt invitati sistematic reprezentantii puterii si li se da telefon mereu sa intre in direct, si baietii refuza, pt ca ei nu raspund decat la intrebari la care au raspunsurile pregatite, ei nu merg la emisiuni unde pot sa li se puna intrebari incomode...ai vazut sau nu reactia lui Boc la intrebarile concrete ale lui Ciutacu??? ...despre ce vorbim!??...nu stiu care are ochelari de cal dintre noi doi, poate eu sunt ala dar tu esti orb de-a dreptul.
Am inteles mai , gata...tie-ti plac politicienii care intreaba de prezentatorii emisiunii si de staful lor cum e mai bine sa stea cu mainile cum facea EBA :lol:, "vai, da ce intrebari imi puneti...adica, n-o sa am probleme nu??/ Nu domnisoara, facem in asa fel sa fie bine!" :lol: :lol: :lol:
Astia-s oamenii pe care ii admiri tu...dai inainte, mie mi-ai facut o impresie...
Tu cred ca te uiti la desene animate ca vad ca nu vrei sa intelegi ca astia sunt niste analfabeti tupeisti cu copchii la fel de analfabeti...vad ca esti foarte hotarat sa ai aperi, n-ai decat dar vezi ca sari calul cu vocabularul si ma superi!!
HAI PA, chiar n-am chef sa mai schimb pareri cu unul ca tine, ok ??!!
TALK TO THE HAND! :shock:
BUNKA

Mesajde BUNKA » 05 Feb 2012, 17:03

Pe cine sa mai fenteze Basescu mai...PIN-ule, tu chiar nu intelegi in ce situatie e acum Basescu si PDL, tu nu vezi ca este izolat politic FOREVER :lol: :lol: :lol: ma faci sa rad copios cu ideile astea, in afara de oportunistii de la UDMR care s-ar alia cu oricine oricand ca sa fie in parlament si la putere si de tradatorii de la UNPR nu mai exista nici un alt partid cu care PDL sa mai poata face ceva...oricine ar incerca asa ceva acum isi taie craca popularitatii singur de sub picioare...a trecut vremea cand PDL facea jocurile, Basescu si-a distrus imaginea sa si a partidului pentru BANI, nu-i mai intereseaza nik acum pt ca oricum stiu ca n-o sa mai pupe puterea...FURA CAT SE MAI POATE ACUM...ori n-ai trecut inca de grupa mica sa intelegi lucrurile astea ori ai ajuns la facultate si faci munca de partid, la fel ca toti lacheii mancatori de C-cat ai PCR...pardon am vrut sa zic PDL!
BUNKA

Mesajde pin » 05 Feb 2012, 20:03

BUNKA scrie:
pin scrie:Bunka,

Ma baiatule, eu nu te-am jignit la modul personal cum o faci tu acum, daca e cazul pot s-o fac dar n-o sa ma cobor la nivelul tau, ai inteles???

Tu cred ca te uiti la desene animate ca vad ca nu vrei sa intelegi ca astia sunt niste analfabeti tupeisti cu copchii la fel de analfabeti...vad ca esti foarte hotarat sa ai aperi, n-ai decat dar vezi ca sari calul cu vocabularul si ma superi!!
HAI PA, chiar n-am chef sa mai schimb pareri cu unul ca tine, ok ??!!
TALK TO THE HAND! :shock:

Imi pare rau ca ai inteles ca am intentionat sa te jignesc. Am scris foarte clar ca trebuie sa privesti obiectiv si sa vezi uscaturile din toate paartidele. Eu le vad. De jignit e cam greu s-o faci deoarece stiu exact cine sunt si ce pot asa ca poti doar sa incerci sa ma jignesti. Nu pot fi jignit de niste vorbe aruncate de tine pe acest forum. Din moment ce nu ne cunoastem si nu este vorba de apicultura nu am inteles de unde ai tras tu concluzia ca trebuie sa cobori.

La desene animante ma uit chiar mult cdeoarece am copii mici dar te asigur ca oamenii de care vorbesti tu nu sunt analfabeti. Tupeisti sunt toti. Nu apar pe nimeni. Incerc doar sa lamuresc faptul ca cei pe care-i admiri tu m-au dezamagit pe mine mai mult decat cei de acum. Intamplator nu cunosc personal pe nimeni de la putere (unul-doi directori prin ministere si un secretar de stat dar astia nu cred ca-s membri de partid ca vor sa fie la ciolan in toate guvernarile) in scimb am cateva cunostinte din PSD.

Te rog sa ma lamuresti unde am sarit calul cu vocabularul. Asta bineinteles daca mai vrei sa mai schimbi pareri cu mine. Nu te astepta insa sa le si impartasesc pe ale tale daca nu vii cu argumente pertinente. Daca as vrea sa aud ce zice Badea sau Ciutacu m-as uita direct la sursa. In niciun ca nu as vrea sa aud ineptiile lor de la tine. Cand te uiti la un post la care stii ca informatiile sunt distorsionate puternic trebuie sa le mai filtrezi putin. Sau poate nu stii ca sunt posturile lui Voiculescu?
pin

Mesajde pin » 05 Feb 2012, 20:10

[quote="jimm"]Vreau sa transmit un mesaj in calitatea mea de dobitoc ca n-am emigrat cand am avut ocaziaquote]

Jimm,
Din 2000 am lucrat cu multe natii de manageri si am si vizitat cateva tari. Crede-ma ca suntem peste ei ca oameni. Din pacate avem de tras pentru ca diferenta de nivel de trai e mare. Acolo ai fi simtit mai putin foamea dar ai fi simtit mult mai intens umilinta. Parere mea.
pin

Mesajde paul » 05 Feb 2012, 20:17

Ma bag arbitru ...
Pinule ... eu am un principiu ... nu conteaza cine iti spune un lucru ... conteaza daca este adevarat acel lucru ... Acu vreo doi ani am primit o lectie de la o fetita care avea ... 3 ani !!!Acu ... nu sunt fan Badea ,dar Ciutacu imi place ...
Apropos ... cineva care imi place in mod deosebit ... OANA STANCU ... in tandem sau nu cu ... Ursu !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde jimm » 05 Feb 2012, 20:41

pin scrie:
jimm scrie:Vreau sa transmit un mesaj in calitatea mea de dobitoc ca n-am emigrat cand am avut ocaziaquote]

Jimm,
Din 2000 am lucrat cu multe natii de manageri si am si vizitat cateva tari. Crede-ma ca suntem peste ei ca oameni. Din pacate avem de tras pentru ca diferenta de nivel de trai e mare. Acolo ai fi simtit mai putin foamea dar ai fi simtit mult mai intens umilinta. Parere mea.

:lol: Eu unul m-am saturat de "suntem buni", "suntem peste", suntem varza frate!
Cum suntem cei mai buni si peste ca manageri cand nu suntem in stare sa aducem tara asta la lumina!
Frectii de gen mergem bine tara pe macro le-am auzit de m-am saturat! Eu traiesc ACUM! Acum sa faca astia de la putere ceva, la nivel micro daca nu sa se duca draq!
Am ajuns sa ma milogesc pe la spitale... ce draq ma suntem tara bananiera!
jimm

Mesajde BUNKA » 05 Feb 2012, 21:24

Du-te baaa pinule ca esti membru cu carnet, prea esti hotarat s-o scoti pe EBA vreo eminenta cenusie si nu cred ca merge ca abia leaga doua vorbe...prea le tii partea asa, eti cam inversunat pentru un simplu cetatean...eu nu pot sa zic ca-i iubesc pe cei din USL, am mai si zis in posturile trecute, parerea mea e ca ei sunt raul cel mai mic. Daca nu stii unde ai sarit calul...pune-ti ochelarii poate o sa vezi!!
1- pe cine am zis eu ca admir??
2-daca pe tine nu te-au dezamagit PDLeii , atunci esti printre putinii admiratori ai acestei specii de politician, o sa vezi cat de putini ati ramas in primavara..vedem si cat s-au inmultit nemultumitii tot cand da caldurica...tu cam cum crezi ca va fi asa??? :lol:
Se duce pretenu` tau Bashescu direct in bot imediat dupa ce o sa-si ingroape partidul definitiv...or inceput sa fie voci care murmura prin PDL, dom-le trebuie remaniere, etc, ei au senzatia ca daca-l schimba pe x cu y mai prostesc pe cineva. :lol:
Se duc pe topogan urat de tot, si stii ceva..se duc pe mana lor, ca nu i-a tras nimeni in jos, nu i-a impins nimeni...singuri si-au ingropat viitorul politic, eu am tupeu sa zic,, ca PDL nu mai intra in combinatie vreodata cu PSD sau PNL sau PC, au toate sansele sa ii ajunga din urma pe cei din PNTCD.
Tu chiar nu vezi ma baiatule padurea din cauza copacilor...ai vazut cati au venit la mitingul USL??..ti-am zis, nu-i mult pana la primavara..
Aha deci tu ai niste cunostinte (prieteni) care sunt secretari de stat care tu zici ca-s ciolanari si crezi ca nu sunt membri de partid... :lol: ...mai dupa cum vad eu tu inca mai crezi in spiridusi si fat frumos, tu crezi ca functiile alea-s asaaa, le ocupa oricine, oricum oricand si nu conteaza partiduletul...mira-m-as!!!
SE agita astia acum prin PDL sa faca remanieri :lol: ..au senzatia ca o sa faca ca-atu` praf!!! :lol:
Ultima oară modificat de BUNKA pe 05 Feb 2012, 22:06, modificat de 2 ori în total.
BUNKA

Mesajde paul » 05 Feb 2012, 21:30

Dragule Bunka ... INTOTDEAUNA ... RAUL CEL MAI MIC ... CRESTE MARE ,MAREEE !!!
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE