Thewatcher scrie:am pus mierea in pungi si leam intepat
Thewatcher scrie:am pus mierea in pungi si leam intepat
Gicuta scrie:Thewatcher scrie:am pus mierea in pungi si leam intepat
In iarn asta am invatat ceva foarte important: in perioara ianuarie- jumatatea lui martie inclusiv, nu mierea lipseste albinelor (daca le-ai iernat cum trebuie, si cum cred ca multi dintre noi o fac), ci proteina, respectiv polenul sau inlocuitori. Asa ca in pungile acealea pune si nitzica proteina (cartea zice 20-25%). Succes!.
vulpea scrie:bre G.M.,nu mai vorbi in 'parabole',ca unii poate nu se prind si o iau de buna.'bate-i fratelo' sau vorbeste-le DIRECT ca nu e nici o suparare daca-i tragi de maneca.vad c-ai inceput sa 'te comporti' ca I.A. si asta 'nu e frumos'(stii de gluma ?).stima
zahcat scrie:Multam fain pt sfaturi,Vulpe,Sam,nea Gica.Pentru mine subiectu' este inchis.Asa e cand te mananca limba si vrei sa te mai sfatuiesti cu cineva.Pentru lucrurile astea nu prea mai este loc aici.Daca doream mistocareala si ironii intram pe Catavencii sau Kamikaze.
Multumesc inca o data.
Cu stima,Catalin
vulpea scrie:.......ca stiu ce spun pentru ca si eu am fost vanzator profesionist si prea stiu tehnicile de vanzari(am ajuns chiar lider pe Balcani la vanzari si am castigat si o excursie 'pe gratis' in Caraibe = vas de croaziera 12 zile cu 16 'etaje'din care 12 acoperite,sic !).scuza-mi lipsa de modestie,dar asta-i realitatea !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori