akmm scrie:Sa mai spun ca tot raul este inspre bine.Cine ierneaza pe Fl. soarelui ar fi bine sa se roage sa aibe condens.De regula mierea cristalizeaza, si chiar daca contine tot 18% apa, este extrem de greu de dizolvat fara un aport suplimentar de apa.
akmm scrie:Sa mai spun ca tot raul este inspre bine.Cine ierneaza pe Fl. soarelui ar fi bine sa se roage sa aibe condens.De regula mierea cristalizeaza, si chiar daca contine tot 18% apa, este extrem de greu de dizolvat fara un aport suplimentar de apa.
Nebunu_R scrie:akmm scrie:Sa mai spun ca tot raul este inspre bine.Cine ierneaza pe Fl. soarelui ar fi bine sa se roage sa aibe condens.De regula mierea cristalizeaza, si chiar daca contine tot 18% apa, este extrem de greu de dizolvat fara un aport suplimentar de apa.
m-am panicat! am multietajati. in corpul doi nu am extras decat ce au adunat in mai. la poliflora si floarea soarelui nu m-am atins deloc de al doilea corp. nu iernez cu folie. podisor, ziar, salteluta si capac. sa-mi fac griji?
Nebunu_R scrie:m-am panicat! am multietajati. in corpul doi nu am extras decat ce au adunat in mai. la poliflora si floarea soarelui nu m-am atins deloc de al doilea corp. nu iernez cu folie. podisor, ziar, salteluta si capac. sa-mi fac griji?
badguy_goodguy scrie:Va recomand sa renuntati la prostia aia de folie.
Conteaza foarte mult si in ce zona va aflati. Eu am stupina pe un deal, aproape de o vale... vara dupa ora 6, nu pot aprinde un chibrit. Deci , iunie, iulie, august dupa ora 6 nu pot aprinde un chibrit si am probleme sa dau foc si la o hartie cu bricheta... totul se umezeste... iti dai seama ce ar inseamna sa pun folie peste ei?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori