Trantorul@ scrie:Cica o aparut soarele si pe strada mea dupa 1 luna , ii gata ma duc repede sa pun colectoarele ca o sa blocheze cuiburile cu polen![]()
![]()
7Rame scrie:Trantorul@ scrie:Cica o aparut soarele si pe strada mea dupa 1 luna , ii gata ma duc repede sa pun colectoarele ca o sa blocheze cuiburile cu polen![]()
![]()
Parerea mea este sa nu va grabiti asa la colectoare. lasati-le si pe ele sa respire, sa simta proteina cateva zile. Sa explodeze in alb, apoi...o rama de rezerva...si abia dupa niste colectoare.
Baga o rama capcana, mai alba lateral, sa vedeti ce polen se aduna acolo! O scoti, o inlocuiesti..samd. tii acolo pt lateralul cuibului toamna, ca nu se stie. Pt familiile mai slabe, care nu au instinct ascutit la polen.
Nu e bine de privat albina la proteina, unii or sa fie uimiti cat polen consuma o familie puternica,
Ioan Guist scrie:maine si poimaine, umplem hranitoarele.
Trantorul@ scrie:7Rame scrie:Trantorul@ scrie:Cica o aparut soarele si pe strada mea dupa 1 luna , ii gata ma duc repede sa pun colectoarele ca o sa blocheze cuiburile cu polen![]()
![]()
Parerea mea este sa nu va grabiti asa la colectoare. lasati-le si pe ele sa respire, sa simta proteina cateva zile. Sa explodeze in alb, apoi...o rama de rezerva...si abia dupa niste colectoare.
Baga o rama capcana, mai alba lateral, sa vedeti ce polen se aduna acolo! O scoti, o inlocuiesti..samd. tii acolo pt lateralul cuibului toamna, ca nu se stie. Pt familiile mai slabe, care nu au instinct ascutit la polen.
Nu e bine de privat albina la proteina, unii or sa fie uimiti cat polen consuma o familie puternica,
Glumeam , ce colectoare cand ele saracele nu or vazut polen de 1 luna , familie puternica oare cum arata aia anul asta ???
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori