Black_beard scrie:Caturile le sufli pe iarba? Sau deasupra stupilor? Ai vreun suport rotativ pe care sprininesti catul când îl sufli? Ce suflanta folosești?
Black_beard scrie:Sincer m-a uitasem doar la câteva videoclipuri, nu la toate.
Ce distanta ai la fundurile de la stupi între grătar și speteaza inferioara a ramei, și între grătar și scândură fundului. Am văzut intrun video la stupul din livada ai zis ceva de genu ca are puiet în catul 3. Vroiam sa te mai întreb nu folosești gratii Hanneman?
mausica scrie:Black_beard scrie:Sincer m-a uitasem doar la câteva videoclipuri, nu la toate.
Ce distanta ai la fundurile de la stupi între grătar și speteaza inferioara a ramei, și între grătar și scândură fundului. Am văzut intrun video la stupul din livada ai zis ceva de genu ca are puiet în catul 3. Vroiam sa te mai întreb nu folosești gratii Hanneman?
Cuiburile la mer se pot tine si pe 2 si pe 3 corpuri.Gratia evident va fi peste ultimul corp din cuib.Deci in cazul de acum daca are gratie era peste C3
Black_beard scrie:mausica scrie:Black_beard scrie:Sincer m-a uitasem doar la câteva videoclipuri, nu la toate.
Cuiburile la mer se pot tine si pe 2 si pe 3 corpuri.Gratia evident va fi peste ultimul corp din cuib.Deci in cazul de acum daca are gratie era peste C3
Nu avea era gratie nici între C3 și c4.
Black_beard scrie:Sincer m-a uitasem doar la câteva videoclipuri, nu la toate.
Balian scrie:Cum am mai spus. Topicul "fan club MER" . De la cap la coadā!
yuonyuon scrie:Balian scrie:Cum am mai spus. Topicul "fan club MER" . De la cap la coadā!![]()
omu a citit deja topicul cap coada si acum are nevoie de o carte despre MeR...
...asta nu va spune nimic...??![]()
Black_beard scrie:......
NU am zis ca am citit topicul tot, tocmai ca am trecut prin 10% din el, și probabil că î-l voi citi. Întrebarea mea în primul rand nu era adresata ție stimabilule, iar dacă vreau sa fac stuparitul cu mer, o voi face și fără vre-un ajutor constructiv din partea unora ca tine.....
.
Black_beard scrie:Numai bine tuturor.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 90 vizitatori