Asta-vara, intre Brasov si Sighisoara, pe la pranz am trecut printr-o gramada de localitati mai mici si asa e... nici tipenie de om .
lucky5strike scrie:Asta-vara, intre Brasov si Sighisoara, pe la pranz am trecut printr-o gramada de localitati mai mici si asa e... nici tipenie de om .
linde scrie:
D-le Stefan
Ma faci sa cred ca matale nu ai fost nici odata in apuseni doar ai auzit s-au vazut la tv.
lucky5strike scrie:Asta seara mi s-a relatat o schema foarte subtila prin care arendatorul poate sa-si insuseasca pamantul proprietarilor nevoiasi, in timp:
1. Persoane vizate sunt batrani cu urmasi directi in strainatate sau uitati in nepasare.
2. Se face un contract intre cele doua parti, care "se inteleg" pe 7-10 ani. Castigul anual al proprietarului e specificat, iar arendasul se obliga sa cultive pamantul si sa plateasca el impozitul pe durata contractului.
alt stupar scrie:Da` mai tata... sigur ca la aia de treizeci de ani nu este nevoie de "in baza unui just titlu".
Ca de aia ziceam " functie de niste conditii"
Acuma... daca-ti cauti omu` cu care sa te incontrezi in termene juridice... sigur nu m-ai gasit pe mine disponibil pentru d`astea... de multa vreme ma intereseaza chestiile astea cam cat pe bou cand fata vaca, daca-ntelegi ce vreau sa spun![]()
Restul... fragmente de amintiri din facultate... si-s ani multi d-atunci !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 47 vizitatori