gica.mosu scrie:BUNKA scrie:Era de asteptat..ghemul ala de gaza e mai "destept"decat ne putem imagina, inmagazineaza "cunostinte" acumulate in milioane de ani..e perfect adaptat sa faca fata situatiilor din cele mai dificile..singurul lucru perturbator in viata ei acum este OMUL, noi influientam viata ei uneori in bine alteori in rau insa de cele mai multe ori fara sa avem toate datele acumulate de ea in milioane de ani.
Cita dreptate ai avut ADI.....Acum vedem efectele vremii (multi au in stupi ca 7 rame dar nu ....) si totusi
unii se pregateau cu-bermudeiar altii mai speram inca
Cititi pag 9...Pareri....
P.S-cu inundatiile cum stati???
Nu toti or bagat familii de 7 rame minim (sau nu toate) la iernat si ca sa faci cules cu cit mai multe tre sa mai si stimulezi sa le aduci si pe cele mai slabe la zii sau daca nu sa ajuti pe cele care au vana din alea mai slabe, si eu am 1 cu 3 rame de puiet racit complet in primul val , si vreo 3 de 3 rame care la fel or racit puietul si sunt pe duca pentru ca batrana se duce treptat si ce o eclozat e nesemnificativ, stupii care au intrat la iernat pe 7 rame nu se pune problema de puiet racit .
O sa vedem cata miere de salcam o sa se faca anul acesta ( nu ma refer la cei cu familii puternice bagate la iernat ), probabil pretul de achizitie o sa ajunga la 20 de lei la procesator.
Bine ar fi sa ma insel , dar nu prea cred pentru ca, caisi sunt infloriti de 2 zile complet si corcodusii pe jumatate si ciresii de iulie in 4 -5 zile infloresc si ei prunii de vara sunt forte avansati si ei si albinele stau si clocesc din lipsa de polen.
SI nici nu am dat izmenele jos de unde bermude ?
Da ii dam inainte si speram ca poate poate .........