cornelioandanciu scrie:Dar el si-a facut averea ilegal.Deci sustinem un hot,asadar suntem complici la furt! Dar nu ne intereseaza, accepatm tacit asta, ca ne merge bine, in timp ce altii (cei spoliati) crapa de foame.Sintem smecheri adica. Traiasca capitalismul salbatic, cu cacofonia de rigoare!!
Fara suparare...ce-ar trebui sa facem ? Sa crapam de foame in casa , fiind mandri ca nu sustinem un hot ?
Atat timp cat tu muncesti, esti corect, isi castigi painea cinstit, de ce te-ar interesa despre altul(patronul) ? Crezi ca nu se gaseste altul care sa munceasca in locul tau ? Hai sa fim seriosi. Discutia asta duce catre aia cu averile mostenite si cu stomacul gol. Mandria asta n-o pot intelege. Sunt mandru ca nu muncesc la un hot dar imi ghiorlaie matele de foame.
Pe principiul asta putem merge mai departe:
-nu cumpar de la magazinul din colt pentru ca patronal este hot.
-nu merg cu microbuzul ca patronul este hot.
-nu ma tund la frizerie ca patronul este hot.
-nu merg cu taxiul ca patronul este hot.
-nu cumpar acadele din alimentara ca patronul este hot.
-nu cumpar stupi de la ala ca este hot.
-etc.
-etc.
-etc.
-etc.
Treziti-va fratilor. Unde credeti voi ca lumea e cinstita ?? Si in celelalte tari se practica la fel. Voi vreti sa spuneti ca ar trebui sa sustinem STATUL ? Pai el va sustine pe voi ? Va ia pensia, va taie salariul si daca va ghiorlaie matele de foame , va da mu.ie la tava. Exact asta va da.
Care ar fi sablonul dupa care ar trebui sa ne luam ?
Si mai e sindromul cu capra. Puneti-va in locul oricarui "magnat". Voi ce ati fi facut ?
RESPECT maxim si neconditionat tuturor care au inselat si vor insela statul !

Singura ura pe care o am este indreptata spre STAT. Mori cu zile in spitale, vezi batrani fara locuinta, copii, etc. dar acordam pensii IMENSE cadrelor militare, tortionarilor, etc. Ne rupem gatul pe strazi demne de SF, platim impozite si pe basini, etc.
Asta e STATUL pentru care ar trebui sa fiu eu cinstit..... ?

Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.