Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Sars Cov-2

Mesajde mausica » 12 Ian 2021, 02:29

Repet, nu sunt contra vaccinului.
In cazul tau e normal. Evident ca se vorbeste vrute si nevrute. Unii pro altii contra, timpul le va lamurii
Am avut si eu tentative de vaccinare antigripal(am facut de 2 ori), cu folos pe atunci, dar din varii motive am renuntat. Si nu am avut probleme, mici viroze ca tot omu primavara(nimic de speriat).
Dar vaccinu asta covid nu e ca antigripalu, e altceva...
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde yuonyuon » 12 Ian 2021, 02:45

mausica scrie:Shrek
Nu e vb de a fi impotriva vaccinului. Dar sa se expuna toate efectele ce le poate avea. Ok, te temi ca vei muri de covid dar la fel de bine poti sa mori si de pe urma vaccinului. Iti garanteaza cineva ca nu exista sansa asta?? Sau iti garanteaza ca nu pricopsesti cu alte boli?
Una e un vaccin testat si care are o vechime de ani multi si alta e unu iesit de 6 luni si teste......... Canci
efectele adverse o sa le gasesti la medic...tu nu ai sa le citesti ...doar vezi seringa.....
In caz de complicatii nu raspunde nimeni...ca sa sti ...nu poti da in judecata sa etc...legal nu ai pe cine...
Complicatiile pot aparea la ce cecstau prost cu imunitatea.alergii.etc...eu am doua cazuri in familie ( mai pe departe) ce au dat o in bara cu antigripalu...unu a facut febra aproape o luna dupa vaccin iar altu la urgente ...dar chestiile astea nu le socotim ca nu se pot verifica
Vaccinu cred ca se va face de doua ori pe an ...din ce stiu ofera imunitate intre 2-8 luni ...depinde.....vom vedea...

Deci puteti sa va interesati...nu sunt scoase din burta...
Nu va asteptati sa mentioneze efecte adverse la digitv si asa incredera unora e pricajita( dintre cei ce au dubii)

Ppsibil sa fie o forma de vaccin mai slaba pentru inceput...
yuonyuon

Mesajde mausica » 12 Ian 2021, 03:28

Tin sa te anunt ca multi medici dau din umeri cand ii intrebi de efecte :D
O parte din ei nici nu recomanda acest vaccin!!! Asta e partea cea mai distractiva :shock:
Ma multumesc cu anticorpi care ii am momentan, ce o mai fi.....cine stie
mausica

Mesajde Api'Joan » 12 Ian 2021, 12:12

[youtube] https://youtu.be/GAKLgSH_Uto [/youtube]

Și încă ceva despre limfă
Api'Joan

Mesajde Bambucha » 12 Ian 2021, 13:33

Cristian IONITA scrie:
Hmmm ..... se pare ca multi (ba chiar majoritatea) oamenilor (nu musai stupari) inteligenti nu se vor vaccina .

Te salut Cristi, acum fiecare poate avea cate o perceptie distincta asupra unui lucru, si e bine ca se intampla asta. Si tot bine e, ca ne schimbam opinia in functie de derularea evenimentelor, altfel nu am mai fi oameni si nu am mai progresa. Este respectabila optiunea fiecaruia... in comunism nu aveam "sansa" asta. Inclusiv la vaccin! ;)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 12 Ian 2021, 13:42

ioanpuiu scrie:
Bambucha scrie:Stuparii sunt oameni inteligenti si se vor vaccina!

De data asta optimistul eşti tu, nu eu.

M-am înscris pe o listă de aşteptare la medicul de familie, nu ştiu cănd îmi va veni rândul dar nu voi aştepta să mă strige de două ori.
Mă voi vaccina cu prima ocazie.

Si eu, Puiule, si eu , chiar daca probabil sunt "imun si invulnerabil", o voi face din respect pentru cei din jur si pentru ca nu ma pot izola intr-o pestera... si pentru ca libertatea mea se termina unde incepe libertatea celorlalti ( dreptul lor la viata ) mai ales intr-un stat incompetent ca Romania.

Si apropo, lucru bun in 2020, am invatat sa acord mult mai multa atentie la sanatate, chiar daca nici inainte nu o neglijam. :P
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde yuonyuon » 12 Ian 2021, 17:59

mausica scrie:Tin sa te anunt ca multi medici dau din umeri cand ii intrebi de efecte :D
O parte din ei nici nu recomanda acest vaccin!!! Asta e partea cea mai distractiva :shock:
Ma multumesc cu anticorpi care ii am momentan, ce o mai fi.....cine stie
din totalul de infestari cazurile cu decese au fost de 1-2 % ...(si asta cu tot cu exagerarile facute)...asemenea gripei
yuonyuon

Mesajde jonny_it » 12 Ian 2021, 20:18

yuonyuon scrie:din totalul de infestari cazurile cu decese au fost de 1-2 % ...(si asta cu tot cu exagerarile facute)...asemenea gripei

Una este sa calculezi 1% din 150 000 de gripati si alta este sa calculezi tot 1% din 1 milion de covidati. Cam asta este diferenta.

Si daca este adevarat ca si vaccinat poti sa iei covid si sa dai mai departe(chiar daca nu ai simptome, deci poti fi purtator) nu il fac nici eu ...
jonny_it

Mesajde mausica » 12 Ian 2021, 21:26

jonny_it scrie:Si daca este adevarat ca si vaccinat poti sa iei covid si sa dai mai departe(chiar daca nu ai simptome, deci poti fi purtator) nu il fac nici eu ...

Dar stie cineva asta? O sa se vada pe parcurs probabil
mausica

Mesajde Shrek » 12 Ian 2021, 22:23

jonny_it scrie:......
Si daca este adevarat ca si vaccinat poti sa iei covid si sa dai mai departe.......nu il fac nici eu ...

Negustor adevarat! Daca nu iese oleacă de profit, n-are rost!
Eu cred ca esti mai " informat" decât multi dintre noi, atat in privinta vaccinului cât și în privința " evolutiei" pandemiei! Faptul ca ti-ai cumparat aparat ....de bronzat, cand multa lume nu stia ce si cum cu virusu', confirmă asta. Subiectul adus în discuție, este important si de actualitate. Dă-mi voie sa cred insa ca decizia de a te vaccina sau nu, ai luat-o deja( in cunostinta de cauza), dar nefiind sezonul de făcut si vândut regine, ne vinzi...soparle!
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 13 Ian 2021, 01:12

Shrek scrie:
Si daca este adevarat ca si vaccinat poti sa iei covid si sa dai mai departe.......nu il fac nici eu ...

Eu cred ca esti mai " informat" decât multi dintre noi, atat in privinta vaccinului cât și în privința " evolutiei" pandemiei! Faptul ca ti-ai cumparat aparat ....de bronzat, cand multa lume nu stia ce si cum cu virusu', confirmă asta. Subiectul adus în discuție, este important si de actualitate. Dă-mi voie sa cred insa ca decizia de a te vaccina sau nu, ai luat-o deja( in cunostinta de cauza), dar nefiind sezonul de făcut si vândut regine, ne vinzi...soparle!

Rânduială din Ardeal.
- Apăi, domnule dragă, pă la noi pân' Ardeal totu' are o rânduială...
Mai întîi... să coc cireșile...
Le puniem în coșărci, mèrem cu ele la târg, le vindiem, vinim acasă, numărăm banii, îi împărțim, îi puniem binie și nie futiem!
- Bravo, bravo!
Și pe urmă?
- Ș-apăi, numa' după, s-or face caisăle ...
Ș-apăi și pă astea le culèjem, le puniem în coșărci, mèrem cu ele la târg, le vindiem, vinim acasă, număram banii, îi împărțim, îi puniem binie și nie futiem!
- Ce frumos!
Și altceva?
- Ș-apăi, sa fac pruniele! ... Alea bistriță, mai întîi!
Ș-apăi le culèjem, le-mpărțim, care die pălincă, care die majun, care die vânzare, și p-alea die vânzare le puniem în coșărci, mèrem cu ele la tirg, le vindiem, vinim acasă, numărăm banii, îi împărțim, îi puniem binie și nie futiem!
- Minunaaat!
Și,... altceva?
- Ș-apăi, să fac nucilie...
Ș-atunci...
- Aaa! Da! Știu!...
Știu: culegeți nucile, le puneți în coșărci, mergeți cu ele la târg, le vindeți, veniți acasă, numărați banii, îi împărțiți, îi puneți bine și vă futieți!
- No!
No-noo-nooo-noooo!
Nu-i așe, domnule dragă!...
Vez' că nu știi?!!!
Apăi cân' să fac nucile, le culèjem, le puniem în coșărci, puniem coșărcile-n pod, nie futiem tătă iarna, și numa' la Paști le vindiem!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 13 Ian 2021, 01:20

mausica scrie:
Vasile_Bucovineanu scrie:Am inteles ca in ultima vreme nu se mai prescrie azitrox pentru covid. S-a ajuns la concluzia ca acest antibiotic care este eficient in pneumoniile bacteriene nu ar fi deloc eficient in infectiile virale.

Posibil, nu stiu

NU exista antibiotic pentru virusi!
ANTI-BIOTIC, inseamna ceva, impotriva a altceva VIU!

INTOTDEAUNA, cine consuma ce se termina cu "ina", va face ce se termina cu "ita". Chiar daca denumitrea comerciala a unor antibiotice are alta terminatie, substanta activa are terminatia cu "INA"!
ignatov andrei

Mesajde jonny_it » 13 Ian 2021, 15:31

Shrek scrie:

Informatii am mai putine pentru ca nu-s fan TV si site-uri cu teoria conspiratiei :lol: , dar probabil putin mai corecte, sau poate eu sunt cel indus in eroare si altii au dreptate.
Printre altele sunt si programator, lucrez pt unii din domeniul medical, sa zicem ca mai aflu una alta, dar din ce vad eu nici medicii nu sunt siguri de ce se intampla. Si asta ma ingrijoreaza cel mai tare.
Aparatul de bronzat este pentru camera un inseminez si pentru dezinfectat inainte de extractia mierii. Este util si pentru acasa, in cateva secunde omoara tot ce inseamna bacterii si virusi, inclusiv din lichide.
jonny_it

Mesajde Shrek » 13 Ian 2021, 16:08

jonny_it scrie:.....
Aparatul de bronzat este pentru camera un inseminez si pentru dezinfectat inainte de ........ Este util si pentru acasa, in cateva secunde omoara tot ce inseamna bacterii si virusi, inclusiv din lichide.

Adicaaaaa, un fel de anticonceptional!? Nu era mai ieftin un...prezervativ?
Glumesc! Totusi, daca nu iti este greu, aproape imposibil, ai putea sa ne împărtășești din știrile tale primite pe" surse" despre vaccin. Nu de alta dar presupun ai suficient discernământ sa faci diferenta!
Shrek

Mesajde jonny_it » 13 Ian 2021, 16:42

Shrek scrie:
Aparatul de bronzat este pentru camera un inseminez si pentru dezinfectat inainte de ........ Este util si pentru acasa, in cateva secunde omoara tot ce inseamna bacterii si virusi, inclusiv din lichide.

Glumesc! Totusi, daca nu iti este greu, aproape imposibil, ai putea sa ne împărtășești din știrile tale primite pe" surse" despre vaccin. Nu de alta dar presupun ai suficient discernământ sa faci diferenta!

Da, un fel de anticonceptional pentru bacterii si virusi.

Din ce am auzit si discutat cu unii colegi sau colaboratori vaccinul se pare ca este eficient, adica persoane expuse la covid nu au mai facut deloc sau au facut forme usoare. Problema este ca fata de vaccinurile pentru hepatita B de exemplu, care se folosesc de zeci de ani, cel pt Covid nu are o lista clara de efecte secundare si asta deoarece nu a fost testat mai multi ani, deh, toti vor sa scapam repede de pandemie.
Efectele secundare care apar imediat dupa vaccinare sunt nesemnificative, o durere, febra, etc, trec. Mori de la vaccin sau patesti nasoale daca deja erai pe moarte, altfel putin probabil.

Problema este ca daca ne jucam cu sistemul imunitar peste 2-3-5 sau 20 de ani se poate juca si el cu noi, mai bine zis pot aparea boli autoimune sau alte probleme.
jonny_it

Mesajde yuonyuon » 13 Ian 2021, 17:24

jonny_it scrie:
Shrek scrie:

Da, un fel de anticonceptional pentru bacterii si virusi.

Din ce am auzit si discutat cu unii colegi sau colaboratori vaccinul se pare ca este eficient, adica persoane expuse la covid nu au mai facut deloc sau au facut forme usoare. Problema este ca fata de vaccinurile pentru hepatita B de exemplu, care se folosesc de zeci de ani, cel pt Covid nu are o lista clara de efecte secundare si asta deoarece nu a fost testat mai multi ani, deh, toti vor sa scapam repede de pandemie.
Efectele secundare care apar imediat dupa vaccinare sunt nesemnificative, o durere, febra, etc, trec. Mori de la vaccin sau patesti nasoale daca deja erai pe moarte, altfel putin probabil.

Problema este ca daca ne jucam cu sistemul imunitar peste 2-3-5 sau 20 de ani se poate juca si el cu noi, mai bine zis pot aparea boli autoimune sau alte probleme.
:lol: :lol: :lol:
yuonyuon

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE