de Cristian IONITA » 28 Oct 2015, 13:52
am inteles si apreciez ca ai raspuns "civilizat"
nu cred ca-si are locul aici discutia .... dar acea miscare cu "avansarea la exceptional" denota multe (interes ptr oamenii din subordine, etc).... din pacate nu ceva constructiv cu adevarat (la modul serios nu exista cred ca in toata lumea 10.000 de politisti care sa fie cu adevarat exceptionali intr-un singur an), iar ceea ce el a facut a "impus" subordonatilor un servilism care excede cu mult normalui, si uite cum am ajuns in aceasta situatie, cand avea de-a face cu un accident in care un om a murit fiind intr-o "misiune" foarte probabil neacoperita de cadrul legal, iar dl Oprea are de dat multe extemporale, si ce e mai grav "institutia" politei este compromisa prin incercarea initiala de a musamaliza situatia .... si mai ales prin tergiversarea punerii la dispozitie a documentelor necesare anchetei.
In ceea ce priveste personalitea dlui Oprea ... sunt multe de spus .... am avut "onoarea" (de retinut ghilimelele) de a lucra (activitate impusa de slujba) cu dumnealui cand era sef al Rezervelor Statului .... tu l-ai incadrat destul de bine ... dpdv profesional nu are decat merite "politice", din pacate in societatea romaneasca nu este deloc o exceptie (nici macar la Politie .... din cate am inteles din presa politistul mort era finul sefului de dispozitiv .... oare ce alte legaturi de rudenie or fi intre cei "alesi").
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor