ps. Eu le doresc emigraţie plăcută !
Adică ţara noastră să dea Europei şi Americii tot ce avem noi mai "bun"....că şi ei (Vesticii) ne-o trag de fiecare dată când ne prind.....
State scrie:
EDITAT! Mircea_63 Promit ca la urmatoarea solutie "terorista" acord pauza de gandire oricui propovaduieste extremismul. Sunt lucruri de care suntem revoltati cu totii. In ultimele 30 de zile am avut doua incidente cu cetateni ai aceste natii, dar pe forum nu putem accepta si gazdui astfel de sfaturi.
Una e sa replici prin mici sicanari si altceva este extremismul. Nu pe forumul acesta!
Nedelcu Ionut scrie:Salutare oameni,
Am o problema cu vecinii mei de etnie roma. Ma termina cu muzica zi de zi si noapte de noapte ,isi scot boxa afara si canta Salam la maxim.
Nu mai am liniste in casa de niciun fel.Noaptea sun la politie la 112 si ii amendeaza!
in timpul zilei nu pot amenda pentru ca in intrervalul 7-22 e permis, insa nu cred ca e permis chiar asa la maxim. nu mai pot citi o carte in casa mea, nu mai pot dormi in timpul zilei,tot timpul aud Salam si e groaznic
Ma termina psihic.isi indreapta boxa spre casa mea!
E cineva avocat? imi poate da cineva un sfat?
Le-al spus organelor competente ca daca ei nu iau masuri o sa imi fac singur dreptate si mi-au spus ca Au drepturi, dar eu? Drepturile mele unde sunt?
Am sunat la 112 de 15 ori am dus plangeri scrise, noaptea tipa si oracaie in toate felurile.
Se poate face ceva?
Nedelcu Ionut scrie:Caut o solutie legala! in caz ca nu rezolv nimic, o sa le platesc cu aceiasi moneda!
stefanmadalin scrie:Din pacate va trebuii sa-ti cooptezi aproape vecinii. Doar impreuna va cresc sansele de reusita. Daca faceti cu totii presiune pe politie, poate ,poate...dar singur, este greu. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca as avea asemenea vecini. Slava Domnului.
Urasca persoanele astea care vad ce se intampla in jurul lor, sunt afectati si ei tot tac. La vecinii tai ma refer.
Nedelcu Ionut scrie:Familia lor au amenzi de aproximativ 10000 lei din ce am auzit!
Au alergat oameni cu cutitul pe strada, de curand la mine a iesit cu o bata de baseball si chiar m-a amenintat cu o coasa(am filmare video)
Sunt extrem de violenti,mai ales tatal lor,care mi-a promis ca imi ,,Crapa Capul`!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori