" Fac ce vreau, dar ŞTIU ce fac!" Acest "ŞTIU" este singurul care ne deosebeşte de alte orătănii. Diferenţele apar între indivizi tocmai la acest cuvânt. Fiecare "ŞTIE" lucruri diferite.
Până una-alta eu fac ce vreau, dar ştiu ce fac.
cristi_vidican scrie:Cristian IONITA scrie: am si eu o curiozitate .... dupa tine ... femeia vrea sau nu sex?
Aici lucrurile sunt complicate rău. O să-ți răspund indirect. A apărut în America o carte - Tot ce știu bărbații despre femei. Cartea are 167de pagini. Când o deschizi, vei vedea 167 de pagini albe, fără nici o literă. Cartea a fost tradusă și în românește.
http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973 ... spre-femei
Să revenim la subiect. Depinde de femeie. Unele vor mai rău ca bărbații, majoritatea mai puțin, chiar deloc sau foarte rar.
În general, femeia nu vrea sex, ea vrea să facă dragoste, lucru care e fundamental diferit, chiar dacă are și asemănări pe alocuri
Un video despre diferenta dintre om si animal
http://alfaomega.tv/mediacenter/player/ ... z2Gwoem4zb
Eu vă las că tre să mă culc. Mâine mă așteaptă circularul. Același cu cel care mi-a ascuțit degetul. Și trebuie să fiu odihnit.
e o provocare și pentru mine discuția asta.
Ioan Guist scrie:Avem barbati.Avem femeii.Avem omenire.
Sa scoatem tot ce este lege sau cutuma din mintea lor.Sa scoatem tot ce este acceptat ca si moral. Orice "opreliste" a imaginatiei sau a impulsului.Ce vom avea?
Vom avea tot ce va trece voua (noua) prin cap.Absolut tot.Cel mai negru gand.Negrul absolut.Cel mai provocator vis sau dorinta absconsa .Atat hetero cat si homo sau pedo-necro-zoo fil.Asta din punct de vedere sexual.Celalalte aspecte ale ..."dezumanului "fiind ...pe alte subiecte.
Mici pasaje din ce s-ar putea intampla , au fost prin razboaie razmerite sau vid de autoritate in istoria umanitatii.
Si da, nu ma asteptam sa fiu in "ton cu moda".
....
ANITEI scrie:Cristian IONITA scrie::)
in lumea reala foarte multe casnicii sunt salvate de sex-ul in afara casatoriei ....
Pe ce te bazezi cand repeti afirmatia de mai sus? Expresia "foarte multe" cat la suta e?
Florin Dobre scrie: ....
p.s. Sunt exemple in natura de specii care isi aleg partenerii pe viata.
horia_ch scrie:" Fac ce vreau, dar ŞTIU ce fac!" Acest "ŞTIU" este singurul care ne deosebeşte de alte orătănii. Diferenţele apar între indivizi tocmai la acest cuvânt. Fiecare "ŞTIE" lucruri diferite.
Până una-alta eu fac ce vreau, dar ştiu ce fac.
Ioan Guist scrie: Amestecarea religiei in acest sector nu e obligatorie.Dar daca tot e sa dam vina pe cineva de ce sa nu o facem pe ...religie.Ca asta duce multe.Cel mai bine ar fi sa mergem direct la tinta.Adica sa-l acuzam pe Isus..Cei ce nu accepta (vor sa fie stearsa) aceasta...lege data de Cristos, sa se dezica de titulatura de Crestin.Si sa fie ...orice altceva.Si atunci ...free la ...putut.
Ioan Guist scrie:Cand trecem strada, o trecem pe zebra.Lege! acolo suntem ..."acoperiti".In afara acestei legi exista un risc major.Fiecare face ce vrea.Dar sa fie constient ca o "scurtatura" se plateste uneori (todeauna ) cu varf si indesat.
Cand vrem sa mancam, muncim - cumparam - gatim.Lege! restul e furt.Se plateste in fata societatii.Deocamdata.![]()
etc etc .
Cand vrem sa ne implinim nevoile sexuale se cheama ca exista o lege (constiinta, sentiment, religie,etc )ce ne diferntiaza de animal. Incalcarea acestei legi se pedepseste atat fizic (dependenta) cat si sufleteste prin ranile produse in jur. Amestecarea religiei in acest sector nu e obligatorie.Dar daca tot e sa dam vina pe cineva de ce sa nu o facem pe ...religie.Ca asta duce multe.Cel mai bine ar fi sa mergem direct la tinta.Adica sa-l acuzam pe Isus.Ca El a venit cu strictetea ca..."nici macar cu gandul".Restul religiilor sunt mult mai nuantate.Cei ce nu accepta (vor sa fie stearsa) aceasta...lege data de Cristos, sa se dezica de titulatura de Crestin.Si sa fie ...orice altceva.Si atunci ...free la ...putut.
Florin Dobre scrie:Treaba cu sexul inafara casatoriei e foarte simpla. Daca ai ce-ti trebuie acasa , nu mai cauti in alta parte...
cornelioandanciu scrie:Pai era de asteptat sa apara ceva copii pe urma maestrului, Dumnezeu sa-l ierte.Curvele nu au rusine!
cornelioandanciu scrie:Pai era de asteptat sa apara ceva copii pe urma maestrului, Dumnezeu sa-l ierte.Curvele nu au rusine!
modigliani scrie:Pai era de asteptat sa apara ceva copii pe urma maestrului, Dumnezeu sa-l ierte.Curvele nu au rusine!
Ioan Guist scrie:Cand trecem strada, o trecem pe zebra.Lege! acolo suntem ..."acoperiti".In afara acestei legi exista un risc major.Fiecare face ce vrea.Dar sa fie constient ca o "scurtatura" se plateste uneori (todeauna ) cu varf si indesat.
Cand vrem sa mancam, muncim - cumparam - gatim.Lege! restul e furt.Se plateste in fata societatii.Deocamdata.![]()
etc etc .
Cand vrem sa ne implinim nevoile sexuale se cheama ca exista o lege (constiinta, sentiment, religie,etc )ce ne diferntiaza de animal. Incalcarea acestei legi se pedepseste atat fizic (dependenta) cat si sufleteste prin ranile produse in jur. Amestecarea religiei in acest sector nu e obligatorie.Dar daca tot e sa dam vina pe cineva de ce sa nu o facem pe ...religie.Ca asta duce multe.Cel mai bine ar fi sa mergem direct la tinta.Adica sa-l acuzam pe Isus.Ca El a venit cu strictetea ca..."nici macar cu gandul".Restul religiilor sunt mult mai nuantate.Cei ce nu accepta (vor sa fie stearsa) aceasta...lege data de Cristos, sa se dezica de titulatura de Crestin.Si sa fie ...orice altceva.Si atunci ...free la ...putut.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 64 vizitatori