gabi bee scrie:bunka , eu zic ca nu se merita sa te superi pentru politica , pentru ca in felul asta intotdeauna jumatatea care este impotriva puterii va fi incruntata si suparata ! cand se schimba puterea suparatii devin veseli iar ceilalti se intristeaza si asta nu e ceva normal !cel mai bine e sa fim prieteni si sa votam cum credem fiecare si apoi sa fim prieteni din nou, ca politica e curva si azi e cu noi, maine nu mai e cu noi si noi ne alegem cu nervii si cu perii albi ! sa ne traiasca albinele si sa fim sanatosi !
pin scrie:Bunka,
Da-ti jos ochelarii de cal si incearca sa privesti obiectiv. Exemple negative gasesti in toate partidele. Copii ******* sunt in ambele parti ale spectrului politic. Aminteste-ti ca pe vremea lui Nastase era cenzura politica in presa. Nu erau aia mai buni ci era presa cu lesa pusa.
Despre Badea am rezeve seriose ca va deveni obiectiv dupa ce ajunge la putere USL. A fost intotdeauana o carpa la piciorele lui Voiculescu si asa va ramane. Poate doar sa-i fenteze Basescu si sa le impuna sa faca guvernul fara PC. Sa vezi atunci circ.
Nu stiu unde vezi tu numai PDL-isti la TV ca la posturile la care te uiti tu nu prea sunt primiti. Fa si tu ca mine ca sa nu-i mai vezi. Stai pe forum si uita-te la filme. In felul asta manipularea e minima.
BUNKA scrie:pin scrie:Bunka,
Da-ti jos ochelarii de cal si incearca sa privesti obiectiv. Exemple negative gasesti in toate partidele. Copii ******* sunt in ambele parti ale spectrului politic. Aminteste-ti ca pe vremea lui Nastase era cenzura politica in presa. Nu erau aia mai buni ci era presa cu lesa pusa.
Ma baiatule, eu nu te-am jignit la modul personal cum o faci tu acum, daca e cazul pot s-o fac dar n-o sa ma cobor la nivelul tau, ai inteles???
Tu cred ca te uiti la desene animate ca vad ca nu vrei sa intelegi ca astia sunt niste analfabeti tupeisti cu copchii la fel de analfabeti...vad ca esti foarte hotarat sa ai aperi, n-ai decat dar vezi ca sari calul cu vocabularul si ma superi!!
HAI PA, chiar n-am chef sa mai schimb pareri cu unul ca tine, ok ??!!
TALK TO THE HAND!
pin scrie:jimm scrie:Vreau sa transmit un mesaj in calitatea mea de dobitoc ca n-am emigrat cand am avut ocaziaquote]
Jimm,
Din 2000 am lucrat cu multe natii de manageri si am si vizitat cateva tari. Crede-ma ca suntem peste ei ca oameni. Din pacate avem de tras pentru ca diferenta de nivel de trai e mare. Acolo ai fi simtit mai putin foamea dar ai fi simtit mult mai intens umilinta. Parere mea.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori