de BUNKA » 08 Feb 2012, 14:56
Ma numar si eu printre cei care apreciaza, si nu mi-e rusine sa spun asta nicaieri..reiting se mai face si cu aducerea pe tapet al adevarului, si al tampeniilor si furaciunile care se intampla in tara asta...ma rog, fiecare e LIBER azi sa aiba parerea lui, libertate castigata cu suflet si sange!
Oamenii aia care striga JOS Basescu in piete la -20 grade au cu siguranta suflet si cred ca si-ar da si sangele...au acel spirit care din pacate natia asta l-a pierdut in acesti 20 de ani de manelizare a tarii !!
Cand se discuta de ex despre casa din Mihaileanu, asa doar ca un mic exemplu, se spune adevarul sau se inventeaza de dragul reitingului, si sunt exemple mii si mai tari decat atat, trebuie doar sa ai urechile si ochii si mintea deschise!
Daca al de CTP, Bogdan Teodorescu si altii nu mai au opinii sincere apoi nu stiu ce sa mai zic... exact cum ziceai si tu Cristi, mai sunt pe lumea asta si oameni care nu pot fi cumparati, si care gandesc , ca a castiga ceva nu se refera doar la buzunar sau cont!
Atat timp cat mai exista oameni de astia, si cat presa este LIBERA, inca nu s-a pierdut totul !!
"Felix si televiziunile lui traiesc din cea mai mare pacoste care a cazut pe natia romana ... din propagarea arogantei si a mitocaniei"
Aici nu inteleg, faptul ca seara de seara oamenii aia, aduc in atentia lumii FAPTE REALE de care se face vinovata puterea, este propagarea arogantei si mitocaniei, eu zic ca nu o propaga ci doar ca o aduce in atentia intregii lumi, si e vorba de mitocania si aroganta cui oare??
Cum ar fi mai bine, sa nu se discute nimic, sa nu se cerceteze nimic, sa nu se stie nimic..unde ar mai fi libertatea presei, unde ar mai fi LIBERTATEA pentru care au murit oameni? Faptul ca fac reiting arata ca sunt urmariti, si sunt urmariti din ce in ce mai mult, Antena 3 nu a avut reitingul de acum in primii ani de difuzare, erau neica nimeni, toata lumea era pe manele, pe...acum, de cand cutitul nu mai taie in carne ci ciopleste in os se pare ca din ce in ce mai multi romani se uita mai atenti, la ce vorbesc oamenii aia de ani si ani de zile.
Faptul ca se schimba ceva in mintea si sufletul poporului astuia sub influienta lor, si a realitatii de zi cu zi, arata o TREZIRE ceea ce nu e rau!
EU CRED...