Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 27 Oct 2015, 19:50

Hai mha cssa ... doar atat poti? De cand nu ai mai fost avansat in grad? ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 27 Oct 2015, 19:55

Nu se mai poate....adica.....se mai poate, dar.....e foarte greu.
Pepenas, stii ca pot mai mult! Dar de ce sa-ti stric surpriza!?
PS - e bine ca ma parafrazezi. Citezi din clasici in viata ;)
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 27 Oct 2015, 20:15

Nu se mai poate .... atunci asta explica multe. Oricum ... stie tot forumul ca in afara de facut clabuci la gura mai mult nu poti
Cristian IONITA

Mesajde Florin Dobre » 27 Oct 2015, 20:29

Cristian IONITA scrie:Oricum ... stie tot forumul ca in afara de facut clabuci la gura mai mult nu poti

Autocritica?! Marturisire?! :o

p.s. Scuze dar tentatia a fost irezistibila. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ignatov andrei » 27 Oct 2015, 20:35

Cristian IONITA scrie: Oricum ... stie tot forumul ca in afara de facut clabuci la gura mai mult nu poti

Pe bune, chiar nu stiam... da' nici nu fac parte din forum... :(
ignatov andrei

Mesajde csaa » 27 Oct 2015, 20:58

Domnilor, va rog, lasati-l in pace! CI-ul e pe rudotel, iar in combinatie cu votca.... vedeti si voi ce posteaza.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2015, 11:16

ignatov andrei scrie:
Cristian IONITA scrie: Oricum ... stie tot forumul ca in afara de facut clabuci la gura mai mult nu poti

Pe bune, chiar nu stiam... da' nici nu fac parte din forum... :(

Nu-i nimic dl Ignatov .... fiecare zi e o surpriza

@csaa - multumesc frumos pentru suport .... dar asa cum ti-am mai precizat .... faptul ca acum te infoi ca un curcan la mine nu rezolva in nici un fel problemele endemice din cadrul politei romane ....

apropo .... am vazut ca te cam ratoiesti la Oprea ... sa fie din cauza ca tu nu te-ai regasit intre cei 10.000 de politisti avansati in grad la "exceptional" in timpul mandatului sau?
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 28 Oct 2015, 13:42

Gresit! Ti-am mai spus ca nu mai pot fi avansat decat....foarte......"important".
Adevarul e ca incearca sa rezolve multe din problemele MAI. Ce nu-mi place la el e grandomania. Uita-te la emisiunile la care este "invitat" si o sa vezi ca toate intebarile sunt puse in asa fel incat sa arate ca deja avea rezolvata problema, cand apare cate un reporter pe strada si-l intreaba ceva "neplanificat" este foarte iritat. Am scris mai sus ceva referitor la cuvantarea generalului Nelu Pop de la bilantul ORI. Mai .....aia e de fapt o oda adusa MINISTRULUI si OMULUI care este GABRIEL OPREA. Cand am auzit-o mi-a venit gust de soia in gura.
Cam de la grandomania asta i se trage si scandalul in care e acum.
Asta am cu Oprea Gabriel, dar ii recunosc si meritele.
Apropos, cei 10000 de avansati (nu stiu daca e corecta cifra, te cred pe cuvant) sunt ca o compensatie a faptului ca nu se mai pot acorda premii in bani politistilor (multumim echipei basescu-boc!), iar munca celor care se fac remarcati (in bine) trebuie cumva recompensata.
Multumit de explicatii?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2015, 13:52

am inteles si apreciez ca ai raspuns "civilizat"

nu cred ca-si are locul aici discutia .... dar acea miscare cu "avansarea la exceptional" denota multe (interes ptr oamenii din subordine, etc).... din pacate nu ceva constructiv cu adevarat (la modul serios nu exista cred ca in toata lumea 10.000 de politisti care sa fie cu adevarat exceptionali intr-un singur an), iar ceea ce el a facut a "impus" subordonatilor un servilism care excede cu mult normalui, si uite cum am ajuns in aceasta situatie, cand avea de-a face cu un accident in care un om a murit fiind intr-o "misiune" foarte probabil neacoperita de cadrul legal, iar dl Oprea are de dat multe extemporale, si ce e mai grav "institutia" politei este compromisa prin incercarea initiala de a musamaliza situatia .... si mai ales prin tergiversarea punerii la dispozitie a documentelor necesare anchetei.

In ceea ce priveste personalitea dlui Oprea ... sunt multe de spus .... am avut "onoarea" (de retinut ghilimelele) de a lucra (activitate impusa de slujba) cu dumnealui cand era sef al Rezervelor Statului .... tu l-ai incadrat destul de bine ... dpdv profesional nu are decat merite "politice", din pacate in societatea romaneasca nu este deloc o exceptie (nici macar la Politie .... din cate am inteles din presa politistul mort era finul sefului de dispozitiv .... oare ce alte legaturi de rudenie or fi intre cei "alesi").
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 28 Oct 2015, 14:07

Multe, multe legaturi!
Contrar a ceea ce se vede, probabil, din afara, sa stii ca avansarea la exceptional nu reprezinta cine stie ce. Poate un spor de ......20-50 lei la salariu. In rest.....
S-a pierdut acea mare valoare morala, dar nu de acum. Sunt cel putin 10 ani de cand copiii, afinii, prietenii politicienilor si sefilor din minister au abuzat de aceste "avansari la exceptional", iar cand vezi ca o nulitate ajunge la 34 de ani colonel iar dupa caderea "sustinatorului" e demascat ca fiind mana in mana cu interlopii......te caci in ea avansare la exceptional (de fapt avansare inainte de indeplinirea stagiului minim).
Cum spunea un coleg "Sunt mandru ca nu am fost avansat la exceptional!".
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2015, 17:23

http://www.observatorbn.ro/articol.php? ... icol=10894

Şase poliţişti bistriţeni de la Permise, luaţi cu mascaţii pentru fapte de corupţie

sa fie un proces generalizat de "curetire" a sistemului, sau doar asa .... niscai praf in ochi
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 28 Oct 2015, 19:02

Se vrea o curatenie cat mai in amanunt. Toate esaloanele de la toate armele au fost ”atinse” de mana lunga a DNA-ului. Sa vedem acum cat de bine sunt paziti pepenii.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2015, 19:17

pai atunci .... asa sa ne ajute Dumnezeu ... poate totusi o sa apuc sa traiesc vremurile cand Politia va deveni ceea ce trebuie sa fie

Pana atunci bag de seama ca-s destul de ocupati cu asigurarea de prioritate ptr diversi .... https://www.youtube.com/watch?v=Y1wxyc5h-PI
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 28 Oct 2015, 19:34

Chiar te respect.De mult nu am vazut un credul.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 28 Oct 2015, 20:08

Ha! Ha! Si eu traiesc cu speranta ca aceasta curatenie sa nu faca loc altor gunoaie.
UPSSSS! Inseamna ca si eu sunt credul?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Oct 2015, 20:43

teinegru64 scrie:Chiar te respect.De mult nu am vazut un credul.

Hmmm ... nici cu vecini nu te intelegi deloc bine .... vad ca esti din Vaslui ... acolo unde psd e la loc de frunte in sondaje ..... si spui ca esti in lipsa de creduli :lol:
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE