alt stupar scrie:gabi bee scrie:nici la mine nu a fost condens la inceput dar ieri am gasit cam mult ! ar fi bine sa ridici macar un capac , doua , ca sa fii sigur ca e ok ! eu sper sa nu gasesti condens ca daca gasesti , apoi ai de lucru ! te salut !
Din unghiul asta nu se vede prea bine
daca tot ii deschizi zilnic, ,maine fa te rog cateva fotografii si din partea opusa, si poimaine din dreapta, apoi din stanga... ca la butoiul de muraturi (traiesti! nea Gica )
Gabi, Gabi...
danut scrie:Alt stupar ,felicitari ptr. cele 2 postari de mai sus ,nu am inteles niciodata de ce unii muncesc sa extraga mierea din rama si dupa aceea muncesc sa o dea sub forma de turte inapoi la albine ,deranjand familia si facand mai mult rau decat bine !si culmea se mai si lauda cu asta !
badguy_goodguy scrie:Va recomand sa renuntati la prostia aia de folie.
Conteaza foarte mult si in ce zona va aflati. Eu am stupina pe un deal, aproape de o vale... vara dupa ora 6, nu pot aprinde un chibrit. Deci , iunie, iulie, august dupa ora 6 nu pot aprinde un chibrit si am probleme sa dau foc si la o hartie cu bricheta... totul se umezeste... iti dai seama ce ar inseamna sa pun folie peste ei?
Conteaza foarte mult si in ce zona va aflati. Eu am stupina pe un deal, aproape de o vale... vara dupa ora 6, nu pot aprinde un chibrit. Deci , iunie, iulie, august dupa ora 6 nu pot aprinde un chibrit si am probleme sa dau foc si la o hartie cu bricheta... totul se umezeste... iti dai seama ce ar inseamna sa pun folie peste ei?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Daniel.20 şi 4 vizitatori