Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde lucky5strike » 08 Feb 2012, 00:15

Eu din ziare nu cercetez altceva decat publicitatea. Eram candva sedus de editoriale... Eh... trebuie sa fii nebun sa le dai crezare... toate ziarele sunt partizane, altfel nu rezista pe piata.
Se scriu articole la comanda... in caz de calomnie, pot fi dati in judecata, deseori cu castig.

Televiziunea e la alt nivel, incondeie mai bine totul, folosind informatii lapidare, sunet, video etc. Nu toate posturile se ocupa de politica, e drept, dar la alea care se ocupa exista riscul sa fi mintit in direct de insi care toata ziua asta fac.

Pe astia n-ai cum sa-i bati in justitie, forta financiara e mult mai mare si e cam greu sa lupti contra lor!

Pietari sau universitari... mare incrancenare e pe aici...

Nu vad folosul.

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde BUNKA » 08 Feb 2012, 00:22

Eu ma car de pe pagina pana la noi miscari interesante, am facut previziunile, am dezbatut oleaca, gata mi-ajunge...cand se mai adevereste cate ceva adica probabil cand da soarele si iese firul ierbii poate mai intru sa vad starea de spirit, pana atunci spor la dezbateri! :ugeek:
BUNKA

Mesajde ioanpuiu » 08 Feb 2012, 11:26

lucky5strike scrie:Pietari sau universitari... mare incrancenare e pe aici...

Nu vad folosul.

Domnule, înţeleg încercarea dumneavoastră de calma spiritele dar "pieţari sau universitari" nu e cea mai fericită formulare.
Libertăţile de care ne bucurăm azi au fost obţinute prin sacrificiul unor încrîncenaţi.
Şi cu măscăriciul ăla, ( :lol: ) vreţi să-i lămuriţi pe "pieţarii" mai noi în care s-a "tras" cu scutieri, pe cei mai vechi în care s-a tras cu mineri sau pe cei care în 21 decembrie s-au ascuns de gloanţe în aceiaşi Piaţă ?
"Nu vad folosul."scrieţi, şi e normal să nu înţelegeţi.
Nimeni nu poate şti cum e în linia întîi dacă doar a văzut la TV. un film de război.
Vă compătimesc. Istoria a trecut pe lîngă dumneavoastră ca un tren.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 08 Feb 2012, 12:30

:D

chestie de caracter dl Puiu .... si daca nu e .... nebun e ala de are pretentii

lucky5strike scrie: ....

Pe astia n-ai cum sa-i bati in justitie, forta financiara e mult mai mare si e cam greu sa lupti contra lor!

Pietari sau universitari... mare incrancenare e pe aici...

Nu vad folosul.

esti amabil sa ne explici si noua ce intelegi prin "folos"?

cam "cat folos" ar fi asa dupa tine faptul ca acum ai dreptul sa spui ceea ce crezi fara sa-ti fie frica?
Sau faptul ca daca nu-ti place unde' te trimite "statu" ca absolvent de facultate esti liber sa-ti cauti de lucru fara "negatie"?
sau .... multe altele

Sunt pe lumea asta oameni sa vada folos si-n alta parte decat in buzunar .... dar hai ca inchid aici .... nu de alta dar nu pot sa nu tin cont de poama caruia ma adresez.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde BUNKA » 08 Feb 2012, 14:21

ioanpuiu scrie:
lucky5strike scrie:Pietari sau universitari... mare incrancenare e pe aici...

Nu vad folosul.

Domnule, înţeleg încercarea dumneavoastră de calma spiritele dar "pieţari sau universitari" nu e cea mai fericită formulare.
Libertăţile de care ne bucurăm azi au fost obţinute prin sacrificiul unor încrîncenaţi.
Şi cu măscăriciul ăla, ( :lol: ) vreţi să-i lămuriţi pe "pieţarii" mai noi în care s-a "tras" cu scutieri, pe cei mai vechi în care s-a tras cu mineri sau pe cei care în 21 decembrie s-au ascuns de gloanţe în aceiaşi Piaţă ?
"Nu vad folosul."scrieţi, şi e normal să nu înţelegeţi.
Nimeni nu poate şti cum e în linia întîi dacă doar a văzut la TV. un film de război.
Vă compătimesc. Istoria a trecut pe lîngă dumneavoastră ca un tren.

Nene, Puiule...am zis ca nu mai scriu aici o vreme dar sincer m-ai uns la inima cu postarea asta, indiferent de clinciurile noastre din trecut da-mi voie sa spun RESPECT daca gandesti asa!! RESPECT daca simti asa!! Ai surprins esenta spiritului de "pietar"!!
Am plans la filmul asta, eram prea mic..dar inteleg sacrificiul lor, oamenii aceia au murit in lupta cu un sistem, si pentru ceva...acel ceva trebuie aparat!
Clipul asta trebuie pus mereu pe aici..doar asa, sa nu uitam!! Dumnezeu sa-i ierte, si noua sa ne dea minte clara sa nu alunecam niciodata intr-un sistem din care oamenii aceia ne-au scos cu pretul vietilor lor!! Trebuie sa ne amintim si sa-i plangem mai des!!
Ultima oară modificat de BUNKA pe 08 Feb 2012, 14:39, modificat 1 dată în total.
BUNKA

Mesajde pst_claudiu » 08 Feb 2012, 14:38

Multi zic de televiziunile lui Felix si cei de acolo ca sunt manipulati de catre Felix, poate asa e, dar mai stiu ca ceea ce spun cei de acolo rezoneaza cu ce cred eu, dar mai stiu si ca TVr-ul, B1 si multe alte ziare sunt platite si exista pentru ca au bani de la buget, pe cand astia ai lui Felix traiesc din ce produc.Si ca mine sunt milioane, pentru ca televiziunile lui Felix traiesc din rating si din ceea ce produc, nu din ceea ce primesc de la buget.
pst_claudiu

Mesajde Cristian IONITA » 08 Feb 2012, 14:44

pst_claudiu scrie: .... pe cand astia ai lui Felix traiesc din ce produc.Si ca mine sunt milioane, pentru ca televiziunile lui Felix traiesc din rating si din ceea ce produc, nu din ceea ce primesc de la buget.

intdeauna apreciez o gluma buna .... iar asta chiar e o gluma buna

Oare .... daca ar spune adevarul .... fara exagerari, fara interpretari ... fara mancat de rahat .... tot din raiting or trai?

Felix si televiziunile lui traiesc din cea mai mare pacoste care a cazut pe natia romana ... din propagarea arogantei si a mitocaniei. Da uite ca nu degeaba .... uite ca sunt si care-i "apreciaza"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde BUNKA » 08 Feb 2012, 14:56

Ma numar si eu printre cei care apreciaza, si nu mi-e rusine sa spun asta nicaieri..reiting se mai face si cu aducerea pe tapet al adevarului, si al tampeniilor si furaciunile care se intampla in tara asta...ma rog, fiecare e LIBER azi sa aiba parerea lui, libertate castigata cu suflet si sange!
Oamenii aia care striga JOS Basescu in piete la -20 grade au cu siguranta suflet si cred ca si-ar da si sangele...au acel spirit care din pacate natia asta l-a pierdut in acesti 20 de ani de manelizare a tarii !!
Cand se discuta de ex despre casa din Mihaileanu, asa doar ca un mic exemplu, se spune adevarul sau se inventeaza de dragul reitingului, si sunt exemple mii si mai tari decat atat, trebuie doar sa ai urechile si ochii si mintea deschise!
Daca al de CTP, Bogdan Teodorescu si altii nu mai au opinii sincere apoi nu stiu ce sa mai zic... exact cum ziceai si tu Cristi, mai sunt pe lumea asta si oameni care nu pot fi cumparati, si care gandesc , ca a castiga ceva nu se refera doar la buzunar sau cont!
Atat timp cat mai exista oameni de astia, si cat presa este LIBERA, inca nu s-a pierdut totul !!

"Felix si televiziunile lui traiesc din cea mai mare pacoste care a cazut pe natia romana ... din propagarea arogantei si a mitocaniei"
Aici nu inteleg, faptul ca seara de seara oamenii aia, aduc in atentia lumii FAPTE REALE de care se face vinovata puterea, este propagarea arogantei si mitocaniei, eu zic ca nu o propaga ci doar ca o aduce in atentia intregii lumi, si e vorba de mitocania si aroganta cui oare??
Cum ar fi mai bine, sa nu se discute nimic, sa nu se cerceteze nimic, sa nu se stie nimic..unde ar mai fi libertatea presei, unde ar mai fi LIBERTATEA pentru care au murit oameni? Faptul ca fac reiting arata ca sunt urmariti, si sunt urmariti din ce in ce mai mult, Antena 3 nu a avut reitingul de acum in primii ani de difuzare, erau neica nimeni, toata lumea era pe manele, pe...acum, de cand cutitul nu mai taie in carne ci ciopleste in os se pare ca din ce in ce mai multi romani se uita mai atenti, la ce vorbesc oamenii aia de ani si ani de zile.
Faptul ca se schimba ceva in mintea si sufletul poporului astuia sub influienta lor, si a realitatii de zi cu zi, arata o TREZIRE ceea ce nu e rau!
EU CRED...
BUNKA

Mesajde nae » 08 Feb 2012, 17:05

D-le ,Bunka, nu esti singur , 80% din romani CRED ca astazi nu este'' bine''; cei 20% sunt tot romani si nu sunt neaparat prosti sau rai _____ au alta parere .
D-lor ,20% , nu vreau sa va conving nimic si eu am gresit si-o sa mai gresesc ... VA ROG DIN SUFLETUL meu mic si PACATOS terminati cu :-antenele ne manipuleaza sau etc . !
Sunt sigur ca -mi traiesc viata fara sa-i cer voie lu' Voiculescu ,consider aceste trimeteri o forma abjecta ,dar ascunsa ,de-a jigni la gramada ...
Daca am o parere proasta despre viata /economie /societate o am pt. ca atat ma duce capul, nu-mi sopteste Badea ,Ciutacu ...
19 ani m-a furajat UN COMUNIST INFECT -ii port numele si.. asta e ... ; fata de astia n-am nici o obligatie si-i vreau jos .
nae

Mesajde Donbazil » 08 Feb 2012, 22:44

Sal'tare!
Iar faptul ca TVR - care e platita din banii nostrii, - cand in Piatza Universitatzii sunt inclestari intre Oameni si oameni, - da nus'ce film coreean ieftin, oare asta nu spune CEVA?.....
Pai eu zic ca spune: - Urmaritzi la celelalte posturi!.......
Si-atuncea noi, deh!....Ca neste oameni curiosi, butonam.......Si ce vedem?.....Pai vedem ce se intampla, in timp real.....Si-atunci pe cine sa credem pe pupinbasisti?..........
Sal'tare!
Donbazil - Faget

P.S. In '89 daca voiam sa stim ce-i in Timisoara, era musai sa dam pe TV Novisad........ :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 08 Feb 2012, 23:21

BUNKA scrie:... indiferent de clinciurile noastre din trecut...

Bunka,
...mă bucur că am trecut peste ceea ce ne desparte şi am găsit partea care ne uneşte.
Cred că putem fi un model şi pentru alte "cupluri".

P.S.
scrii la fel de frumos
BUNKA scrie: Trebuie sa ne amintim si sa-i plangem mai des!!
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde martanul » 09 Feb 2012, 01:51

aua iaua ce indoctrinati mai sunteti.daca vreti sa va mai luminati ce si cum in ultimi 40 de ani ,cine a condus si cine conduce va recomand sa cititi cartea 'CONFESIUNILE UNUI CAFEGIU' unde sunt dati cu nume si prenume jucatori fosti si actuali.
este vorba de razboiul dintre 3 fractiuni ale securitati
1 fractiunea filosovietica (agenti rusi ,militaru ,brucan.etc.}
2fractiunea patriotilor
3 fractiunea comertului exterior
aceasta lupta se duce si acum cu alte mijloace ,cine pune botul treaba lui ,am mai spus in timp ce noi ne uitam la ei ei fac bani.
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde nae » 09 Feb 2012, 15:49

Vrei sa ma luminez cu o(una ) carte ?
Cuscre , lumineaza -ma !(de ce-mi vine sa plang !? )
nae

Mesajde nae » 09 Feb 2012, 17:24

martanul scrie:e-he politica asta mare curva ,intrand aici imi aduc aminte de ani90 cand nu dormeam noptile sa vad sedintele CPUN ,cu greve cu demonstratii , apoi au aparut televiziunile private cu marius tuca unde se dezbateau problemele pe toate fetele , si acum ce constat ca in timp ce eu ma uitam la ei ,ei au ajuns milionari in euro (tuca ,rosca stanescu,tudor popescu,bogdan chireac,nistorescu etc.)si eu tot mulgator de trantorii am ramas ,si ce am mai invatat ca dupa orice manifestatie de protest au aparut profitorii si demonstanti au ramas cu nemultumirile ,acum aceste manifestari sunt mana cereasca pentru media dar sunt si multi ca mine care nu mai pun mandibula .acum pentru mine lucrurile sunt clare
PSD=IMPOZITE SI TAXE PDL=ASFALT, fiecare alege ce vrea .

Asa spune frate !, pt. matale totu-i clar .(40 de ani intr-o carte +un ziar )

Doua postari mai sus te-am rugat (20%) sa ma lasi in ignoranta mea ... si eu aleg asfalt dar el ''lipseste cu desavarsire ''.
nae

Mesajde nae » 10 Feb 2012, 19:00

paul scrie:Nae ... o mica precizare ... Ponta are 38 de ani ! Avea vreo 15-16 ani in 89 ! Apropos l-am cunoscut personal ... cand era student ! ERA EMINENT !!!

Ieri ,micul Titulescu ,a dat cu mucii in fasui (secretiile nazale in fasole ) .Multi nebasisti au semnalat si au luat pozitie ; antenele au relatat /manipulat ...
M-am uitat la TVR (mint-eu) :-Base are par /n-au murit oameni in zapada /avem asfalt .../trenul nu deraiaza a fost 48 h inzapezit -un ministru si-a dat demisia (mint-eu ) ...
Ultima oară modificat de nae pe 10 Feb 2012, 22:02, modificat 1 dată în total.
nae

Mesajde modigliani » 10 Feb 2012, 19:45

nae scrie:[quo
Ieri ,micul Titulescu ,a dat cu mucii in fasui (secretiile nazale in fasole ) .Multi nebasisti au semnalat si au luat pozitie ; antenele au relatat /manipulat ...
M-am uitat la TVR (mint) :-Base are par /n-au murit oameni in zapada /avem asfalt .../trenul nu deraiaza a fost 48 h inzapezit -un ministru si-a dat demisia (mint ) ...

:idea:
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE